2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az egyetemes futball történelem legjobb csapata az FC Barcelona,ezt bizton állítom,ezeknek minden bejön,minden hozzájuk pattanik,ellenük senki nem tud gólt rúgni,nem annyit amennyit ők abból a szituból megrúgnak, pedig számtalanszor verve vannak,de hányszor apám........a kapufáról nekik befelé,másnak kifelé,ha a bírón megpattanik akkor hozzájuk kerül,ha kifejeli egy védő akkor piroskéket talál,Messinek mindent lehet kézzel,faxxal minden mehet...ilyen nincs.
Én azt mondtam,ha a Barca nyer,akkor meg is érdemli,végül is megérdemli,de nem a tudása miatt,hanem az az állat nagy mákja miatt,amit ezek lehúznak az nem evilági.
Volt 4 db helyzetük,ebből sima 2:0 volt......Nekünk mennyi ziccerünk volt? Sokkal több.....hány laszti akadt meg egy utcsó asszisztnál? Sok...náluk meg mindig odaér.....Messi ? Azt sem tudta hová pattanik az a laszti,erre pont elé ment.....vegyük észre.
Szomorú vagyok,mert ezek semmivel nem jobbak.....nem baj,a barca jó,nagyon jó,nekünk ez egy példa,hiába a múlt,hiába az eredmény,ők most az eredményesebbek.
Ezeket el kell fogadni,nehéz,de lehet,én nem ágálok többet....azt mondom,tegyük tovább a dolgunkat és meg lesz az eredménye.
akkor is menne az arcoskodás ha kikaptatok volna???
Öreg... Egyellőre Guardiola érájában 4-0 a klasszikus aránya a javunkra. Köszi a gratulációt, de azt gondolom odaát kell gondolkodni és itt bőven belefér, hogy elégedettek vagyunk, lévén iskolában járt ma a 300 milkás csapatotok, tanár-diák meccsen.herr.toth írta:grat.
Ez nem arcoskodás, ez az igazság. Jelenleg minimum ennyi a különbség a két klub között...herr.toth írta:grat.
A madrid minden meccsen ilyen módon játszik,nem tisztán játszanak.Ramos is menjen el karatézni...hogy miket csinált!?Mikaos írta:Nyert a FOCI. Megint.
Fantasztikus eredmény: ez a minimum különbség a két csapat között.
A bírónak köszönhetően a Madrid 11 emberrel fejezhette be a játékot (és kevesebb kapott góllal): amilyen favágást ma műveltek, azt még egy Stoke City is megirigyelte volna.
És megint a pályán válaszoltunk a kissé elbizakodott hangokra, nagyon rendben van ez így.
A helyszínen lévő madridi szurkolók viszont nagyon szimpatikusan viselkedtek, szerintem látták a különbséget ők is.
Mit szólsz majd, ha ott nyerünk BL-t Perez lábai előtt?Rivaldo11 írta:Sima volt, zt hittem izzasztó lesz, de a csapatunk egész egyszerűen egy számmal nagyobb. ramos, Albiol, Alonso, Garay, csoda hogy végigjátszották a derbit. A győzelem különösen a páholyban savanyodó sz*rházi megalomán miatt is fontos, ez méltó üzenet neki. Költsé' még perez legalább 3 kilót a nyáron!
Guti sokkal extravagánsabb és Xavi csak az 5 méteres alibipasszokat meri bevállalni. Csak a Barcában jobb a spanyol válogatottban semmi, elírták amikor az Eb legjobb játékosa volt.gekkodan írta:Xavi és Guti párharcáról azért meséljen már nekem valaki ha kérhetem
Guti jobban játszott!!!!gekkodan írta:Xavi és Guti párharcáról azért meséljen már nekem valaki ha kérhetem