Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, emlékszem rá.szajko írta:Ez nagyon jó. Még pár hónapja nekem kreáltad, de a gép újra lett rakva és elveszett. Lenyúlom, de még meggondolom, hogy visszarakjam e.MichaaBee írta: ...
Ez nagyon jó. Még pár hónapja nekem kreáltad, de a gép újra lett rakva és elveszett. Lenyúlom, de még meggondolom, hogy visszarakjam e.MichaaBee írta: ...
Valami ilyen stílusban megfelelne? (Ha igen, akkor valamikor próbálkoznék velealbicelesteX írta:Szevasztok!Egy kéréssel fordulnék a Mesterekhez!Szeretnék kérni egy olyan siget amely Messit és Tottit ábrázolja háttérben a Barca és a Roma címerekkel valamint középen egy 10-es szám utalva ugye a mez számokra!De teljesen rábízom az elkészítő fantáziájár!Hasonlóra gondolok mint a Bányász-Modi sige!Ha valaki megcsinálná Nekem nagyon megköszönnáém és hálás lennék!Valamint ha még belefér egy Ibrahimovic-os avatar lenne a kérésem!Leköteleznétek!![]()
Köszönöm előre is ha valaki elkészíti!
Az elsőről a textúra a deviartos , a másodikban Henry-t egy footbalwallpaperes képből vágtam ki , és nem akartam eltűntetni a feliratot:)fcbarca0827 írta:...
Legalábbis elég fura a kép közepén a felirat.MichaaBee írta:Ez véletlenül nem a footballwallpapers.com-ról van?sjay írta:Én is beláttam hibáimat, csináltam egy másikat : i42.tinypic.com/jaezic.jpg. Szerintetek melyik a jobb?
szerk.: az első kép is deviantartos...![]()
Ez véletlenül nem a footballwallpapers.com-ról van?sjay írta:Én is beláttam hibáimat, csináltam egy másikat : i42.tinypic.com/jaezic.jpg. Szerintetek melyik a jobb?
Ez már jobb lett, bár picit sok szerintem az effekt, meg hátul egy picit világosabbra venném a Barca címert, de ez jobb lettsjay írta:Én is beláttam hibáimat, csináltam egy másikat : i42.tinypic.com/jaezic.jpg. Szerintetek melyik a jobb?
Elsőre nem rossz!sjay írta:Thierry Henry
Íme első "háttérkép" amit összehoztam. Kérlek titeket hogy " minősítsétek". Jó és rossz és kritikákat is boldogan fogadok, elvégre saját hibáiból tanul az ember