Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen ez az én véleményem is. Holnap egy újság se merje leírni, hogy volt esélye az Arsenalnak, mert mindenje volt csak az nem....... Nevetségesen eljátszotta nekünk a biztos továbbjutást a bírósalvatore írta:Ezt a birot ugy kibaxnam,ahogy csak lehet...ijenert pirosat es 11est adni?... Egy ekkora szerencsetlen dontest meg nemlattam...
köszi a gyors választ.Ilúvatar írta:2-2Zsoltu92 írta:Hello. Nem tudtam nézni a meccset, vki mondana egy eredményt, ha vége?
2 ibra gól.
egy walcott és egy fabregas gól (11-es)
befog jönni az eredménytől függően, hogy kinek a helyére....de befog.Leomessi14 írta:Ugy gondolom,hogy jo lett volna ,ha Henry jatszik.De igy is nyerni kell.
Az MU hol érdemelt volna döntetlent?!fcb4ever írta:Megnéztem mindkét meccset, kiegyenlített és szép játék volt![]()
A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent, de ettől függetlenül teljesen nyílt még a továbbjutás.
igen, adom,h többet vállaltak, M.U. magával cseszett ki egy kicsit,mert ezt a Bayernt 60-70perc akarással legyőzték volna simán,főleg 2.perc után...de megelégedtek a sima vezetéssel.MichaaBee írta:Az MU miért is érdemelt volna döntetlen?fcb4ever írta:A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent
Az én szememben nagyot estek, többre tartottam őket egy színészkedős bagázsnál...
Épp ezért szvsz abszolút megérdemelten győzött a Bayern, sokkal többet vállaltak és szebb focit mutattak be.
Az MU miért is érdemelt volna döntetlen?fcb4ever írta:A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent
Állítólag 2-4 hét pihenő vár rá!skadi írta:rooney-t sajnálom.
tudjuk már mennyire komoly a baja?
Ő úgy értette hogy ha a Bayern kiveri a MU-t akkor már egy BL döntővel felérő meccs lesz az Arsenal-Barcelona, mert akkor ez a két csapat a legjobb a mezőnyből.Dave87 írta:Az mit jelent? Hogy ha kiütjük az Arsenalt, akkor megnyertük a BL-t??ALEXDP írta:De összességében mégis csak az a helyzet,hogy ha a Bayern kiejti a Manu-t,akkor a Barca-Arsenal kis túlzással a bl döntő...
Nem biztos,de én reálisnak gondolom.
Ha a Bayern kiüti az MU-t, akkor tényleg komolyan kell venni őket.
Amúgy meg elődöntők is lesznek még, mondjuk az Interrel.
Ha a Lyonnal játszanánk a döntőt, akkor is teljesen kétesélyes lenne, egy meccsen bármi lehet.