Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lövőcselt nem lehet taníttatni. azt minden játékos úgy csinálja, ahogy be lett programozva, szóval ezen nem tudsz változtatni. a lövőcsel hatékonysága attól is függ, hogy milyen szinten játszol. ha Top Player-en nyomod, akkor ott majdnem mindig beválik, csak nem szemből kell rávinni a játékosra vagy a kapusra, hanem hanem átlósan. szóval nem is szemből, nem is oldalról, hanem a kettő között. akkor biztos a siker. de pl Professionalon szinte alig sikerül bárkit is elfektetni. lejjebb még nem igazán próbáltamDotn93 írta:
Pontosabban elsőnél az utolsó 2 kérdés amire még nem kaptam választ (szóval az ML-ben melyik tanítja a lövőcselt?)
Egyik se jó, nézd meg ezt, legjobb focis játék forevőőr!Rewolution5 írta:egy kérdés?! pro evolution soccer vs Fifa ---vélemények?? melyik jobb játék???
Erre valaki?Dotn93 írta:Még lenne kérdésem: Tudtok valami jó cselt? Mert nekem még a lövőcsel is gyatrán megy, mást meg nem is tudok (najó bicikli, de az semmire se jó). Amikor egy játékossal ML-ben megtaníttatok egy cselt, akkor az ott lévő cseleket milyen billentyűkombóval hozom elő? Melyik a lövőcsel megtanítása? Melyik a leghasznosabb csel?
Köszi szépen előre is!
Szerk: én szögletből egyszerűen nem tudok betalálni, rúgtam úgy, hogy félig menjen a csík, hogy kevewsebb mint félig, hogy több mint félig, hogy teljesen, rúgtam laposan, de fejes szögletgólom a PES10-ben még nincs! Ti hogy rúgjátok?
lövés gomb -----> csapatvédekezés. egy pár játékos letámadjaDotn93 írta:Szerelés---->S gomb, a többire nem tudok választ adniElBartimaeus írta:Na, elég hosszú hsz-ek vannak, ezért el is ment a kedvem a visszaolvasástól.Úgyhogy ha olyat kérdezek, amikre jött válasz, akkor ezt ezért tettem.
A kérdéseim pedig a következők, hogy van-e ebben a játékban a becsúszáson kívül szerelés gomb (mint a FIFA-ban a 'D', csak nem kell, hogy kimenjen a játékosra), illetve, hogy hogy kell csavarni akár játék közben, akár - és inkább ez érdekelne - szabadrúgás közben, avagy hogy lehet átemelni a kapus fölött a labdát, meg esetleg 1-2 hasznos csel a 'jó ütemben megtolom'-on kívül, mert az úgy ahogy megy.
Szerelés---->S gomb, a többire nem tudok választ adniElBartimaeus írta:Na, elég hosszú hsz-ek vannak, ezért el is ment a kedvem a visszaolvasástól.Úgyhogy ha olyat kérdezek, amikre jött válasz, akkor ezt ezért tettem.
A kérdéseim pedig a következők, hogy van-e ebben a játékban a becsúszáson kívül szerelés gomb (mint a FIFA-ban a 'D', csak nem kell, hogy kimenjen a játékosra), illetve, hogy hogy kell csavarni akár játék közben, akár - és inkább ez érdekelne - szabadrúgás közben, avagy hogy lehet átemelni a kapus fölött a labdát, meg esetleg 1-2 hasznos csel a 'jó ütemben megtolom'-on kívül, mert az úgy ahogy megy.
Én általában kis szögletet csinálok és onnan vagy egyből vissza a rúgónak és beadás ,vagy ha valaki érkezik passz ,és lövés,néha érdemes megpróbálni egyből belőni és továbbpasszolni...Dotn93 írta:BaL módban
Szerk: én szögletből egyszerűen nem tudok betalálni, rúgtam úgy, hogy félig menjen a csík, hogy kevewsebb mint félig, hogy több mint félig, hogy teljesen, rúgtam laposan, de fejes szögletgólom a PES10-ben még nincs! Ti hogy rúgjátok?
Köszi a tippet!Forcabarca8 írta:elég jól tolodDotn93 írta:BaL módban az Aston Villaval vagyok (csatárként) és az első igazolási időszakomban (tehát 2009-2010-es idény januárjában) bejelentkezett értem a Tottenham. Ők a 16.-os és a 49.ik ( a világranglistán). A PL-ben a csapatom 6. az övék 12. 390-es fizut kínálnak, itt 150-es van nekem.
Szerintetek érdemes átmenni a Spursbe? Az elején sok az edzőmecs (4-5) szal amiatt lehet, hogy nem érdemes? Mert addig se a PL-ben rúgom a gólokat.sztem nem éri meg elmenni, m újra végig kell nyomnod az "előlről kell kezdenem mindent" rendszert, félévért fölösleges ezen átmenned. úgy néz ki, h finoman szólva is dinamikusan fejlődsz, évvégén úgyis bejelentkezik majd vmi nagycsapat, szal csapatváltás ígyis-úgyis lesz, és amit a villa kezdőjében töltesz az is előrébb visz, m a tottenham padja. maradj, nyáron meg irány egy nagy csapat! (valszeg...)
off: am nekem gyanús, h nem tp-n nyomod
elég jól tolodDotn93 írta:BaL módban az Aston Villaval vagyok (csatárként) és az első igazolási időszakomban (tehát 2009-2010-es idény januárjában) bejelentkezett értem a Tottenham. Ők a 16.-os és a 49.ik ( a világranglistán). A PL-ben a csapatom 6. az övék 12. 390-es fizut kínálnak, itt 150-es van nekem.
Szerintetek érdemes átmenni a Spursbe? Az elején sok az edzőmecs (4-5) szal amiatt lehet, hogy nem érdemes? Mert addig se a PL-ben rúgom a gólokat.