A FIFA 10-ben játszottam összesen 4 idényt (elsőt amatőrről kezdve legendáson befejezve, a többit legendáson) (előtte kb 10 éve játszottam egy nagyon picit a 98-al), plusz egy kicsit a haverokkal, aztán a Barival olasz bajnokságot nyertem mindenféle igazolás nélkül, úgyhogy alapvetően tök mindegy milyen a csapatod, ha elég jól játszol, akkor nem azon múlik.
Kapusnak meg Valdés tökéletes, esetleg Pintot érdemes játszatni, mert mindig kijön és az segít sokat. Illetve állítsd át a kiugratást manuálisról automatikusra, mert manuálissal csak 8 különféle irányba tudod rúgni a labdát, ami semmire se jó, mert kismillió irányba kell tudnod lőni. Amit taktikának ajánlhatok az a klasszikus 4-3-3, védekezésnél mindig csúszkálj, legrosszabb esetben kiállítás és jó helyről szabad, amit meg úgy védekezz, hogy a 'D'-t nyomod, mert akkor kirohan a védő, de előtte állítsd be, hogy hogy pont ott rohanjon ki, ahol lőni akarja (ez látszik)! Támadásban egy remek taktika az, hogy 16-os sarkának magasságában, de hátrább a pályán vezeted a labdát, ott kicselezel 1, max 2 védőt sima labdaeltolással, aztán kiugratod az addigra pont jól beinduló középcsatárt. Barival így, meg szabadrúgásgólokkal nyertem a meccseket.
Szerk.: Bocsi a dupláért, kicsit lassú volt a net és ilyenkor néha segít, ha rányomok még egyszer a küldésre, vagy frissítem az oldalt, sbt, így sikerült dupláznom.

És már törölni sem tudom.