Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:Avatar
Azért vitatkoznék ezzel. Én értem a mondanivalóját, eddig is nagyon jól tudtam, hogy pusztítjuk a saját világunkat. Nekem nem kellett többször is átgondolnom, hogy tudjam hogy azért ez egy elég gyenge történet.egyre rosszabb ahogy át gondolja, az vagy nem értette meg a filmet, és vette észre egyes mondanivalóját, vagy szimplán elfogult, vagy buta.
Te jó isten.ozsimiki írta:Aki szereti a csavarokat, mindenképp nézze meg ezt a filmet:
Kiképzőtábor
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=60687
Travolta az egyik főszereplő.
bár már annyi csavar van benne szerintem,h majdnem a film rovására megy, kicsit eltúlozták,bár tetszett.
a FMA mellett (ami sztem is nagyon ajánlósnoname írta:Anime rajongók figyelem!
Gondolom sokan ismeritek a Death note című animét. Nekem nagyon tetszett és érdekel, hogy nem ismer-e valaki hasonlót. Az imdb olyanokat dob ki, mint az Inuyasha és hasonlók, amik nem a legkomolyabb hangvételűek. A Death note-ot pont azért imádom, mert nagyon komoly, nagyon komor a hangulata, a színvilág is nagyon sötét és komor. Sajnos nem találok semmi hasonlót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ajánlani olyat, ami tényleg hasonlít. Amúgy aki szereti az animét, annak a Death note kötelező darab. 37 rész nem sok.Viszont aki nem szereti, annak is erősen ajánlós, mert a téma érdekes, a sztori zseniális.
Kösz.Slither írta:Majd Tim beír vmit, ebben ő nagyon otthon van.noname írta:Anime rajongók figyelem!
Gondolom sokan ismeritek a Death note című animét. Nekem nagyon tetszett és érdekel, hogy nem ismer-e valaki hasonlót. Az imdb olyanokat dob ki, mint az Inuyasha és hasonlók, amik nem a legkomolyabb hangvételűek. A Death note-ot pont azért imádom, mert nagyon komoly, nagyon komor a hangulata, a színvilág is nagyon sötét és komor. Sajnos nem találok semmi hasonlót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ajánlani olyat, ami tényleg hasonlít. Amúgy aki szereti az animét, annak a Death note kötelező darab. 37 rész nem sok.Viszont aki nem szereti, annak is erősen ajánlós, mert a téma érdekes, a sztori zseniális.
De ha vmi komorabb hangulatú dolgot akarsz, akkor ajánlom a Fullmetal Alchemist. Az elején kicsit gyerekesnek tűnhet, de elég kemény dolgok vannak benne.
Akkor nézd tovább.messideco írta:Valaki nézi/nézte az Elnök emberei c. sorozatot? Két részt néztem meg, eléggé jónak tűnik.
Majd Tim beír vmit, ebben ő nagyon otthon van.noname írta:Anime rajongók figyelem!
Már tavaly óta erre "böjtölök", nagyon várom
Nem olyan sokat kell visszalapoznod és találni fogsz több véleményt is a filmmel kapcsolatban. Egyszerűbb,mint h most újra írogassák be a kollegák,nemde?Barcaman14 írta:A Vihar szigetről mik a vélemények?!Csak mert holnap valószínűleg megnézem és kíváncsi lennék mit gondoltok róla!
Én láttam, nekem nagyon tetszett, ha kicsit hátrébb lapozol ott írtam egy bővebb összefoglalót!Barcaman14 írta:A Vihar szigetről mik a vélemények?!Csak mert holnap valószínűleg megnézem és kíváncsi lennék mit gondoltok róla!
Asszem csak az első 5 rész van már leszinkronizálva, csak nem tom a CC-n nézni...socio66 írta:Jó,hogy mondod,én már le is mondtam róla.davi10 írta:Hello!
Megjelent a Family Guy 7.évada szinkronosan, és azt szeretném kérdezni, hogy hol lehetne interneten megnézni? (NEM LETÖLTENI)
Tavaly szeptemberre volt ugyanis beígérve,hát csak egy picit csúsztak..
Na mindegy. Egyenlőre nem látom neten sehol,de elvileg a Comedy Central már nyomja.
Jó,hogy mondod,én már le is mondtam róla.davi10 írta:Hello!
Megjelent a Family Guy 7.évada szinkronosan, és azt szeretném kérdezni, hogy hol lehetne interneten megnézni? (NEM LETÖLTENI)