2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen. Rajtuk múlikSanama írta: Hát csak nehogy átessenek a ló túloldalára mint tavaly,akkor is nagy volt a mellény,hogy bajnokok kész ki lett jelentve
Hát csak nehogy átessenek a ló túloldalára mint tavaly,akkor is nagy volt a mellény,hogy bajnokok kész ki lett jelentveIlúvatar írta:A beszarásom azért van, mert Realnak már csak ez a bajnokság van hátra. S nem akarnak még egy bajnokságból kiesni, ezért baromira fel fogják szívni magukat. Ebben biztos vagyok.Sanama írta: Mi ez a beszarás?
...
Ellenben mi, nekünk meg két bajnokságunk van, és az meg nem olyan könnyű ugyebár...
A beszarásom azért van, mert Realnak már csak ez a bajnokság van hátra. S nem akarnak még egy bajnokságból kiesni, ezért baromira fel fogják szívni magukat. Ebben biztos vagyok. Labdabirtoklás ide-oda, na és? El classico -n másképpen fogják fel majd a játékot. Jó, persze a tavaly az kész megvalósult álom voltSanama írta: Mi ez a beszarás?
...
Itt a lényeg.A Realnak 40% labdatartásból kell majd opernáli,nem 60ból...
Mi ez a beszarás?Ilúvatar írta:Dettó, én is így vagyok ezzel. Xopni fogunk mint az állat, ha nem szedik össze magukat a srácok... Mert az utóbbi két-három meccsen a produkciónk elégé gyenge volt.Mihu írta:Reménykedem egy Barca győzelemben, de szerintem az utóbbi 6-7 évben ez lesz a legnehezebb El Clasico
Dettó, én is így vagyok ezzel. Xopni fogunk mint az állat, ha nem szedik össze magukat a srácok... Mert az utóbbi két-három meccsen a produkciónk elégé gyenge volt.Mihu írta:Reménykedem egy Barca győzelemben, de szerintem az utóbbi 6-7 évben ez lesz a legnehezebb El Clasico
Nekem egy bajom van most a helyzettel. A Madrid játékosain sokkal jobban látom azt, hogy meg akarják nyerni ezt a bajnokságot. Nem egyszer fordítottak már hátrányból, rengeteg helyzetet dolgoznak ki meccsről meccsre. Mi mostanában meg úgy elvagyunk a pályán. Reménykedem egy Barca győzelemben, de szerintem az utóbbi 6-7 évben ez lesz a legnehezebb El ClasicoSanama írta:Ha már tippeknél járunk
vagy egy több gólós X ,vagy 2vel nyerünk.
Ezt a két lehetőséget érzem. Szerintem kikapni nem fogunk,nem tud megvenri a Madrid,viszont ha úgy mennek ki a srácok,ahogy ki kell akkor 2vel nyer a Barca.
ezzel nincs is semmi baj,de az olasz favágóknál nem kell technikásan játszani. mondjuk ez a szerencséje,mert nem is tud. angol és olasz liga a neki valófcb4ever írta:Ha szabad megjegyeznem, Sneijder jól jött volna a Madridnak, de szinte egyáltalán nem használták ki a képességeit. Pedig ebben nincs hiány, be is bizonyította a Chelsea ellen az Inter motorjakéntmarci. írta:Ennyi elég is.Túlságosan lebecsülitek szeretett csapatunkat..azért ez a csapat ,már nem az a sznejderrel,gagoval,drenthével kiálló munkásmadrid.
jajafcbarca0827 írta: De ne legyen így, senki ne találjon be tőlük.
fcbarca0827 írta:Ez, mondjuk így pont nem lehet, de sebaj.Fevernova írta:Gólgazdag 0-0 lesz a vége és a végén pont egyenlőséggel a MAdrid bajnok lesz!:S Hajrá BarcaHa ponntegyenlőség lesz, az El Clásico, meg 0:0, akkor egymás elleni eredmény számít, és a bajnok a katalán egylet.
Ha 0-0 lesz és a végén pont egyenlőség marad, akkor mi leszünk a bajnokok, mert az egymás elleni eredmény számít.Fevernova írta:Gólgazdag 0-0 lesz a vége és a végén pont egyenlőséggel a MAdrid bajnok lesz!:S Hajrá Barca
Ez, mondjuk így pont nem lehet, de sebaj.Fevernova írta:Gólgazdag 0-0 lesz a vége és a végén pont egyenlőséggel a MAdrid bajnok lesz!:S Hajrá Barca
Tavaly a 2:6-on is ő verte az első góljukat. Szerintem, most is betalál. De ne legyen így, senki ne találjon be tőlük.kanty írta:Szerintem Higuain nem fog betalálni. Egy tehetséges, fejlődésben levő játékos akinek a kis- és középcsapatok ellen nagyon megy, egz az igazán erős csapat ellen még kevés. Hansúlyozom, h még, hiszen ha ilyen tempóban fejlődik akkor szép jövő állhat előtte.
Ha szabad megjegyeznem, Sneijder jól jött volna a Madridnak, de szinte egyáltalán nem használták ki a képességeit. Pedig ebben nincs hiány, be is bizonyította a Chelsea ellen az Inter motorjakéntmarci. írta:Ennyi elég is.Túlságosan lebecsülitek szeretett csapatunkat..azért ez a csapat ,már nem az a sznejderrel,gagoval,drenthével kiálló munkásmadrid.
Vagy Ti értékelitek fel túlságosan a tieteket.marci. írta:Ennyi elég is.Túlságosan lebecsülitek szeretett csapatunkat..azért ez a csapat ,már nem az a sznejderrel,gagoval,drenthével kiálló munkásmadrid.
marci. írta:Clasicóra mit jósoltok?Term. elfogultság nélkül. (bocs Rivaldo,te kiestél.)
nice!Alves bedobásnál húzta az időt.
Nem nagyon menne neki, mivel hétvégén nem fog játszani, most tiltatta el magát. Mondjuk azon röhögtem, hogy Ramosnak egy városi derbín az időt kell húznia, hogy kapjon végre egy sárgát!Remélem az az ökör Ramos sem tiltatja el magát. Szeretnék egy teljes Real elleni diadalt.
Szerintem Higuain nem fog betalálni. Egy tehetséges, fejlődésben levő játékos akinek a kis- és középcsapatok ellen nagyon megy, egz az igazán erős csapat ellen még kevés. Hansúlyozom, h még, hiszen ha ilyen tempóban fejlődik akkor szép jövő állhat előtte.fcbarca0827 írta:Döntetlent, sok góllal! (2:2)marci. írta:Clasicóra mit jósoltok?Term. elfogultság nélkül. (bocs Rivaldo,te kiestél.)
Már, ha ez soknak számít.
Vagy, Barca győzelmet, elfogultság nélkül. Messi és Higuain biztos betalál.