Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, de az Espanyol mindig felszívja magát nagyon, míg Sevillát mostanában több góllal verjük(kivétek kupában:S) Villareal meg még ink verhetőbbBob_Marley írta:+Sevilla és Villarealbence-barca írta:ne feledjük, hogy még lesz egy Espanyol elleni idegenbeli meccsünk, ami még nehezebbnek tűnik!
+Sevilla és Villarealbence-barca írta:ne feledjük, hogy még lesz egy Espanyol elleni idegenbeli meccsünk, ami még nehezebbnek tűnik!
ezért kell Sportot vagy El Mundo-t olvasni!Ez mindig így volt van és lesz id, nem kell vele foglalkozni.Replay írta:Látom már előre, hogy a Marca majd napi 10 cikkben elemzi, hogy milyen furcsaságok történtek a meccsen és hogy a Barca mennyit szabálytalankodott, miközben egy szót sem irnak majd arról, hogy 2-3 madridi pankrátornak érezte magát a meccsen.
Ha van esze a Real vezetésének akkor őt tényleg hagyják dolgozni!A mag megvan náluk és erősek is, de ezen a meccsen is kiderült szerintem, hogy valami mégis hiényzik a fővársoban.bence-barca írta:az "át"oldalon már küldenék el Pellét, nagy hiba lenne,de abból megint mi jönnénk ki jobban!
Reméljük nem súlyos, de elég szomorú képet vágott.Bob_Marley írta:JAAAAAJJJJJJJ ne pont mikor Gaby régi fényében csillog, ez hihetetlen, mindig rossz a sréülés, de pont most??????????A térde megint basszus..........
Meg egy Messivel és sztem játékban is összeszedettebbek, profibbak. Abszolút irányítjuk a meccset. Még,ha mondjuk több lövésük is volt, de azért,ha megnézzük azok nagyrészt előkészítetlenek voltak, így nem véletlenül veszélytelenek. Ziccerekben pedig talán jobbak is vagyunk. Xavi egy teljesen más szintet képvisel, elképesztő, zseniális,fenomenális:D:DDanka00792 írta:Egy Xavi-val jobbak vagyunk.