ezt a véleményt nagyon is osztom; teljesen egyetértek vele!Andris írta:Szerintem meg pont az a probléma, hogy Pep nem erőltet semmit. Ahogy látom Messi teljesen szabadkezet kap a pályán, ott lődörög ahol neki épp tetszik. És ez nekem nem tetszik.
Tegnap egyébként fogalmam nicns mit hoztak ők ketten össze, de Ibra lecserélése után nekem olyan evidensnek tűnt, hogy Messi fellép középcsatárnak, nem értettem miért nézte végig a 90 percet félpályáról.
Egyébként meg szerintem igazán szégyellheti magát, ha nem megy az embernek akkor legalább meg kéne dögleni a pályán, egy Barcelonában az aktuális aranylabdás sem tehet másképp.
ezen felül v kiegészítve pont az a baj h Messi az idei év nagy részében vmi olyan poszton játszik ami nem definiált és nem kötött; holott sztem a jobb szélen közel a 16oshoz sokkal többet tudna segíteni.
na és persze most az agyon istenített Messi (ahogy állandóan mindenki dícsérni mikor 3-4 gólt akaszt egy kis csapatnak amikor nem teljesen csak az ő érdeme...) szóval ilyenkor meg sza.rt se tud tenni!! pont ilyenkor kellett volna megmutatnia mit tud nem ugymond semleges meccseken.
most nagyon kellett volna tőle a jó teljesítmény. erre semmi...