Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barcafan0911 írta:Ez könnyebb lenne ha látnánk a játékosaid képességeit.FtcSikiHun írta:Valami tapasztaltabb játékos lenne olyan szíves megnézni az embereimet, és mondani egy pár nevet, hogy kit érdemes eladni és mennyiért?![]()
Előre is köszönöm
Ez könnyebb lenne ha látnánk a játékosaid képességeit.FtcSikiHun írta:Valami tapasztaltabb játékos lenne olyan szíves megnézni az embereimet, és mondani egy pár nevet, hogy kit érdemes eladni és mennyiért?![]()
Előre is köszönöm
Olyan 30 körül ha kapsz akkor már örülhetsz neki. Az h van egy megfelelő szélsőjátéka nem olyan sok.Ha mondjuk az az átadás lenne akkor kb 70et is megkaphatnál érte.Auron írta:...
Kössz szépen,ez jól esikMichaaBee írta:Nem vagyok helyi guru! Very Happy Tényleg vannak nálam hozzáértőbbek is, pl Bowling.![]()
Ez sok mindentől függ. Függ pl: mennyi meccset nyertél,milyen a szurkolók hangulata,milyen osztályban játszol, de leginkább az elsőtőlbarcafan0911 írta:Stadion bővítésbe kezdtem. Ennek okán végig nézegettem az elmúlt szezon hazai mérkőzéseit és azt láttam hogy az első kivételével minden hazai bajnokimon telt ház volt. Ez mindenkinél így van? Vagy ez függ a stadion befogadóképességétől is?
Nem vagyok helyi guru!Auron írta:...
Az alltid.org-on már mutatja ki esik ki a csoportokba, az osztályozós meccsek résztvevőit is mutatja az alacsonyabb osztályba, A csapat VAGY B csapat módon.geridoss írta:Azt hiszem szombaton. Akkor osztják ki a prémiumokat is (bajnoki helyezés, gólkirály), jön a csoportbeosztás, és rá egy hétre és a sorsolás. Javítsatok ki ha nem így van, én így emlékszek.Hunter91 írta:Jó lenne, amúgy mikor tudom meg hogy kik jutnak fel?
Ja nem kell segítség, MichaaBee már segít msn-en. Én 5-4-1 játszok, 10 fiatal védővel, csak érdekelt hogy ki milyet használ. De azért köszisocio66 írta:Ilyen kérdésekkel MichaaBee mesterhez fordulj,ő a helyi guru.
Asszem még személyi tanácsadást is vállal,ha szépen megkéred.
Amúgy én játékszervezést,vagy gólszerzést szoktam,év elején veszek három megfelelő/jó játékost 1000 körüli Tsi-vel,aztán őket játszatom a hétközi barimeccseken. Ha középpályásokat edzek,akkor a 3-5-2 a jó felállás ugye három belső középpályással,ha meg csatárokat,akkor 4-3-3,elöl a három edzetett csatárral értelemszerűen.
Így év végén kb. ötvenszeres hasznom lesz egyenként a játékosokon.
Értem, kíváncsi voltam, én most kezdtem. Szerinted melyik edzés a legjobb, amiből később a lehető legjobban lehet profitálni?socio66 írta:Másfél éve játszom kb. és hatodosztályú a csapatom.
Hányadik ligában vagy? Mióta játszol?socio66 írta:Na,én meg is kezdtem az erősítést jövőre.
Új szerzeményem;
Kent Sletten
26 éves
TSI: 7 380
Játékszervezés: kiemelkedő
Átadás: középszerű
Így van két kiemelkedő és egy lenyűgöző belső középpályásom.
A gólkirályi pénzeket már tegnap kiosztották, de a többi prémium valóban csak a következő szombaton kerül kiosztásra.geridoss írta:Azt hiszem szombaton. Akkor osztják ki a prémiumokat is (bajnoki helyezés, gólkirály), jön a csoportbeosztás, és rá egy hétre és a sorsolás. Javítsatok ki ha nem így van, én így emlékszek.Hunter91 írta:Jó lenne, amúgy mikor tudom meg hogy kik jutnak fel?
Azt hiszem szombaton. Akkor osztják ki a prémiumokat is (bajnoki helyezés, gólkirály), jön a csoportbeosztás, és rá egy hétre és a sorsolás. Javítsatok ki ha nem így van, én így emlékszek.Hunter91 írta:Jó lenne, amúgy mikor tudom meg hogy kik jutnak fel?
Cumbee írta:...
A sárga- és piroslapok számát befolyásolják. Nekem például van egy lobbanékony és balhés játékosom, aki ebben a szezonban ktészer is el volt tiltva...davi10 írta:A becsületesség és az agresszivitás mikre jók?
Akkor számodra is érthetően fogalmazva: A csatáraidat már tartsd meg és imádkozz, hogy jól fejlődjenek. A többit add el VISZONYLAG jó áron(értsd: próbálj meg pénzt kapni értük, amin tudsz más játékosokat venni.) Az új játékosokra azt mondanám, hogy legyenek idősebbek, de ez nem neked szól, mert az előző ilyen tanács után vettél magadnak 40db 30 év fölötti playert. Szal pontosítok SZERINTEM(tapasztaltabb játékos ismét kijavíthat, ha nincs igazam) neked nagyjából a 26 éves játékosok felelnének meg, mert azok legtöbbje a keresési lehetőségek miatt olcsóbb mint a 25 éves, de még nem olyan idős, hogy elkezdjen veszíteni a képességeiből. Szal te első sorban 26 éveseket keress, de ha 24-28-ig találsz valami kiugróan jó ajánlatot, azt is nyugodtan megveheted. Nem tudom milyen felállásban szeretnél játszani, de mivel hajlamos vagy túl sok embert venni, azt mondanám, hogy inkább ne tarts 2 csapatot. Mondjuk, hogy 3-4-3-at játszol, akkor tarts meg 6 csatárt, legyen 5-6 kp-d és 4-5 védőd. 2 kapussal(ami nem biztos, hogy szükséges, ha megsérül az első számúd, elég akkor újat venned szerintem) és az edzőt is ideszámítva elég lesz neked kb 20 játékos. Viszont ezek "minőségi" játékosok legyenek. nem tudom mennyi pénzed van, de bízom benne, hogy 30 17-18 éves játékos eladásából összejön annyi, hogy be tudj vásárolni. VIII. osztályba, ha okosan vásárolsz, akkor elég jó-középszerű és megfelelő-megfelelő játékokat venned, ezekhez emberi áron is hozzá lehet jutni. A lényeg, hogy itt az elején ne olyan játékosokat vegyél, akiknek csak 2 képessége van, hanem olyat, akiknek minden olyan képességük használható, amit használnak. Azt, hogy ki, hol mit használ itt láthatod:FtcSikiHun írta:Cumbee írta:
FtcSikiHun: 43 játékosod van, mind 17-18 éves és használhatatlan. Anno rosszul kezdtél, kaptál tanácsokat és átestél a ló túlsó oldalára. A jelenlegi csapatoddal nincs esélyed a feljutásra, ha pedig valahogy mégis feljutnál, a hetedben megennének reggelire. A tanácsaim: (ha egy tapasztaltabb játékos nem ért egyet, szóljon) Csak az edzett poszton lévő fiatalokat tartsd meg, a többieket próbáld meg eladni jó áron és vegyél olcsón használható játékosokat. Ne szórd el a pénzed, jól gondold meg, hogy kiket veszel és ne vegyél túl öreg játékosokat. Ja és nem kell 43 játékos,egyelőre elég 23-24.
ÖÖÖ. hát hülye vagyok és nem teljesen értemGólszerzést edzek. Szóval akiket annak edzek azokat tartsam meg, és a többit adjam el? De a többi nem jó játékos, szóval jó pénzért nem tudom eladni. Vagyis én így értelmeztem a tanácsod
Ne haragudj, de ha jól tudom, akkor ez legalább a 3. (de minimum a 2.) csapatod és már mindnél elárasztottalak hasznosabbnál hasznosabb linkekkel és jótanácsokkal, ennek ellenére mindig ugyanazt csináltad. Bevásároltál egy rakatnyi 17-18 évest lúzert, mondván majd fejlődhetnek... Haver, ez nem FM! Itt edzeni kell őket, hogy fejlődjenek, azt meg csak egy poszton lehet. Oda kell venni HASZNÁLHATÓ (17 éves, minimum megfelelő főskill, de inkább jó) ifiket és azokat edzeni. Nem 200-ért középszerűeket...FtcSikiHun írta:ÖÖÖ. hát hülye vagyok és nem teljesen értemCumbee írta:FtcSikiHun: 43 játékosod van, mind 17-18 éves és használhatatlan. Anno rosszul kezdtél, kaptál tanácsokat és átestél a ló túlsó oldalára. A jelenlegi csapatoddal nincs esélyed a feljutásra, ha pedig valahogy mégis feljutnál, a hetedben megennének reggelire. A tanácsaim: (ha egy tapasztaltabb játékos nem ért egyet, szóljon) Csak az edzett poszton lévő fiatalokat tartsd meg, a többieket próbáld meg eladni jó áron és vegyél olcsón használható játékosokat. Ne szórd el a pénzed, jól gondold meg, hogy kiket veszel és ne vegyél túl öreg játékosokat. Ja és nem kell 43 játékos,egyelőre elég 23-24.Gólszerzést edzek. Szóval akiket annak edzek azokat tartsam meg, és a többit adjam el? De a többi nem jó játékos, szóval jó pénzért nem tudom eladni. Vagyis én így értelmeztem a tanácsod