Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ja nekem is nem kicsit esett le az állam, de igaz hogy Robertson sem játszik valami jól amit nagyon sajnálok mert én neki szurkolokozsimiki írta:aki még szereti a Snookert az vessen majd pár pillantást, Martin Gould-ra,és legfőképp a Robertson elleni meccsére...elképesztő milyen Snookert játszik,és miket lök be, Ronnie legszebb éveire emlékeztet, és ez nagy szó.
főleg a 16. frame a legdurvább ,de egész meccsen brutálisan tolja...
Nyugodjanak Békében!kanty írta:http://www.profiboksz.hu/hir.php?id=20740
Sokkoló és nehezen feldolgozható hir. Komoly mentális gondjai lehettek Valeronak...
Nyugodjanak Békében.
Nem
Pontosan azért éreztem jónak látatlanban ezt a 9. helyet,mert Talma sokat panaszkodott a vasra.Kezdésnek egy ilyen helyezés bíztató.Reméljük össze tudnak kalapálni alá egy combosabb paripát,amivel minél előrébb képes végezni.socio66 írta:Ha nem néztem volna futamot,talán én is azt mondanám, hogy okés ez,de..
sajnos megint a motor nem volt elég jó,jól kezdett Talma,rajt után feljött vagy nyolc helyet,sokáig hatodik volt,majd jött a sajnos már tavalyról jól megszokott visszaesés.
gond nélkül előzték meg az addig másodpercekre mögötte lévő versenyzők..
Na mindegy,ez kemény mezőny,rengeteg a jó versenyző,azt hiszem egy top8-at,top10-et is meg kell becsülni majd.
A motogp rajtjánál amúgy Espargaro motorján egy Barca mez volt, Lorenzo után ismét megtudtuk egy versenyzőről,hogy szeretett csapatunkkal szimpatizál.
ismétlést láttam, azért ha ott nem jön közbe az a sportszerűtlenség (amiért magát okolhatja Abraham) még benne volt a pakliban egy kiütés is. legalábbis 10.menetben már megingatta az amerikait,kinéztem volna Abrahamból a K.O.t az utcsó menetben is akárkanty írta:Ma hajnalban rendezték meg Szuper Hatos Torna második fordulóját, ahol Andre Dirrell Arthur Abrahammal csapott össze.
A meccset végig az amerikai irányitotta, egyszer sikerült is leütnie Abrahamot. A 11 menetben aztán egy elcsúszást követően a földre került Dirrell, Abraham pedig a földön levő ellenfelét megütötte. Dirrell eljátszotta a "nagyhalált" és Abrahamot teljesen jógosan leléptette a biró.
Mindketten eléggé sportszerűtlenek voltak: Arthur a szabaálytalan ütés miatt, Dirrell pedig a szinészkedés miatt.
Kár, h botrányba fulladt a meccs, mert egyébként elég jó kis derby volt.
Na mindegy következő hétvégén Roy Jones Jr-Bernard Hopkins fight lesz. Már várom, h a két "öreg" mit kezd majd egymással.