ferninho írta:1. Getafe-Real meccs

Parejo gólt rúg. a gól nem izgat, csak az zavart egyedül, hogy Parejo, egy saját nevelésű játékos nem rúgta ki a labdát, ennyi. pont
Én csak ehhez szólok hozzá.
Én személy szerint utálom ha egy csapat kirúgja a labdát ilyen szituációban.Nem lehet tudni hogy mennyire súlyos a dolog,sajnos ma már nem egyértelmű hogy valaki miért marad lent.Láttam olyat is(nem Casillas esete),hogy valaki felnézett hogy az ellen mit csinál,aztán látta hogy megindulnak,és lent maradt a földön.
Ezzel azt akarom mondani,hogy abban a szituban mint amiben volt Parejo,simán berúgta volna mindenki más is.
Majd ha a bíró akar fúj egyet,és megállítja a játékot.
10 éve még jogosan vártam volna el én is hogy sérült játékos miatt ki kell rúgni a lasztit,viszont mára olyan mértékben megnőtt a színészkedés,hogy nem lehet tudni,miért marad lent egy játékos.
Mégegyszer,nem Casillas esetéről beszélek konkrétan,hanem úgy általában.Parejo meg saját nevelés?És?Nem a madridban játszik,hanem a Getafében,neki az adott csapatának helyzetét kell mérlegelni,és jó döntést hozott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."