Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az angol sajtónak lesz min élvezkednie.szajko írta:Méteres les...hát nem csak a spanyol, bírónak nevezhető valamik ekkora lámák,hanem az angolok is lassan mind.
A büntetőt nem adja meg, aztán ez.
Már világszinten nevetséges az egész.
van pénz a dinamónálFecooo írta:aranyos lesgól...
Igen, a gólkülönbség.FtcSikiHun írta:1-0 a Chelseának és szerintem a gólkülönbség, de utóbbi nem biztosLM10 írta:Az őszi Chelsea-MU meccs mennyi lett?És Angliában a gólkülönbség vagy az egymás elleni eredmény számít?
![]()
1-0 a Chelseának és szerintem a gólkülönbség, de utóbbi nem biztosLM10 írta:Az őszi Chelsea-MU meccs mennyi lett?És Angliában a gólkülönbség vagy az egymás elleni eredmény számít?
Game90 írta:Ja, Fabregas és Gallas ebben a szezonban nem játszik.Sanama írta:Akkor úgy tűnik Fabregas kilőve a szezon végéig Gallassal együtt.
Hát döntse el mindenki magának,hogy mennyire érte meg őket játszatni...
Ezzel úszott minden bajnoki esély az Arsenalnál szerintem.
Arshavin 2-3 hét.
RvP is 2-3 hét múlva térhet vissza.
Ez 4 meghatározó ember, és még nincs vége a szezonnak. RvP és Gallas hiányzásához már hozzászokott a csapat, Arshavin az elmúlt fél évben amúgy sem volt nagy formában, Fabregast meg Nasri helyettesítheti. Csak így nem marad cserepad.
Gallast nem tettem volna a kezdőbe, max. hétvégén, addigra közel 100%-os állapotban lett volna. Fabregast meg le kellett volna cserélni a Birmingham ellen, de őt én is betettem volna a kezdőbe, pont a Barca ellen ne játszon... Amúgy a 11-es elvégzéséig nem látszódott rajta semmi.
Bajnoki címre is van még esély, de ahhoz nagy szerencse kell...
Ja, Fabregas és Gallas ebben a szezonban nem játszik.Sanama írta:Akkor úgy tűnik Fabregas kilőve a szezon végéig Gallassal együtt.
Hát döntse el mindenki magának,hogy mennyire érte meg őket játszatni...
Ezzel úszott minden bajnoki esély az Arsenalnál szerintem.
kíváncsi vagyok mikor,és milyen körülmények között nyilatkozott vkinek a fociról,és az ArsenalrólGame90 írta: Osama Bin Laden
Ja, ezen én is néztem egyetMikaos írta:Ezen azért megakadtam egy pillanatra:
Ezen azért megakadtam egy pillanatra: