Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt a véleményt nagyon is osztom; teljesen egyetértek vele!Andris írta:Szerintem meg pont az a probléma, hogy Pep nem erőltet semmit. Ahogy látom Messi teljesen szabadkezet kap a pályán, ott lődörög ahol neki épp tetszik. És ez nekem nem tetszik.
Tegnap egyébként fogalmam nicns mit hoztak ők ketten össze, de Ibra lecserélése után nekem olyan evidensnek tűnt, hogy Messi fellép középcsatárnak, nem értettem miért nézte végig a 90 percet félpályáról.
Egyébként meg szerintem igazán szégyellheti magát, ha nem megy az embernek akkor legalább meg kéne dögleni a pályán, egy Barcelonában az aktuális aranylabdás sem tehet másképp.
Szerintem meg pont az a probléma, hogy Pep nem erőltet semmit. Ahogy látom Messi teljesen szabadkezet kap a pályán, ott lődörög ahol neki épp tetszik. És ez nekem nem tetszik.orska írta:Ne haragudj, de ezt nem todom nem szovatenni. Mi az hogy "val szokasava"? Nem valik szokasava, igy kell irni.levproff írta:Nagyon flegma volt. Ez nagyon nem tetszett..
Remélem nem vál szokásává..
Egyebkent Messi tenyleg gyenge volt, a szelen jobban szokott neki menni. Mostanaban Pep erolteti ezt a kozepet neki, szerintem ez a baj.
Ne haragudj, de ezt nem tudom nem szovatenni. Mi az hogy "val szokasava"? Nem valik szokasava, igy kell irni.levproff írta:Nagyon flegma volt. Ez nagyon nem tetszett..
Remélem nem vál szokásává..
Tivornya írta:Nem értem...miért van az, h a világon mindenki elismeri nagyságát, kivéve a madridistákat? Titkon biztos istenítik ők is és gondolkodás nélkül elcserélnék a rinyára, de hát a "büszkeségük" miatt inkább csak fikáznak...Sztem megeszi őket a sárga irigység
Off.: pls még csak csillagozva se káromkodjunk, ettől (is) szeretem annyira ezt a fórumot, hogy képesek vagyunk kulturáltan kommunikálni.Pavel írta:Messit ne ba**tassa senki.
Először is Londonban ugyanilyen rosszul mozgott. A második meccs pedig már történelem.
Másodszor, többet tett már le az asztalra, mint azok akik most akárcsak egy rossz szót is mondanak róla.
de nem lőtt és ilyen kevés mozgással inkább menjen aludjon egyet... következő meccsen nem szeretném kezdőbe de még a padon se látni, Alvessel együtt... pihenjenek 2-3 napot, aztán visszavágóra szedjék össze magukat![/b]bezzeg ha lőtt volna 3 golt ugy h egy km-t nem fut nem jönnél ezzel Very Happy
bezzeg ha lőtt volna 3 golt ugy h egy km-t nem fut nem jönnél ezzelmenczel írta:2km-rel futott kevesebbet mint a csapatátlag!!!!giefLove írta:mit vártok tőle de télleg? minden meccsen rugjon 4et sikerüljön neki minden? ott volt 3 paraszt a nyakán, szünetbe még a wcre is elkisérték. ilyenkor kár hogy a többiek nem tudnak egy kis pluszt hozzárakni. de LÉNYEG H SPORTSZERÜ MECCSEN KAPTUNK KI!!
2km-rel futott kevesebbet mint a csapatátlag!!!!giefLove írta:mit vártok tőle de télleg? minden meccsen rugjon 4et sikerüljön neki minden? ott volt 3 paraszt a nyakán, szünetbe még a wcre is elkisérték. ilyenkor kár hogy a többiek nem tudnak egy kis pluszt hozzárakni. de LÉNYEG H SPORTSZERÜ MECCSEN KAPTUNK KI!!
való igaz, különben nem járna 2. helyen Xavi mögött asszisztálásba...lui1698 írta: azért összjátékban is benne van.