Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt én vagyok az egyik ludas ElBartimaeus, volt 1-2 meccs amin nem fogadtam el a kihívást, vagy nem hívtam ki az ellenfelem. Arra emlékszem hogy te voltál az egyik. Kicsit későn kaptam észbe.Puyol05 írta:ElBartimaeus írta:Amúgy másokkal is ilyen sűrűn megesik, hogy nem fogadják el a kihívásukat, vagy csak nekem nincs túl nagy szerencsém ilyen téren?
hát én mindig úgy csinálom, hogy rögtön szerdán a barátságod meccs után kihívom a soron következő ellenfelemet. (vagy csütörtökön) így van ideje (rá)reagálnia kihívásra. soha nem várom meg, hogy engem hívjanak ki. habár egyszer volt még egy ilyen elvetemült, mint én. meg is lepődtem, hogy szerda du már ott virít, hogy kihívtak
MichaaBee írta:Hatalmas szerencsém volt ma a meccsen.![]()
3-3-as összesítéssel és idegenben lőtt több góllal jutottam be a döntőbe.Az első meccsen otthon 2-0 lett, aztán most idegenben 3-1-es vereség.
Nem került el a szerencse a kupában, mivel a negyeddöntőből is csak idegenben lőtt góllal jutottam tovább.Zoli köszi a meccs(ek)et!
Risu, sok sikert!![]()
Birtoklás dönt.socio66 írta:Nálunk is 3-3 lett az összesítés,első meccsen 3-0,most 0-3. Ilyenkor mi van?
hát most velem is ez a helyzet mert nekem sem fogadták még el a kihívásomat, és velem volt már párszor hogy azt utolsó pill-ban fogadták, pedig én direkt meccs után rögtön ki is hívom mindig az ellenfelemElBartimaeus írta:Nem hívott ki a soros ellenfelem hattricken, sőt miután ezt megtettem én, még mindig nem fogatta el, viszont annyival érdemes lenne kiegészítenem, hogy a múlt héten is kedden estefelé fogadta el a kihívást, ezért este bl meccs utánig várok, aztán kihívok egy másik csapatot, ha addig sem fogadná el.
Amúgy másokkal is ilyen sűrűn megesik, hogy nem fogadják el a kihívásukat, vagy csak nekem nincs túl nagy szerencsém ilyen téren?
ElBartimaeus írta:Amúgy másokkal is ilyen sűrűn megesik, hogy nem fogadják el a kihívásukat, vagy csak nekem nincs túl nagy szerencsém ilyen téren?
Az utolsó meccsen már mindegy, mert úgyis visszaáll majd, de máskor figyelni kell, hogy ne nagyon menjen ingerült közelébe a TS. (Igazából jóval magasabban érdemes tartani, de szvsz ez a minimum.)davi10 írta:Hi!
A csapatszellem gyilkos, és a szezon legfontosabb meccse nem nagyon használ... Ettől még berakjam az uccsó meccsre a MOTSot?
Dióhélyban ide is leírom, hogy sztem miért zártak le:MichaaBee írta:Értem. Úgy már necces.VargaAron írta:Azért mert már 3 éve tisztán hattrickezem![]()
Most írtam meg a védőbeszédemet, várom h reagáljanak rá.![]()
![]()
Értem. Úgy már necces.VargaAron írta:Azért mert már 3 éve tisztán hattrickezem![]()
Most írtam meg a védőbeszédemet, várom h reagáljanak rá.
Azért mert már 3 éve tisztán hattrickezemMichaaBee írta:Ez miért fail?VargaAron írta:Hattrick fail![]()
![]()
Hozzáférés megtagadva
A csapat zárolva van egy esetleges csalás kivizsgálása miatt.
Figyeld a postaládádat, hogy kapsz-e levelet a Hattrick-stábtól. Ha a vizsgálat csalást állapít meg, a Hattrick-stáb értesíteni fog Téged, mikor indíthatsz új csapatot.
Új csapatot legkorábban 2010-05-16 után kérhetsz.![]()
Ha nem tudod, hogy miért zároltak, akkor íj egy GM-nek, hogy mi a helyzet!
Ez miért fail?VargaAron írta:Hattrick fail![]()
![]()
Hozzáférés megtagadva
A csapat zárolva van egy esetleges csalás kivizsgálása miatt.
Figyeld a postaládádat, hogy kapsz-e levelet a Hattrick-stábtól. Ha a vizsgálat csalást állapít meg, a Hattrick-stáb értesíteni fog Téged, mikor indíthatsz új csapatot.
Új csapatot legkorábban 2010-05-16 után kérhetsz.
Hát igen, tegnap Budapest régióban sütött a nap (HT-ban) és ez igencsak megdobta a technikás játékosok teljesítményét.ElBartimaeus írta:MichaaBee, igen technikás a játékosom, de a többi ismerősöm, akik hattrickeznek mind irigykednek, hogy milyen jó alapjátékost kaptam. És amúgy tényleg nagyon jó, irtó sokat segít a csapatnak.
Igencsak ajánlott.kleno04 írta:halihó nagy Hattrick Master-ek
lenne egy olyan kérdésem hogy ha majd csatárokat szeretnék edzeni azokhoz Segédedzőket kell majd felvennem ugye
Match Of The Season, magyarul a szezon legfontosabb meccse.FtcSikiHun írta:Szerintem nagyon amatőr kérdés de megkérdem, mi az a mots?MichaaBee írta: Utolsó meccsre meg nyomd be a motsot, ott már úgyis mindegy.[/color]![]()
MichaaBee írta: Utolsó meccsre meg nyomd be a motsot, ott már úgyis mindegy.[/color]
Háát köszönöm a biztatást.MichaaBee írta: R&B: ne add fel!én pl szándékosan nem jutok fel magasabb osztályba, hogy később sikeres lehessek. fogd fel ezt a +1 szezont tanulóidőnek, de örülj neki, hogy több esélyed lesz bentmaradni hatodban egy erősebb kerettel. [/color]