Mihu írta:Ez a bajnokság szégyene is, hogy a két csapat szinte csak egymástól kap ki, azon kívül rongyosra verik az összes többi csapatot. Néha a kicsik el tudnak csípni egy-egy pontot, de az sem gyakori.
Meg kell nyernünk a következő 6 meccsünket és nincs miről beszélni. Bár az is igaz hogy pokoli 90 perc vár ránk Sevillában és a Villareal vendégeként. Hogy a hétvégi katalán derbiről ne is beszéljek....
Csak hogy kötekedjek: ha annyira gyenge a liga színvonala, akkor miért várna ránk pokoli 90 perc a fentebb említett csapatok ellen?

(Amúgy értem a mondanivalódat, csak most ilyen hangulatban vagyok.

)
Mikaos írta:Megint ötlettelen és teljesen összevissza foci, mégis nyernek...
Sajnos ez igaz. Amúgy azt fedeztem fel a Reál játékában, hogy ha 35 méternél közelebb vannak a kapuhoz és akármilyen féllövőhelyzet van, lőnek. (Kivéve Gutit, aki passzol, ezért emelkedik ki annyira ilyen téren sztem.) De azért a kommentátor nagyon el volt ájulva a 2. madridi gólnál, hogy milyen szépen ki volt játszva egy 20 méteres lövés előtt...
A Madridot most talán 2 csapat tudja majd megverni, de inkább csak egy szerintem. Az egyik a Valencia (bár nagyon pocsék a védelme, 1,5 sor kidőlt!), de inkább a Mallorca lehet rájuk veszélyes otthon. Ettől függetlenül nekünk azért nyeregetni kéne a meccseinket, ne bízzuk a véletlenre.
daffy írta:olaszoknál most nagyon rosszul érzi magát és mondta többször,hogy spanyolba akar bajnok lenni. Pep be van betonozva,így marad a Real
Meg most alakul a gyönyörű bundabotrány olaszban, amiből a Juve jöhet ki jól, míg az Intert akár ki is zárhatják, aminek eredményeként még nagyobb valószínűséggel távozna a portugál szakember.