Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EZ az utsó infóm.lui1698 írta:
MU-sok: Hargreaves-szel mi van? Már 100 éve nem hallottam felőle semmit. Ennyi volt? Sajnálnám, mert jó játékos.
Nagyképű, arrogáns csapat a Chelsea. Az első 5 percben látszott, hogy le se******* a meccset. Utána a 95. percben persze már a szögletzászlónál álltak a labdán, nehogy valami legyen.Game90 írta:Chelsea - Bolton 1-0, Anelka.
A gólon kívül még volt egy nagy Kalou helyzet ill. egy Lampard kapufa. Viszont a Chelsea játékosok simán kezezhetnek a 16-oson belül, a Bolton nem kapott meg két 11-est.
RvP és Clichy darts-ozik:
http://www.youtube.com/watch?v=fC91kqK0bYo
http://www.youtube.com/watch?v=sg0_MptwFWY
Ebben a helyzetben már minden felépülő játékos nagy lökést adhat, hiszen annyi a sérültlevproff írta:Robin van Perise újra teljes értékű munkát végez.
Robin nagy lökést adhat az Arsenálnak, ez kiváló!![]()
Go Gunners!
ezzel kapcsolatban azt olvastam, h hiába jutottak a döntőbe, hiába nyernék meg a FA-kupát, nem indulhatnak az EL-ben, mert az anyagi helyzetük miatt nem kaptak indulási jogot a következő szezonban semmilyen európai kupára...LG írta: Lehet, h nem nyerik meg, de az El gy is meg van nekik. Ez mellett viszont lehet a Champinshipben lesznekBár volt már máskor is ilyen, pl. a Millwal is második vagy harmadig ligás csapat volt az Uefa kupában, meg is csapta az Ftc.
![]()
Az Arsenalrol meg annyit: nem tudom, mennyire viselte meg őket a Bl kiesés, illetve a sok sérülés, de ha még egy nagy hajrára összeszednék magukat, akkor meglehetne a bajnokság. Mert biztos vagyok benne, h Chelsea botlik annyit, h meglesz a lehetőség beelőzni. Még mindig háromesélyes ez a bajnokság, a Chelsea lépéselőnyben, de lesznek még nekik is kemény meccseik. Izgi lesz a vége.
Lehet, h nem nyerik meg, de az El gy is meg van nekik. Ez mellett viszont lehet a Champinshipben lesznekDaNiAlVeS8 írta:Azért ,ha esetleg bejutnak, a Chelsea kicsit nagy falat leszMikaos írta:Vezet a Portsmouth!
Lehet, hogy "megmentik" a szezont egy FA kupa győzelemmel? Milyen lenne már?!
Tavaly a MU-t is megszorongatták, csak 11-essel dőlt el a kupa sorsa.DaNiAlVeS8 írta:Azért ,ha esetleg bejutnak, a Chelsea kicsit nagy falat leszMikaos írta:Vezet a Portsmouth!
Azért ,ha esetleg bejutnak, a Chelsea kicsit nagy falat leszMikaos írta:Vezet a Portsmouth!
Ennek örülök.gekkodan írta:Ahogy ez várható volt, a United kiesett a bajnoki küzdelemből, egy kudarcokkal teli 1 hét után. Innen már nagyon nehéz lenne, de megértem, hogy morálisan nincs toppon a csapatuk.
Blackburn - Manchester United 0-0
Így van sajnosgekkodan írta:Ahogy ez várható volt, a United kiesett a bajnoki küzdelemből, egy kudarcokkal teli 1 hét után. Innen már nagyon nehéz lenne, de megértem, hogy morálisan nincs toppon a csapatuk.
Blackburn - Manchester United 0-0
ezt néha a spanyol szövetség is megcsinálhatná, voltak itt már gyalázatosabb dolgok isGame90 írta:Mike Dean-t és két asszisztensét (ManUnited - Chelsea meccset vezették) az FA idénre eltiltotta a PL meccsek vezetésétől.