2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor a haverod nézzen tekét, ezek alapján a futball nem az ő sportága. Amúgy meg ezek szerint nincs jelenleg normális csapat Európában.ElBartimaeus írta:Egyik barátom, aki Chelsea rajongó és valamilyen oknál fogva () utálja a Barcát. Azt mondta, hogy mindig csak mázlija van a csapatnak és igazából nem is játszanak jól, ha nincs ilyen ordító mákunk, akkor ki kellett volna kapnunk, mert olyan sok kihagyott Reál ziccer volt. Meg hogy ezt a Barcát egyszer nagyon meg fogják verni, amint egy normális csapattal találkoznak
Hat nem is tudom....A felállás tehát nagyban hasonlított az őszi mérkőzéshez, amikor szintén a Madrid futballozott jobban, mégis a Barcelona szerzett gólt.
Szevasz ColinColin írta:Üdv.
Csak gratulálni jöttem át.
Nem szeretem, mondhatni utálom a klubotokat, de bakker, megérdemlitek a sikereket.
Csak abban bízom hogy minél hamarabb megtörik valami nálatok.
További szép napot.
Jövőre szerintem valami kisebb volumenű dolgot kellene megpályázniuk, mint a BL döntő. Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy a nyolcaddöntő mind a két meccsét a Bernabéu-ban játszhassák. Akkor talán lenne esélyük továbbjutni a 8 közéFtcSikiHun írta:
De...most már a BL negyeddöntőjébe jutnak
De...most már a BL negyeddöntőjébe jutnakVaratrix írta:Eredmény újabb semmi.Sanama írta:Figyeljétek meg,
Jövőre ott lesz Pato/Rooney , Maicon, meg valami középpályást halásznak.
Összérték, újabb 200-250milla![]()
![]()
Eredmény, újabb semmi.Sanama írta:Figyeljétek meg,
Jövőre ott lesz Pato/Rooney , Maicon, meg valami középpályást halásznak.
Összérték, újabb 200-250milla![]()
Ha nyert már, ha nem, idén biztosan nem fog !bali 15 írta:Egy kis kutatómunka:
Nyert már a Madrid úgy bajnokságot hogy mind a két El Classicot elbukta?
Meg se kell néznem a videókat, hogy tudjam melyik gólról van szó.Mihu írta:Csak nekem tűnik hihetetlen egyformának ez a két gól?
http://www.youtube.com/watch?v=JQHHMShZ-U4
http://www.youtube.com/watch?v=RAPvOGBKwkU
Ugyan az a koreográfia, annyi hogy a befejezés nem ugyan az.
Másik hasonlóság még hogy mind a két gólnál Ramos lest reklamál az asszisztensnél
én azt mondom,hogy egy ilyen felálláshoz,mint amit pelle játszat a csapattal kell egy fizikálisan nagyon erős labdaszerző kp,egy amolyan essien típus. ő teszi a dolgát,erősebb mint lass,nem futkorászik előre fölöslegesen,lepasszolna a bogyót xabinak vagy kaka-nak és minden ok.tegnap nem volt,aki elszedje tőletek a labdát. ha ezt xabinak kell megtenni,akkor a támadások indítására nem marad kraft. lehetne így játszatni a csapatot:Rivaldo11 írta:Persze. Arra gondolok, hogy a madridi középpályán egymás mellett játszó labdarúgók egyéni stílusa olyan, hogy az egymással össze nem illeszthető. Nincs a középpályának vezére, néhányan keveset, néhányan jóval többet vállalnak előrejátékban, mint kellene. Védekezésben is megmutatkozik, a letámadás is totál összhang nélküli. Nincs ritmust szabó játékos, aki mindig megtalálható, és forgatja a játékot jobbra-balra. A támadások emiatt néha teljesen esetlegesnek tűnnek. Nem azt mondom, hogy mindenkinek úgyanúgy kell futballoznia a kp-n, de kell hogy legyen egy kialakult elképzelés a játszandó stílusról, és ahhoz kell megfelelően felépíteni ezt a csapatrészt.CS0ki írta:...
Új középpálya kell a madridnak, amely képes folyékonyan, és együttműködve futballozni.
Persze. Arra gondolok, hogy a madridi középpályán egymás mellett játszó labdarúgók egyéni stílusa olyan, hogy az egymással össze nem illeszthető. Nincs a középpályának vezére, néhányan keveset, néhányan jóval többet vállalnak előrejátékban, mint kellene. Védekezésben is megmutatkozik, a letámadás is totál összhang nélküli. Nincs ritmust szabó játékos, aki mindig megtalálható, és forgatja a játékot jobbra-balra. A támadások emiatt néha teljesen esetlegesnek tűnnek. Nem azt mondom, hogy mindenkinek úgyanúgy kell futballoznia a kp-n, de kell hogy legyen egy kialakult elképzelés a játszandó stílusról, és ahhoz kell megfelelően felépíteni ezt a csapatrészt.CS0ki írta:...
?? mert mit mondtak róla?legnagyobb csalódás egyébként Gago volt, akitől főleg a madridista kollégák miatt elég sokat vártam,
Ezt kifejtenéd jobban?Nincs elcseszve az egész. De azt érzem, hogy nálatok ahány középpályás, annyira különbző módon próbálnak játszani. Ez a baj.
Jó kis játékos lett belőle, és még csak 21 éves. Nincs neki olyan dinamizmusbeli gondja, mint ami Gagonak mindig is megvolt. (bár ő mintha még lassult is volna...) Március körül voltak hírek, hogy figyeljük egyébként.A ligában egyébként-a nálunk játszókon kívül-egyetlen olyan stílusosan futballozó, ritmust szabó embert látok, aki akár egy igazi nagycsapatban is villogna: Banega.
Eddig nem mutatta még meg a képességeit, de én nagyon sokat látok benne.
Tipikusan ilyen emberre lenne szükség madridban, aki RITMUST ad a játéknak.
CS0ki írta:Grat a tegnapi győzelemhez, meg félig-meddig a bajnoki címhez, mert szerintem ezen a meccsen dőlt el.
Egyébként nem volt valami nagy meccs.
Nincs elcseszve az egész. De azt érzem, hogy nálatok ahány középpályás, annyira különbző módon próbálnak játszani. Ez a baj. Nincs stílus ott, ahol a leginkább szükség lenne rá. Ez nem edzőkérdés szerintem. Olyan játékosokatt kell vásárolni, akik illenek egy ELŐRE ELKÉPZELT szerkezetbe.CS0ki írta:Ja, régen is írtad. Legnagyobb probléma továbbra is a középpályán van. De valahogy tényleg nem áll össze az egész. Kérdés, hogy egy másik edző ezt valahogy ki tudja küszöbölni, és pellében van a hiba, vagy az egész úgy ahogy van el van cseszve.Több alkalommal írtam: Jó a madrid kerete, de nem felépített. Az egyes csaatrészek nem idomulnak egymáshoz, mert stílusban nincs összhang közöttük. Nem áll össze egésszé.
Ja, régen is írtad. Legnagyobb probléma továbbra is a középpályán van. De valahogy tényleg nem áll össze az egész. Kérdés, hogy egy másik edző ezt valahogy ki tudja küszöbölni, és pellében van a hiba, vagy az egész úgy ahogy van el van cseszve.Több alkalommal írtam: Jó a madrid kerete, de nem felépített. Az egyes csaatrészek nem idomulnak egymáshoz, mert stílusban nincs összhang közöttük. Nem áll össze egésszé.
Ez igaz. Mindkét csapat tartott a másiktól, nem volt nagy meccs. Taktikai csata volt inkább. Több alkalommal írtam: Jó a madrid kerete, de nem felépített. Az egyes csaatrészek nem idomulnak egymáshoz, mert stílusban nincs összhang közöttük. Nem áll össze egésszé.CS0ki írta:Grat a tegnapi győzelemhez, meg félig-meddig a bajnoki címhez, mert szerintem ezen a meccsen dőlt el.
Egyébként nem volt valami nagy meccs.
Jah,hát Messi már rég kiégett nem tudtátok?LM10 írta:Madridistán már arról beszélnek, hogy Messi lassan kiég, mert ő már 17 évesen ott volt a köztudatban.....Ugye az nem fog kiégni aki 18 évesen már Angliába igazolt, nem mellesleg nem veti meg a bulizás lehetőségeit is..
ha egyszer már onnét "idézgetsz", legalább jól. Nem arról volt szó, hogy holnapra kiég, hanem az lett írva, hogy 30 éves koráig nem valószínű, hogy a csúcson lesz, mert 13 évig nem nagyon szokás. nagyon fiatal kora óta játszik a legmagasabb szinten.Madridistán már arról beszélnek, hogy Messi lassan kiég, mert ő már 17 évesen ott volt a köztudatban.....