Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cumbee írta:
FtcSikiHun: 43 játékosod van, mind 17-18 éves és használhatatlan. Anno rosszul kezdtél, kaptál tanácsokat és átestél a ló túlsó oldalára. A jelenlegi csapatoddal nincs esélyed a feljutásra, ha pedig valahogy mégis feljutnál, a hetedben megennének reggelire. A tanácsaim: (ha egy tapasztaltabb játékos nem ért egyet, szóljon) Csak az edzett poszton lévő fiatalokat tartsd meg, a többieket próbáld meg eladni jó áron és vegyél olcsón használható játékosokat. Ne szórd el a pénzed, jól gondold meg, hogy kiket veszel és ne vegyél túl öreg játékosokat. Ja és nem kell 43 játékos,egyelőre elég 23-24.
Jó lenne, amúgy mikor tudom meg hogy kik jutnak fel?Cumbee írta:Nem találtam róla hivatalos infót, de az ismerőseimmel úgy számoltuk, hogy a bot csapatok miatt úgy lenne logikus, hogy a VIII.-ból 2 csapat jutna fel, szal szerintem szerencséd lesz.
Nem találtam róla hivatalos infót, de az ismerőseimmel úgy számoltuk, hogy a bot csapatok miatt úgy lenne logikus, hogy a VIII.-ból 2 csapat jutna fel, szal szerintem szerencséd lesz.Hunter91 írta:Vége lett a bajnokságnak, első szezonom volt és 2. helyezést értem el a bajnokságban. Fel szerettem volna jutni. (Bár a botcsapatok visszaküldésével lehet még esélyem.)
Már nagyon várom a folytatást.
Ti mit értetek el idén?
Cumbee írta:a szünetben átalakítani úgy a csapatod, hogy a következő idényben már versenyképes tudjál lenni a normál csapatokkal is.
FtcSikiHun írta:És 0-4re nyertem az utolsó meccsen a szélsőm duplázott, így első idényemben (nem teljes) 4. helyen zártam...hát nem vártam ilyen jót
Nem is feljutni akartam.Puyol05 írta:MichaaBee! én még ott lemaradtam, hogy nem akarsz feljutni. akkor most megváltozott a véleményed. azt mondtad, hogy nem érzed magad elég erősnek az V-ödhöz. azért mindenesetre sajnálomMichaaBee írta:...
Pedig a meccsmotor működésének az alapja, hogy a birtoklásra osztja a helyzeteket.Szerintem a labdabirtoklás nem annyira mérvadó.
MichaaBee! én még ott lemaradtam, hogy nem akarsz feljutni. akkor most megváltozott a véleményed. azt mondtad, hogy nem érzed magad elég erősnek az V-ödhöz. azért mindenesetre sajnálomMichaaBee írta:...
Szerintem a labdabirtoklás nem annyira mérvadó. Én pl 40 valahány százalékos labdabirtoklással jóval több helyzetet dolgoztam ki mint az ellenfél és ugye töb gólt is rúgtam. De így visszagondolva a legtöbb meccsemet alacsony labdabirtoklással nyertem meg a ligában. Ez van.MichaaBee írta:Éljen! 1 gólon múlt az első hely.![]()
5-0-ra nyertem az utolsó fordulóban, de a másik csapat 8-0-ra nyert és így jobb gólkülönbséggel megelőzött...
Ami szép az egészben, hogy úgy kapott 10 helyzetet, hogy 64%-ban birtokolta a labdát... Gratulálok Hattrick!
Na meg arról nem is beszélve, hogy egy darab SE-t nem kaptam az egész meccsen, pedig kreatívoztam és 7 speces játékosom játszott...
Hát ez van fiúk, lányok, jövőre megpróbálok feljutni, mert unom, hogy 6 semmit sem tudóval meg kemény 1 db hozzám hasonló csapattal vagyok összezárva. Arról nem is beszélve, hogy az az 1 is érdekesen edz...
Igen, csak néhány csapat érdekelt ezen a héten.Risu92 írta:Most szerdán akkor pihi gamperben ugye? Mert akkor lekötnék barit
Kösz. De azért tényleg csak egy kis különbség van a 2 csapat között. Nekem csak a védelmem erős, a többi poszton egálba lehetünk. Ugye ezt tükrözi az eredmény is.Puyol05 írta:barcafan0911 írta:
Más: Puyol05, kiálltam ellened az "a" csapatommal és most látom hogy nyertem 0-1-re.
hát igen...azért van egy "kis" különbség az én "a" csapatom és a tiéd között... nem baj. köszönöm szépen a meccset, és további sok sikert
vagy ezen az oldalon, vagy pedig a szurkolóid számát beszorzod 25-tel és úgy.Pety-d írta:Ha stadiont szeretnék fejleszteni, akkor hol tudnám megnézni, hogy mekkora lenne az ideális fejlesztés? Kösz előre is!
barcafan0911 írta:
Más: Puyol05, kiálltam ellened az "a" csapatommal és most látom hogy nyertem 0-1-re.
http://www94.hattrick.org/Help/Rules/SeriesSystem.aspxFtcSikiHun írta:Egy kérdés.
Ugyebár holnap lesz az utolsó forduló.
A szünettel kapcsolatosan szeretnék kapni egy kis infót.
Pl.: meddig tart?
van-e új sorsolás?
Érdemes-e ilyenkor vásárolni
Érdemes-e ilyenkor eladni
Mikor kezdődik újra
Stb.
Előre is köszönöm