Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én mintha olvastam volna, hogy nyáron lejár a szerződése, de javitsatok ki ha tévedekNAGYON-NAGYON remélem, h Pérez ezt nem gondolja komolyan... Bartra 2-3 éven belül Dani Alves alternatívája lesz, ebben biztos vagyok!
szóval a min., amennyiben Pérez bekopogtatNA az az, h kiröhögi az új vezetőség
Én is ezt hallottam.Én azt hallottam, hogy visszavágyik angliába.
Én azt hallottam, hogy visszavágyik angliába.Enjoy írta:Főleg, ha az Inter jövőre, vagy 2év múlva a másodosztályban folytatja.daffy írta:olaszoknál most nagyon rosszul érzi magát és mondta többször,hogy spanyolba akar bajnok lenni. Pep be van betonozva,így marad a Real
Újabb hangfelvételek kerültek elő a bundabotránnyal kapcsolatosan, s folytatódnak a tárgyalások.
Lehetséges, hogy ebből égés leszNah, akkor Murinho tuti ott hagyja az Intert.
Főleg, ha az Inter jövőre, vagy 2év múlva a másodosztályban folytatja.daffy írta:olaszoknál most nagyon rosszul érzi magát és mondta többször,hogy spanyolba akar bajnok lenni. Pep be van betonozva,így marad a Real
Igen, jól emlékszel, ez a Sevilla elleni meccsük volt. Kimondottan élvezetes lett a játék, miután a Madrid felébredt, ámbár valamiért nem túl gyakran láthattuk tőlük ezt az idei szezonban...Cumbee írta:...
Én mióta focit nézek Barca szurkoló vagyok, viszont nem az elvakult agyatlan fajtából, így -bár közel sem láttam a Madrid összes meccsét- 1-2 alkalommal leültem a TV elé megnézni, hogy hogyan is játszik a riválisunk és azt kell hogy mondjam, hogy volt olyan meccs, hogy barcán nevelkedett ember létemre fel-fel ötlött bennem, hogy na ez már igen, így kell játszani ezt a focit. Főleg egy meccs maradt meg bennem, az ellenfél személyében nem vagyok biztos, szal ne kövezzetek meg ha tévednék, de úgy emlékszem a Sevilla ellen égtek 2-0-ra és már dörzsöltem a kezem, de amit 2-0 után csináltak és ahogy lehozták 3-2-re azt a meccset arra csak annyit lehetett mondani, hogy elismerésem. Nem véletlen azért, hogy ennyi gólt lőttek a ligában, mert a támadó alakzatuk iszonyatosan gyors. Totál más stílusban játszanak mint a barca náluk a labdatartást tényleg céltalannak érzem és nem is csinálják jól, de olyan szinten gyorsan kerülnek a saját térfelükről a kapu elé, hogy ilyet más csapattól nem látni és ezek az ütemváltások azok, amiket egy kis csapat nem tud lekövetni és egyben ez is a madrid gyengéje, hogy nem felépített kidolgozott helyzetekkel operál, hanem a semmiből létrehozott iszonyatosan gyors támadásokkal, amikkel egy európai szintű, szervezett és tudatosan játszó csapat már tud mit kezdeni, hiszen tud rá készülni és azzal, hogy lezárja a széleket megöli a madrid játékát. Nem véletlen került a barcánál alves egy sorral feljebb és maradt mögött puyol biztosítani, így az iszonyatosan gyors marcello+cr párosra dani kulturált visszafutásaival mindig maradt 2 emberünk. Számomra egyébként a BL kiesésük sem meglepetés, mivel a Lyon már sok-sok éve ott van a BL élmezőnyében és sosem a kimagasló sztárjai miatt, hanem hihetetlen szervezett csapatjáték miatt és azért, mert ott mindenki tudja mi a dolga és maximálisan végre is hajtja. Ebben a tekintetben egyébként látok is egy kis párhuzamot a Lyon és a Barca között, de ez már nem ide tartozik.Mikaos írta: Komolyan, nem tudom, hogy a győzelmen kívül mit élvezhet egy-egy Madrid drukkoló. Örülnék, ha szavakba tudná foglalni egy érintett![]()
Csak hogy kötekedjek: ha annyira gyenge a liga színvonala, akkor miért várna ránk pokoli 90 perc a fentebb említett csapatok ellen?Mihu írta:Ez a bajnokság szégyene is, hogy a két csapat szinte csak egymástól kap ki, azon kívül rongyosra verik az összes többi csapatot. Néha a kicsik el tudnak csípni egy-egy pontot, de az sem gyakori.
Meg kell nyernünk a következő 6 meccsünket és nincs miről beszélni. Bár az is igaz hogy pokoli 90 perc vár ránk Sevillában és a Villareal vendégeként. Hogy a hétvégi katalán derbiről ne is beszéljek....
Sajnos ez igaz. Amúgy azt fedeztem fel a Reál játékában, hogy ha 35 méternél közelebb vannak a kapuhoz és akármilyen féllövőhelyzet van, lőnek. (Kivéve Gutit, aki passzol, ezért emelkedik ki annyira ilyen téren sztem.) De azért a kommentátor nagyon el volt ájulva a 2. madridi gólnál, hogy milyen szépen ki volt játszva egy 20 méteres lövés előtt...Mikaos írta:Megint ötlettelen és teljesen összevissza foci, mégis nyernek...
Meg most alakul a gyönyörű bundabotrány olaszban, amiből a Juve jöhet ki jól, míg az Intert akár ki is zárhatják, aminek eredményeként még nagyobb valószínűséggel távozna a portugál szakember.daffy írta:olaszoknál most nagyon rosszul érzi magát és mondta többször,hogy spanyolba akar bajnok lenni. Pep be van betonozva,így marad a Real
Nincs kizárva. Mondjuk a portugál nem az a fajta, aki szereti, ha kb nulla beleszólása van a csapat kialakításába.daffy írta:van egy olyan érzésem,hogy meg fogjuk látniRivaldo11 írta:![]()
Mourinho és perez...
Kb 1 hónapig dolgoznának együtt.
van egy olyan érzésem,hogy meg fogjuk látniRivaldo11 írta:![]()
Mourinho és perez...
Kb 1 hónapig dolgoznának együtt.
nem értjük egymást.Sanama írta:Tavaly ugyanez volt. Klasszikusok veretlenek(?) voltatok, utánna összeroppantatok....daffy írta:ez minden téren gyenge volt,most jutottunk el oda,hogy konkrétan irritál Pellegrini személye. nem való a padra!!
MI ezen a felfoghatatlan?
Tavaly ugyanez volt. Klasszikusig veretlenek(?) voltatok, utánna összeroppantatok....daffy írta:ez minden téren gyenge volt,most jutottunk el oda,hogy konkrétan irritál Pellegrini személye. nem való a padra!!
Szerintem azért érzed ezt, mert a saját csapatunk a mérce. Olyan játékoot ne várj tőlük.Mikaos írta:Megint ötlettelen és teljesen összevissza foci, mégis nyernek...
Leültem meccset nézni, erre semmit sem láttam.