Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
pedro7
Barça B

2010.04.21. 01:08:20

Azért ne felejtsük el, hogy ősszel 2-0-ra vertük az Inter-t otthon.
Akkor is ugyanolyan védekező focit játszottak.Nem gondolom, hogy a mai Inter sokkal jobb az őszinél.
Egyszerűen ma kihasználták a helyzeteiket.
Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy nem lehet egy meccset végig kibekkelni.
Egy átlagos teljesítményénél jobb Barcelona kell és meg lehet verni ezt az Inter-t két góllal.Akár 3:1-re is
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.21. 01:01:11

VV-Maxi-Piqué-Milito-Abidal-Touré-Sergi-Xavi-Bojan/Pedro-Henry-Messi kezdővel állnék fel...
Maxi jobb a jobb szélen ezt már láttuk korábban, Dani pihenő, Titi szigorúan centerben, NEM szélsőként(ott továbbra is tud, csak Pep nem engedi neki...Valencia ellen engedte, bejött!), Messi vissza jobb szélre, Bojan/Pedro meg bejátsza a baloldalt!
meg kell nyomni az első félidőt, oda kell szegezni az Intert a kapujukhoz, ha nem sikerül legalább 1 gólt szerezni az első félidőben, akkor jöhet Zlatan, de nem a 8x. percben, hanem legkésőbb a 60. percben!

én így képzelem el, de hát ez csak az én szuverén véleményem, ami úgyse fog megvalósulni, hiszen Pep nem kedveli se Tourét, se Titit, vmint nem fog ilyen hamar cserélni...

összességében: nagyon rég nem voltam ennyire szomorú a kedvenc csapatom miatt :( (a 2007-2008-as szezonban sem, mert akkor a BL-elődöntő szinte csodaszámba ment a könnyű sorsolásunkkal...előtte egy évvel szomorú voltam a bajnoki cím bebukásakor, de még az se hasonlítható össze ezzel...){megjegyzés: akkor kezdtem el igazán focit nézni, mikor Rijkaard idekerült, szóval az előtte levő gödörre nem igen emléxem, így sztem nyugodtan mondhatom, h ez a meccs volt az, ami a a legjobban fáj, mióta a Barcának drukkolok}
főleg, mert egy ilyen aljas, gerinctelen senkiházit éltet az egész világ, aki képes volt megalázni Pep-et, aki csak próbált Gentleman lenni :(
ráadásul a nyilatkozatával kb a Barca ellen fordított mindenkit, elterelve a figyelmet a VALÓDI tévedésekről :(
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.21. 08:26:25-kor.
duncan
Jugador del Barça

2010.04.21. 00:43:19

Ezért kár volt visszavenni a ligába! Szörnyű egy meccs volt!

Megértek itt sokakat,akik reménykednek a továbbjutásban a 2-0-ás sikerben a Camp Nou-ban,de ennyire ne legyünk optimisták. Szeretném,ha ott lennénk a döntőben,de erre szinte minimális az esély a mai meccs után.

Először is Mourinho minden lelkifurdalás nélkül fog 11 védekező szellemű játékossal felállni a Camp Nou-ban. Eddigi a cselszkivel is így játszott a Barca ellen idegenben és valószínű most is így fog. Barca-Chelsea 2004-2005: 2:1, Barca-Chelsea 2005-2006:1-1, Barca-Chelsea 2006-2007:2-2 ,egyedül az Intert elleni őszi meccs lóg ki a sorból a 2-0-val,ami most is kellene,de most nem az az Inter fog pályára lépni mint akkor. Akkor nekik is támadni kellett,most nem fog,jó nekik az egy gólos vereség is. Tudják,ha egy kontrájuk bejön,akkor vége.Mourinho biztos nem fog kockáztatni egy nyílt sisakos játékot,mint az Arsenal.

Másodszor az Inter,mint csapat is remekül működik és játékosanyagban is szinte egálban van velünk,Iniesta és Puyol kiválásával pedig semmivel sem vunk jobbak. A 4-4-2 taktikailag is tökéletes választás,mert Busquets nem vkp-nak való,Keitát pedig szívesebben látnám már másik csapat mezében. Xavi egyedül pedig nem fogja tudni felvenni a versenyt 4 kp-sal. Ráadásul a kp-ás fölényükkel elérik,hogy mindig legalább 2-en legyenek Messin,az olaszok pedig lélegzetvételhez sem hagyják jutni az argentint. Ezzel tulajdonképpen az egész csapatjátékot tönkretették,mert Xavit és Messit sikerült kivenniük a játékból. Rajtuk kívül meg szinte egyedül Pedrot lehetne kiemelni a támadó szekcióból (aki ma is betalált,nem rajta múlott). Ez ellen a rombolásra épülő(de sikeres) taktika ellen pedig Guardiola nem tud mit kezdeni. Mourinho egyébként a Chelsea-vel is így játszott ellenünk elég sikeresen.Talán vissza kéne nézni egy-két meccset Pepnek is....

Harmadsorban pedig Messi és Xavi tartják idén Pedro és Iniesta(ha egészséges) segítségével a csapatban a lelket. Ha ők ketten nem tudják a saját játékukat játszani,akkor vége.
Ibra és Henry hulladék,elveszik a helyet a fiatalok elöl, csak a szájukat jártatják idén,főleg a svéd. A különbség annyi,hogy Ibra kezdeni szokott...(de minek?) Bojan és Jeffren pedig túl kevés lehetőséget kapnak ahhoz,hogy igazán jó teljesítményt tudjanak nyújtani.
Keita meg egyszerűen nem ide való, alig van jó passza,alig tudja megtartani a labdát,kapura veszélytelen,távoli lövések nulla... szóval kb. semmit sem lát el a rábízott feladatból.Busquets talán még a jobbak között van,de nem vkp-nak való,fetreng a földön szinte a fél meccs alatt,rengeteg az eladott labdája. Értem,hogy nem erős testalkatú,de ez a játék nem egy vkp-hoz méltó,előrébb lenne a helye,ott talán jobban játszana. De hol van Touré???? Jól játszik,gólt lő a bajnokikon,amikor pályára küldik,nem értem miért nem képes a fontos meccseken Pep a kezdőbe tenni,főleg most,h erős kp-ra lett volna szükség. Nem hiszem el,hogy ez a teljesítményén múlik...
A védelemből Maxwell elég jó elöl,de hátul kevésbé nyújt jó teljesítményt,ami egy védőtől elég necces...,Alvesnek ritka sz.rok a beadásai mostanság,szórja el a labdákat, többet reklamál,mint szerel...
Pique és Puyol ,akikkel én meg vagyok elégedve hátul,ha néha hibáznak,akkor sem nagyot, kiegyensúlyozott,jó teljesítményt nyújtanak.
Militot sem mondom rossznak ennyi kihagyás után nagyon szépen játszik,első számú csere a védelemben. Márquezt mostanság nem láto msokat a pályán,ami nem véletlen,mert pocsék egy szezonja van.Csigrinszkij meg nem véletlenül nem játszik.Abidalról igazából nekem pozitívabb a véleményem,lehet nem jön túl sokat előre,de legalább tud védekezni.
Valdessel tökéletesen elégedett vagyok,amit kell,azt hozzáteszi a játékhoz.
Gyenge a keretünk,sajnos egy sms-hozzászólóval értettem együtt a legjobban a meccs alatt,hogy ha Messi "nincs",akkor szinte semmit sem ér a csapat (nem szóról szóra ezt írta,de ez vt a lényeg)

A visszavágóval kapcsolatban az a véleményem,hogy egy abszolút defenzív Internek nem fogunk tudni begyötörni két gólt,úgy,hogy ne kapjunk mellette. Ibra akkor sem rúgna gólt,ha üres kapura egy méterről próbálkozna,más meg sajnos nincs,aki középcsatárként jó teljesítményt tudna képességei és formája alapján nyújtani,ha Messit kiiktatják. Idén sem lesz címvédés a BL-ben...

Sajnálom,ha ezzel a hsz-szel megbántok valakit,én is barcás vagyok már régóta,boldog lennék,ha mi mennénk a döntőbe,de sajnos ez a realitás...
honda25
Jugador del Barça

2010.04.21. 00:37:26

Mielőtt beírnék, hozzáteszem, nem láttam a meccset.
Viszont megkérdem, hogy a pxcsába lehetett kikapni egy fxs intertől két góllal?
Ez már szerintem közröhej, ami idén megy a bl-ben, két ilyen nulla csapat játsza majd a döntőt, mint a bayern meg az inter...
Másik hozzászólásom: hogy a francba nem veszi észre az edző, hogy több ember munkája is hulladék a csapatban hetek óta.
Dani Alvesről és Sergioról beszélek. Amit Dani művelt az Espanyol ellen, úgy vágtam volna hetekre a b csapatba mint a huzat.
Alattomos, színjátszó, nem tud védekezni, a passzjátéka szánalom, Espanyol ellen számoltam 10 labdából 6-7-et eladott! Örültem is, hogy kiállították.
10 emberrel sokkal jobban ment.
Vajon miért nem kezd Henry soha? Azért, mert már nem itt a helye.
Szép volt, jó volt a tavalyi játéka, de idén nagyon gyengus.
Ennek az internek simán lehet vágni idehaza egy négyest, el is várom.
Az arsenalt is simán kicsináltuk, egyszerűen támadni kell majd.
De akkor is, hogy lehetett kikapni két góllal
:evil:
Hajrá Barca! És a Honda!
aynas
Capitá del Barça

2010.04.21. 00:25:35

AZ OLDALT SZERKESZTŐ SRÁCOK FIGYELMÉBE SZERETNÉM AJÁNLANI! GUARDIOLA AMIÓTA ÁTVETTE A CSAPATOT, EZ VOLT AZ ELSŐ ESET, HOGY TÉTMECCSEN 2 GÓLLAL KIKAPUNK.

Sajnos elég gáz, hogy ez a 2 gól most jött össze.
Dani Alvessel nekem több bajom is van. Nem tud védekezni, nem tud beadni és elég sokat szabálytalankodik.
Messi futotta a legkevesebett, ez sztem minden elárul a mai teljesítményéről.
Keita helyett Fabregast látnám szívesen a középpályán.
Ibrahimovics helyett Villat kellett volna megvennünk. Henry albi focista lett, semmi keresnivalója a Barcában.
A 2 gól sok, sztem nem lesz ebből továbbjutás. A bajnokságot viszont bekéne húzni, mert ha nem akkor nyáron "fejek fognak hullani".
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.21. 00:14:12

Fecooo írta:nah csak kimutatta a foga fehérjét ez a görény!
HA befúja a tizit akkor is kikapunk.Úgyhogy kedves Hozé,hülyeséget beszéltél,hogy nem bírja a barca elviselni a vereséget.

Egyébként megnéztem volna ő,meg a brigádja hogy reklamált volna fordított helyzetben :roll:

Dilettáns senki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.21. 00:11:17

nah csak kimutatta a foga fehérjét ez a görény! (elnézést modik, de jobb jelző nem jut eszembe erről a pofátlan alakról...)

"A portugál tréner a Barcelona játékosainak viselkedésével sincs kibékülve. Különösen az nem tetszett neki, ahogy a mérkőzés után reklamáltak a játékvezetőnél a Dani Alves ellen elkövetett és szerintük tizenegyest érő szabálytalanság miatt.

„A meccs után a játékoskijáróban látottak megmutatták, mire számíthatunk a visszavágón. A Barcelona játékosai megpróbálták meggyőzni a játékvezetőt az igazukról. Csak annyit mondhatok róluk, hogy rövid távú memóriájuk van, „Chelsea-játékosaim" tavaly Övrebo történelmi hibája után tényleg reklamálhattak... Miért nem tud a Barcelona bajnokhoz méltóan viselkedni és elfogadni, hogy kikapott egy nála jobban játszó csapattól?" – tette fel a költői kérdést Mourinho, aki szerint a visszavágón bármi megtörténhet."
(forrás: NSO)

de gyorsan elfelejtette Frisk Urat, Terry szabálytalan gólját, amivel továbbmentek és az egy évvel későbbi odavágót...(1-2)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.21. 00:17:41-kor.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.04.20. 23:51:28

Megérdemelt Inter-győzelem volt a mai. Azt viszont nem gondolom h ma votl 2 gól a két gárda közt. Szerintem egyértelmű, hogy egy Busquets Keita középpályával nem lehet ezewn a szinten eredményt elérn, de a vicc, hogy így is simán meg lehetett volan a 3-2. Azt megértem h pl Abisdalt betette Pep, de miért pont a centerünket hozza le kétgólos hátrányban?én Tourét biztos kezdettem volna, de emellett még Henryt is behoztam volna fél órára. Az Inter kihozta a maxot a meccsből, mi meg főleg magunkat okolhatjuk, na meg Pep-et,aki nagyon nagy edző a mentális felkészítésben, viszont meccselésben igencsak gyenge.

Iniesta hiánya nagyon érződött, szeritnem köze nem lett volna az Inbternek a meccshez, ha pályán van. Keita viszont igencsak erőtlen, rossz játékos a helyén, nagyon nagy hibának tartom, hogy ő ennyit játszik a csapatban.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.20. 23:51:21

Egy jó dolog azért van, Puyol a visszavágón nem de a döntőben játszhat :)
Visca el Barca!

Szerk: megnéztem közben a fogadóirodákat legnagyobb esélyt a 2-0 ra látnak. Arra meg hogy a Barca 2 góllal nyer 2,5x es pénzt fizet az egyik iroda (ez a legkisseb odsz vagyis a legesélyesebb szerintük). Egygólos Barca siker 3,2 döntetlen 8.
Szeretem amikor az irodák így vélekednek, optimizmusra ad okot, hogy elfogulatlan elemzők úgy látják jó esélyünk van a továbbjutásra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.04.21. 00:01:36-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.20. 23:45:58

Minden esélyünk meg van a tovább jutásra.
Én személy szerint azért vagyok ideges,mert egy jó kezdővel felállva,0-1 előnyről,3-1re kaptunk ki,nehézzé téve a dolgunkat.
Sok tényező közrejátszott,de a fő különbség most a motiváció volt.Az inter jobban akarta,úgy jöttek ki a második félidőre mint akik vért ittak. Mi meg eléggé benn maradtunk az öltözőben.
E mellé jött egy amatőr szinten álló bíró,aki még fokozta a tehetetlenségünket.

Úgy látom,hogy a visszavágón ki tudjuk harcolni a továbbjutást,csak nagyon stabilan kell állni hátul,nem hagyni,hogy kontrázzanak. Ha sikerül majd az elején a ólt meglőni,akkor meglehet. Viszont tényleg nem szabad a Keita-Busi kettőst együtt játszani,mert egyik sem üti meg a szintet,ha meg ketten vannak akkor katasztrófálisan gyenge a középpályánk.
Busi egyébként ma nem volt rossz,nem bántom.

Szerintem azért majd végigfut az interes játékosokon a meleghúgy,amikor kijönnek a gyepre,és érzik ahogy 100.000 katalán szív együtt dobban a katlanban 8)

Csak Pep-ben bízok,hogy nem kezd el taktikázni,hanem rászabadítja éhes oroszlánként a srácokat az interre. :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.20. 23:40:52

Elég 2-0, mert idegenben rugott góllal tovább jutnánk
Kép
messi70
Jugador del Barça

2010.04.20. 23:40:15

Ha 2-0 lesz az nem eleg ugye 3 kell vagy hogy van?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.20. 23:39:35

Mindenekelőtt ki szeretném kötni,hogy az Inter teljesen megérdemelten nyerte a meccset. Kalapom emelem előttük. Hajtottak,Milito görcsöt is kapott.

Nos,de foglalkozzunk magunkkal.

Az elején semmi baj nem volt szerintem, jött a játék,egy remek Maxwell(kisebb Maicon hiba,nem lépett ki) után Pedro gólt szerzett.

Aztán fokozatosan jött fel az Inter,addig is volt helyzetük.
1-1
Alves nem tudom hol kolbászolt,de,hogy az ő nyakába varrom a gólt az 100%. Sneijder így is majdnem kihagyta,de 1-1.

Szünet szerintem jól jött számunkra, remélem Pep úgy fejben helyre rakja Messit és úgy egybe a társaságot.
Nagyon nem tetszett,hogy hozzáérte valaki,és nem vállalta a harcot, nem futott, nem kérte a labdát,csak kocogott,sétálgatott.(Ronaldinho effektus,remélem utoljára említem nála.
Félre ne értsetek! Nem gólt hiányoltam tőle,hanem az akarást.

2-1

Rég láttam ilyen makkos gólt,de Maicon végigsprintelte a pályát,bent van.

3-1
Azt hiszem itt is Alves kolbászolt el? Nem emlékszem már,de 2gólban volt benne az tuti. Na hát ez egy méteres les volt :)

Mind1, ezután volt 20percünk,hogy lőjünk egy tetves gólt.
Piquet nem hibáztatom,mert védő...
Ellenben Busi 6-7méterről képtelen befejelni egy labdát
Vagy Messi ziccerból elcselezi magát.

A 11esekre nem akarok kitérni,ezt most "visszakaptuk" a tavalyiért.Csak Alves sárgája idegesítő picit.

A vereség okát abban látom,hogy nem volt akkor akarás,leginkább Messi részéről látszódott ez meg,illetve akárki akármit mond a középpályja valahogy nincs egyben,ha Keita játszik. Én azt az óriási mezőnymunkát sem látom,ha labda kerül hozzá akkor meg 0. Nem őt bántom,de Yaya szerintem hasznosabb lett volna.
Másrészt,a védelmünk, Alvessel a élen nem volt a helyzet magaslatán. A meccs elején és közepén nagyon kacérkodutnk az ördöggel,meg is fizettünk érte,mert 1x nem intett lest a bíró.

Messi remélem fejben öszekapja magát,mert ez engem nagyon idegeít!
Alves meg vagy tanuljon meg beadni,vagy ne adjon be.

2góllal kell nyerni otthon legalább. Ez egy [auto_cenzúra] nehéz feladat lesz,de ahogy Hajdú B. mondta, a Barca képes lehet erre.
Ibra hátha belerázódik,és Messi is visszanyeri a lelkesedését !
Meglehet a továbbjutás, de 2x úgy kell harcolni,mint ma Eto'o és csapata.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.20. 23:38:33

Kalap1988 ez így van legtöbb pasz, legpontosabban és legtöbbet futott, nem volt olyan helyzet amikor nagyon kiugrathatott volna valakit egyszer de akkor adott is egy szép labdát Alvesnek, szóval rá nem igazán lehet panasz. Voltak nála sokkal gyengébb produkciók sajnos.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.20. 23:37:40

pedro7 írta:Nem a bíróval meg a vitatott esetekkel kellene foglalkozni.
Egy ilyen csapatnak mint a Barcelona a bírói tévedésekkel is simán hozni kellene egy ilyen meccset.
Miért nem tudta a csapat a saját játékát hozni és 70 percig alig jutott el a kapuig.
És hogy kaphatott 3 gólt ami elég ritka ráadásul egy ilyen Intertől.
Szerintem is simán verhető ez az Inter, otthon 2 góllal, akármennyire beáll védekezni.Csak ehhez normális csapat és támadó játék kell.
Így van. Várjuk őket sok szeretettel a Camp Nouban. Ha ezek után tovább tudnak majd jutni, minden tiszteletem az övék!
Kép
Kép
Kép
laci18
Jugador d'estrella

2010.04.20. 23:37:35

ez hihetetlen,
alves amit művel... kb. fél éve nem volt 1 jó beadása hisztizik mint c. ronaldo, védekezni még mindig nem tud de tavaly ill. év a szezon elején legalább a támadásokat segítette.

Azt meg nem értem hogy Pique tudatosan volt ott elől a végén mert akkor nem értem Pep-t. Miért ő a csaatárunk amikor a padon van egy Henry és egy Bojan. Megértem h Ibra nem bírta végig de az látszott h Pique nem csatár még az ellenfél 5öséről is kifelé paszolt, lol.

Hihetetlen és én nem a bíróra fognám a meccset sztem Pep ezt most eltaktikázta sajnos mopst nem jöttek be a húzásai majd a visszagón továbbjutunk.

fel a fejjel, visca el barca
Barca 4ever
Ndrew Barca
Barça C

2010.04.20. 23:36:10

Sziasztok /,most regeltem,Ronaldinho idejövetele óta vagyok fanatikus Barca szurkoló / Szerintem több rossz bírói döntés is született a meccsen, de a sors igazságos lesz és otthon 3-0 ra alázunk, és Ibra is lő egy gólt válaszul az inter "sportszerű" szurkolóinak.. kiváncsi vagyok mi is kifütyüljük-e Eto'o t..
Tot el camp, es un clam....
...BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.20. 23:34:03

tudomka958 írta:azért aki a mai xavit dicséri az sokminden másra is képes...
Hát,ha rám gondolsz én nem dicsértem, de igen csak vakok vagytok, ha őt emelitek ki a rossz játékával (kollektíváról beszélek, nem konkrétan rólad). Már elég régóta mondogatom, hogy Xavi játéka elég erősen függ a társaktól, ez azért igencsak egyértelmű, ma kevés volt a mozgás, egyedül Alvest tudta kiugratni, amit párszor meg is tett. Egyébiránt pedig tette a mezőnyben a dolgát, a 90% körüli passzpontossággal,amire szinte csak ő képes. Zseniális meccshez kellett volna valaki, akinek zseniális gólpasszt adhat:) Mozgás nélkül nehéz. Nem állítom, hogy nem volt jobb meccse, csak azt, hogy ma nem igazán tudhattuk meg, hogy milyen formában van, mert a társak nagy része "cserbenhagyta őt"
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.20. 23:33:08

Rivaldo11 írta:Szerintem holnaptól már a Xerez ellen derbivel kell foglalkozni, utána jöhet a visszavágó. Ha csak azt nézzük, hogy két gól kell-meg tudjuk csinálni.
Ami a játékot illeti, nagyon kellene Xavi mellé még egy olyan játékos, aki indítani tud. Ini hiánya óriási veszteség, ezért nem értem, miért nem Yaya kap lehetőséget, akinek szervezői "vénája" is van. Messire ráfér a pihi.
Hiszek a továbbjutásban. A Nou Campban nagyon hosszú lesz az a 90 perc az internek.
Egyetértek veled, szinte mindenben.

Talán annyiban kiegészíteném, hogy a Xerez ellen egy B csapattal állnék fel, ahol Xavi, Messi, sőt Pedro is pihenőt kapna (Ibrának meg jól jönne néhány meccs), ezért fel tudnánk készülni mind fejben, mind fizikailag a visszavágóra. A Xerezt így is úgy is ütni kell otthon.

Ami ellen nem lehet tenni, de óriási vérveszteség az Ini hiánya. Sajnos sokkal kevésbé vagyunk labda biztosak, nyugodtak, illetve kreatívak a középpályán és a támadásban. Átmenetileg én Busit raknám a helyére, aki elég jól tudna akár ott is szűrni és ő is elég jól meg tudja tartani a labdát adott helyzetben, meg egész kreatív, védekező középpályásnak meg Touré lenne a befutó, csak neki is össze kéne kapnia magát.

Meg kell majd küzdeni nagyon keményen a továbbjutásért még mind a két csapatnak. A Barcában benne van, hogy lő 4-t az Internek, de fordítva is lehet, az Inter nagyon erős lett tavaszra. Én bízok a csapatban, menni fog ez! Si! Si! Si! Vamos a Madrid! :twisted:
pedro7
Barça B

2010.04.20. 23:32:48

Nem a bíróval meg a vitatott esetekkel kellene foglalkozni.
Egy ilyen csapatnak mint a Barcelona a bírói tévedésekkel is simán hozni kellene egy ilyen meccset.
Miért nem tudta a csapat a saját játékát hozni és 70 percig alig jutott el a kapuig.
És hogy kaphatott 3 gólt ami elég ritka ráadásul egy ilyen Intertől.
Szerintem is simán verhető ez az Inter, otthon 2 góllal, akármennyire beáll védekezni.Csak ehhez normális csapat és támadó játék kell.
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.04.20. 23:30:20

azért aki a mai xavit dicséri az sokminden másra is képes...
messi70
Jugador del Barça

2010.04.20. 23:29:03

Kluivertinho írta:Elég szomorú, hogy csak az utolsó 15 percben mutatott játékunk emlékeztetett az igazi Barcára. Volt 1-2 érdekes döntése a bírónak, de ettől nem is vártam többet. Pep is inkább Alvest tolja fel csatárnak, mintsem hogy behozza szegény Henryt, továbbá mindent elmond, hogy Piqué volt az egyik legveszélyesebb emberünk. Látszott, hogy nem csatárnak született...
Nem lesz egyszerű fordítani, de a teltház megint hatalmas lökést adhat.
Tippem a visszavágóra: 3-0
hat a jo Isten hallgassa meg a tipped Hajra barca meglehet csinalni ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
barcatom
Jugador del Barça

2010.04.20. 23:28:23

Jó én akkor úgy kezdem hogy 1993 óta vagyok barca drukker, avéleményem pedig az hogy rettentőet hibázott abban gardiola hogy nem játszatta toure-t, egy olyan meccsen ahol kellett volna az a fizikai technikai szint amit ő képvisel, ugyanis számomra egyértelmü volt hogy milyen focit játszik majd az inter mert ezt tudják ehez értenek a legjobban. és ezen a meccsen bajban is volt valahol valjuk be nem tudtuk azt játszani, legalábbis úgy ahogy szoktuk a játékunkat. mihelyst odaértek vál a válba bajba voltunk sokszor és nem csak ebbe de ebbe nagyon jó toure, ráadásul keita helyett, mert nem értem mit tud az olyat amit a toure nem?? szerintem semmivel se többet, sőt még támadásban is jobbnak tartom toure egy az egy ellenibe!!! szóval nagyon neheztelek ezért gardiolára, mert ahol lehet ott igenis erö focit kellett volna eröltetni!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.20. 23:24:23

torrestoni írta:
Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Azért itt jó néhányan szerintem alapvető elvárásnak érezzük, hogy a hozzáállás legalább olyan legyen, mint a túloldalon volt, még ha a játék nem is megy igazán. Legalábbis nem érzem, hogy orálisan ki kellene elégítenem Guardiolát, ha támadni küldi fel a csapatot, s megpróbál felkészíteni, vagy ha nem sikerül, mérkőzés közben alkalmazkodni az ellenfélhez több-kevesebb sikerrel, vagy Keitát, ha ad egy jó passzot, vagy Ibrahimovicsot, ha hasznára van némileg a csapatnak...

Ez egy nézőpont, nyilván nem elsősorban nekem szólt.
OFF: Toni, lécci gyere fel msn-re, ha van időd!
itt vagyok rejtettben!

az agresszív hsz-eket lécci mellőzzétek! én is NAGYON dühös vagyok, szomorú vagyok, de amennyiben jövőhéten a mostmár "istenimagasságokbaemelkedettzsozébandát" megütjük, akkor ismét MIÉNK A VILÁG!
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.20. 23:24:11

Dantes írta:Dave87: ezt mindannyian másképp látjuk...de szerintem összesen 1 db 11-esről maradt le az akkori ellenfél (ha emlékeim nem csalnak P.Sándor is így vélekedett - bár Ottó helyett szívesen hallgattam volnat)...de egyébként mindegy, mert itt van lehetőség javításra... és a sportszerűség megkívánja, hogy ne "q****-ra benézett 11-eseket" reklomáljon az inter, hanem hajtson fejet ellenünk, mert továbbra is azt gondolom, hogy ez az inter még (és ezzel senkit nem akarok megsérteni) mindíg 60 perces csapat, viszont nem szabad a MU hibájába esni... :wink:
Ezért is mondom, hogy lényegtelen. Másrészt pedig ma az Inter rúgott nekünk 3 gólt, és nem a spori. Agresszívan, önfeláldozóan küzdöttek és megérdemelték.
Lassan 10 éve szorítok a Barcának, de az elvakult szurkolókat soha nem értettem, még akkor sem, ha épp gránátvörös-kék fan az illető.
Nem értem,miért nem lehet szépen nyugtázni, hogy ma kikaptunk egy ezen a napon jobb csapattól, és lefeküdni aludni. Ez most nem neked szól Dantes, csak erre utaltam a Chelsea kontra bíró párhuzammal is.
Simán továbbjuthatunk ebből a párharcból, a két meccs ugyanis ég és föld lesz, minden összetevőjében!
Jó éjszakát!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Válasz küldése