Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Technikás játékos, nem?ElBartimaeus írta:Hatalmas siker! Elérte az első játékosom a teljes 5 csillagot!!!Az egészben amúgy az a vicces, hogy már máskor is volt ilyen formája, ugyanilyen poszton, de akkor csak 4,5-t hozott le. A másik igen érdekes része a dolognak az az, hogy ez egy alap játékosom.
Sehogy. Vannak olyan értelmetlen eszközök, mint pl az edzésintenzitás csökkentése, de akkor meg lemennek a formák és ugyanott vagy, továbbá elcseszed az edzést is.davi10 írta:És a csapatszellemet hogy tudnám növelni a "laza játékon" kívül?MichaaBee írta: -csapatszellem
Mert lement gyilkosra, és a szurkolók is ingerültek már...
És az uccsó meccsem nagyón húzós lesz... Otthon leszek, és az egyik nagyszerű gólszerzésű játékosom eltiltást kapott...
Így egy nagyszerű és két jó gólszerzésű csatárom lesz...
Nem akarlak elszomorítani, de nem voltál jobb. A középpályán egy kicsivel többet birtokolt a labdát és mivel középen támadást nyomtál így nem figyeltél eléggé védekezésre így simán sikerülhetett neki ez a 2-0 lehet h az x sokkal reálisabb de ez van ilyen a HTultrasur írta:Na megvan az első 5 csillag és 3 játékos is elmondhatja magáról azért se értem hogy mért kaptam ki egy rosszabb csapattól.
http://www78.hattrick.org/Club/Matches/ ... mID=585329
http://www78.hattrick.org/Club/Matches/ ... BrowseIds=
És a csapatszellemet hogy tudnám növelni a "laza játékon" kívül?MichaaBee írta:-csapatszellemdavi10 írta:HOgy tudnám jobbá tenni a középpályám? Mert amiatt bukok el mostmár régótra meccseket, pedig remek játékszervezésűek, és mégis "csapnivalót" ír ki... Eddzek játékszervezést?
Kösz, megerősítettem a középpályát, egy csatárt beáldoztam, így a 4-4-2-re álltam vissza. De hétközben lesérült a remek középpályásom, így kénytelen voltam játszatni egy csapnivaló formában lévő középpályást. A labdabirtoklás az nekem állt, mindkét játékrészben, de akkor is, 1-3 egy viszonylag gyengébb csapat ellen, ráadásul otthon?MichaaBee írta: Valóban volt 1-2 érdekes meccs, amin nem volt szerencséd, de szerintem inkább az a helyzet, hogy nem elég erős a középpályád. Hiába tarolsz mindenhol, ha nincs elég helyzeted.![]()
Valóban volt 1-2 érdekes meccs, amin nem volt szerencséd, de szerintem inkább az a helyzet, hogy nem elég erős a középpályád. Hiába tarolsz mindenhol, ha nincs elég helyzeted.geridoss írta:Valaki légyszi segítsen! Teljesen tanácstalan vagyok. Sorra jönnek a vereségek, szerintem a csoportomban nekem van az egyik legerősebb keretem, mégis utolsó helyen állok. A taktikám szintje kiemelkedő, és szinte minden csapatrészben jobb voltam a mai ellenfelemnél, labdabirtoklásban is, és mégis kikaptam 3-1-re. Segítsetek légyszi!
A csapatom lent van az aláírásban.
Nem csak a középső középpályások játékszervezése befolyásolja az értékelést. Pár dolog, ami még beleszámít:davi10 írta:HOgy tudnám jobbá tenni a középpályám? Mert amiatt bukok el mostmár régótra meccseket, pedig remek játékszervezésűek, és mégis "csapnivalót" ír ki... Eddzek játékszervezést?
KP-nál szerintem kevés szimplán a játékszervezés. A 2. képességek is sokat számítanak, azaz olyanokat vegyél, akinek van használható átadása, szélsőknek szélsőjátéka.davi10 írta:HOgy tudnám jobbá tenni a középpályám? Mert amiatt bukok el mostmár régótra meccseket, pedig remek játékszervezésűek, és mégis "csapnivalót" ír ki... Eddzek játékszervezést?
A visszavágót természetesen rendesen le kell játszanotok, utána pedig elképzelhető, hogy lesz még +1 hét az elődöntők bepótlására, de ez még nem biztos.bowlinggolyo írta:Nos előző héten nagyon nem voltam htn és ezért el is felejtettem lekötni a meccset aztán csütörtökön kötöttem le ezt a meccset és a levelet csak később kaptam meg. Úgy gondoltam h érdemes lenne a visszavágót lejátszani de mind1. Szerintem nyugodtan adjátok meg az ellenfelemnek a szabályok szerinti 3-0ás győzelmet majd a jövőhéten megpróbálom 4 vagy 5-0ra verniMichaaBee írta:szerk.: Bowling!
majdnem elfelejtettelek.a gamperben nem játszottál véletlenül rossz csapattal?
vagy mi volt a helyzet? (tudnunk kell a körülményeket, hogy ítélhessünk valamelyik csapat javára.)[/color]
Nos előző héten nagyon nem voltam htn és ezért el is felejtettem lekötni a meccset aztán csütörtökön kötöttem le ezt a meccset és a levelet csak később kaptam meg. Úgy gondoltam h érdemes lenne a visszavágót lejátszani de mind1. Szerintem nyugodtan adjátok meg az ellenfelemnek a szabályok szerinti 3-0ás győzelmet majd a jövőhéten megpróbálom 4 vagy 5-0ra verniMichaaBee írta:szerk.: Bowling!
majdnem elfelejtettelek.a gamperben nem játszottál véletlenül rossz csapattal?
vagy mi volt a helyzet? (tudnunk kell a körülményeket, hogy ítélhessünk valamelyik csapat javára.)[/color]
A következő Gamper Kupa a következő szezonban fog elindulni, amennyiben minden csapat idejében kiesik a kupából. A legkésőbbi kezdési időpont a 6. forduló, de valószínűleg már az 5. fordulóban elindul. Bővebb információ csak a jelentkezés kiírásakor lesz, most még csak tervezgetjük a következő kupát. A szezonvégi challenge-ről pedig már olvashattatok pár napja.Hunter91 írta:MichaaBee!
Mikor kezdődik a következő gamper? Ha sok jelentkező lenne, max mennyien indulhatnak?