2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy meccs előtt általában csak 55 perccel tudhatjuk meg a hivatalos kezdőcsapatokat.LM10 írta:A SPORT óriási meglepetést kezdőt írt:
Puyol-Milito-Piqué-Maxwell-Busquets-Alves-Xavi-Keita-Pedro-Messi
Szerintem totálisan rossz felállás vagy miez:DDna de hol van Ini,Yaya,Henry...?messideco írta:Te jó ég, ez milyen kezdő lesz. Remélem ez nem valós hír.
Valdés, Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Alves, Busquets, Xavi, Keita - Messi és Pedro
Nem örülnék neki, mert nagyon pontatlan volt a múltkori meccseken, nagyon hasznos lenne nekünk.salas9 írta:20:35 - A Cadena SER úgy értesült, hogy a Real Madridnál a kimaradó Lassana Diarra lesz, nem pedig Guti, aki várhatóan a kispadon kezd. Hivatalos kezdőcsapatok hamarosan.
Számomra meglepő húzás lenne... Szerintem jobb mint Granero, Guti, Gago vagy éppen a másik Diarra. Kiváncsi leszek, persze ha tényleg igaz örülnék neki
Hát jó is lenne ha Lass kimaradna. Viszont annak örülnék a legjobban, ha Granero kezdenesalas9 írta:20:35 - A Cadena SER úgy értesült, hogy a Real Madridnál a kimaradó Lassana Diarra lesz, nem pedig Guti, aki várhatóan a kispadon kezd. Hivatalos kezdőcsapatok hamarosan.
Számomra meglepő húzás lenne... Szerintem jobb mint Granero, Guti, Gago vagy éppen a másik Diarra. Kiváncsi leszek, persze ha tényleg igaz örülnék neki
B verzió: hátul marad a védelem, a középpálya üres, a Real labdát szerez, elgyalogolnak 20 méterig aztán kiszaggatják a hálót vagy 3 a 2 ellen kijátszák és gól.levproff írta:azt kérném tőle, hogy a védelmet hagyja hátul, ne tolja fel őket!
éljen az optimizmus! Plusz ha vkinek félnivalója van, az a Madrid:)levproff írta:Nagyon rossz előérzetem van..![]()
Ne jöjjönbe!![]()