madmushroom írta:Nekem igenis van bajom Busival. Az állandó fetrengései és színészkedései nem méltóak a klubhoz, fizikálisan gyenge, nem lát a pályán, sok labdát ad el, fejben is lassú. Nem szűr rosszul a srác, ez tény, nagy játékos lehet még belőle de jelenleg nem barca kezdő szintű játékos és ha belegondolok, hogy Yaya mögötte még csak bizonyítani is alig kap lehetőséget, bosszús leszek. Túl van értékelve.
A fetrengései nekem sem tetszenek, de ennyi erővel bajom van Alvessal, Rafaval, Pedróval, ugyanúgy játszák az eszüket a pályán. Nem tudom mitől lenne fizikális gyenge, attól még, h valaki nem 90 v. 100 kiló, mint Yaya, lehet fizikálisan erős, emlékeim szerint nem igazán szokták elnyomni, ha igen, akkor meg szabálytalankodik, szvsz helyesen.
Én úgy látom, hogy a labdaeladások terén is fejlődik és egyre jobban benne van az egyérintős játékban, ráadásul magabiztosan teszi. Szvsz sokkal jobb az idei szezonja, mint a tavalyi, ráadásul a második félévben még nem csinált olyan marhaságot, amiből gólt kaptunk. Márpedig úgy tűnik, kezdő szintű, mert állandóan a kezdőben van.
Én így látom a dolgot.
Abban egyetértünk, nem értem miért nem lehetne egyenlően rotálni őket. Abból a szempontból jó nekünk, h Yaya mindenképpen ott van a vb-én, míg Busi is valszeg, ha állandóan kezdő nálunk. Még azt is el tudom képzelni (ha Senna továbbra is sérülget, Alonso meg hozza a mostani formáját), hogy a kezdők között látjuk viszont a vb-én. Xavi, Busi, Ini, Pedro spanyol kzpálya.