2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos nem vagy egyedül... Én is egyre jobban félek. A madridnak nem maradt más csak a liga és ma mint az oroszlánok nekünk esnek. Ha mi kapjuk az első gólt akkor akkor akkor... Belesem merek gondolniTitinho írta:Nincsenek valami jó érzéseim...Miért van olyan érzésem, hogy ma 0 ponttal fogunk távozni? Nem csak emiatt a kezdő miatt, hanem egész nap görcsölök ezen, minél közelebb a meccs kezdete, annál pesszimistább vagyok. Remélem rámcáfolnak a srácok...
SOM-HI TOTS!
Titinho írta:
Nincsenek valami jó érzéseim...Miért van olyan érzésem, hogy ma 0 ponttal fogunk távozni? Nem csak emiatt a kezdő miatt, hanem egész nap görcsölök ezen, minél közelebb a meccs kezdete, annál pesszimistább vagyok. Remélem rámcáfolnak a srácok...
SOM-HI TOTS!
reméljük hogy a Vihar Messi lesz az ellenfél kapuja előttsocio66 írta:Fura egy kezdő..
Ha nem Pep lenne az edző,akkor kb. azt mondanám,mi a rohadt sz.r ez?
De bízom benne és a játékosokban,hogy meg tudják csinálni.
Egyre idegesebb vagyok én is,olyan vihar előtti csend érzésem van..
Lehet, h felelőtlenség, de ezt majd csak a meccs végén tudjuk megmondani. Guardiolatól nem meglepő, h ilyen merészet húz egy ilyen fontos meccs előtt.csababarca írta:
Félreértettél.
Nem a kezdővel van bajom,csak azzal,hogy szerintem felelőtlenség a madrid ellen kísérletezni.De ez az én véleményem.
A szívemből szóltál annak is a legmélyebb szívritmus-zavarából látva a kezdőt.Titinho írta:
A Mundo szerint pedig ez 4-2-3-1 lesz. Puyol-Piqué-Milito-Maxwell hátul, kp-n Keita és Busquets, előttük az Alves-Xavi-Pedro trió, legelől pedig Messi lesz.
Mindenki csak találgat, hogy hogyan is fogunk felállni, eszméletlen kíváncsi leszek erre a taktikára.
Viszont kicsit félek is ettől a kezdőtől...![]()
Nincsenek valami jó érzéseim...Miért van olyan érzésem, hogy ma 0 ponttal fogunk távozni? Nem csak emiatt a kezdő miatt, hanem egész nap görcsölök ezen, minél közelebb a meccs kezdete, annál pesszimistább vagyok. Remélem rámcáfolnak a srácok...
SOM-HI TOTS!
Mert katalán,mert katalán,mert katalán.gekkodan írta:Buszkecc, Buszkecc, Buszkecc... Miért, miért és mégis miért???![]()
Erre már nincs magyarázat,egyszerűen....gekkodan írta:Buszkecc, Buszkecc, Buszkecc... Miért, miért és mégis miért???![]()
Vagy 2 VKP Sergi és Keita előttük a Xavi Dani Pedro 3mas és Messi legelőldanko94 írta: ---------------VV------------
Puyol---Piqué---Gabi---Max
-------------Sergi------------
-------Xavi-------Keita------
--Alves-----Messi------Pedro
Sztem így fog kinézni!