2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
fcbarca0827 írta:Rafael kiállítva.... Úgy, hiszem tovajut a Bayern.
Hát ha futóversenyre kerül a sor, akkor vége... Már az első meccsen is mikor van Buyten versenyre próbált kelni Rooney-val. Ég és föld.Capon írta:a 2. félidőre megnyugodhatnának és össze szedhetnék magukat a bajorok. A védelmük abból áll, hogy elsuhan egy Mu-s és loholnak utána.
Ha bejön akkor itt, lent jobbra a jobboldali digisport ikonról nézem, néha megáll 1 mpre de egyébként folyamatos. Csak ne netezz eurobarcán kívül nagyon, mert azt már nem szeretiSteve-o írta:Helló!
Valaki tudna adni egy linket ahol tudom nézni a meccset?
Előre is köszi!!
fcbarca0827 írta:Ha visszaolvasol, megtudod.novaksandor írta:Mennyi az eredmény srácok. Most találtam sopcast-on egy talán román adót, de nem írja az eredményt. Rooney sérülten játszik?Hagyjuk, már ezt... Amíg, bepötyögted a kérdést, nyugodtan visszaolvashattál volna először. Az első kérdésedre a választ megkaptad volna, 4 hozzászólással, a 2-ra 2 hsz-szal lejjebb... Ráadásul, ezek szerint, amíg megköszönted nekem a segítséget, addig se olvastál vissza...novaksndor írta:Köszi a kedves segítséget. Míg ezt a fél mondatot bepötyögted simán beírhattad volna a 2 számot és közte a kötőjelet.![]()
Már, 3:0.