Hali srácok, én kezdtem a Lokival egy ML-t....első szezonomat a D2-ben kezdtem ami nálam a Holland 1. osztály csapatainak megfelelő, itt első szezonban megnyertem az FA-kupát úgy hogy mindíg 11es párbajokkal mentem csak tovább, de a végeredmény akkoris az hogy megnyertem

...a bajnokságot a 2. helyen zártam PSV mögött, és kölcsönben volt nálam Giovanni Dos Santos aki nagyon jó kis player, illetve Canales. Most vagyok a 2010-2011es szezon téli átigazolásának a végén, és elhoztam ingyen a következő játékosokat: (mivel a csapataik nem hosszabbították meg velük a szerződésüket) El Zhar 24éves 80as WF (Liverpooltól), Acosta 22éves 74es SS (Sevillától), Diouf 22éves 73as (Manchester Unitedtől), és erre a szezonra is kölcsönbe tudtam szerezni Canalest 19éves 73as (Racingtól), illetve Giovanni Dos Santost 21éves 79es (Galatasaraytól)...nagyon sok játékosomtól megváltam nagyon jó árakért felállásom: 3-3-4

...jelenleg szenvedek a Premier League-ben a Debrecennel mivel csak a 15. vagyok a bajnokságban, az Európa ligában továbbjutottam a csoportkörön a Napoli mögött, és most a Marseillet kaptam ott ellenfélnek. Top Player szinten nyomom, 5percen félidőkkel, és sokkal izgalmasabb egy ilyen alacsony szintű csapatot vezetni és felkűzdeni vele magam, mint egyből egy Top csapattal nyomni. A kezdő tőke is 4-5 millió eruó maximum, és jelenleg tartok 17milliónál

...remélem senkit nem untatott a beszámolom, ha valakit érdekel még folytathatom a mesélést szezon végén esetleg, hogy hogyan sikerült az Európa Liga helyezésem, illetve a PL helyezésem.