Én az alábbi bajokat/pontatlanságokat vélten felfedezni, mindenki hasonlítsa a saját véleményéhez, ha úgy tetszik!

- lerágott csont, de a játékosok kisebbek az ellenfél védőinél vagy egy fejjel, esély sincs a fejelésre
- a Piqué, Ibra nagyságú emberekre 2-3 ugyancsak tagbaszakadt faipari munkás ráugrik és így eltipródnak ők is
- Alvesnek be kellene szüntetnie a beadásait, védekeznie kellene, esetleg nagy átívelésekkel segíteni/beindítani a támadást
- nyílvánvaló, hogy egy Rakodópart bivalyai SE ellen semmire se megyünk... Át kell valahogy bújni köztük, vagy szépen gyönyörűségessen úgy kilőni alóluk a lasztit, hogy közben összecsinálják magukat a fájdalomtól... Meg lehet oldani, de ehhez távolról is próbálkozni kellene. Úgy vélem, ha adott 15-20 méter, nem berosálni kell az körülöttem levő 3 méter átmérőjű szabad területtől és lepasszolni a lasztit, hogy egy jó hangos anyázást kapjak vagy félmilliárd embertől, hanem irgalmatlan lövéseket a kapura, hulljon a férgese! Lenne ami betalálna! Sőt... Nem is egy!
- Keita & Busquets együttes szerepeltetése - A halál 50 órája, de a Híd túl messze van is megfelelő jelző rá, ha a Bl-címre gondolunk, mert hogy ez a két srác együtt semmit nem tud alkotni, az biztos... Megoldás: lásd egyel lentebb - Touré
- újabb lerágott csont: engem végképp nem érdekel, hogy Touréval mi van. Csetlik e vagy botlik, még mindig többet csinál, mint Keita, még rossz formában is!
- Messit kitolni szélre abszolút és 1-2 csel után nem minél bentebb menjen, hanem lőjön! Kóros rálövő zavarban szenved a csapat! Mindenki akkora spanja a másiknak, hogy elfelejti, hogy basszus, ez egy ziccer, nem az a lényeg, hogy majd meghív egy jó hideg sörre, mert rendes pali vagyok hanem az, hogy ha csak a gólvonaltól 10 centire is kaparom be azt a kumma labdát, nem izgat, csak menjen be! Öngyilkos módszer azt várni, hogy a védekező 7 ember a 16-oson belül majd hopsz egyszer hibázik...
- Touré, Piqué, Puyol, Keita, Busquets, Ibra, Marquez, Maxwell, Abidal, stb. azonnali OKJ-s fejelő- és pontrúgásnál hol helyezkedjünk-tanfolyamra már azonnal iratkozzon be! Az, hogy kapunk egy szögletet, az annyit jelent, hogy az ellenfélnek vagy egy rövid kirúgása... Semmit sem tudunk kezdeni a szögletekkel...
- És az Istenért már, lőjünk már rá távolabbról! Mindig csak ott rejszolunk a 16-os vonalánál, hova akarják még bevinni a labdát? Néha olyan érzésem van, hogy a labdával akarnak elmenni a fotósig...
Slussz-passz: többet ésszel, mint erővel! Halálra gyalázhatjuk az Intert, ha úgy játszunk, mint az Arsenal ellen! Gyanítom, hogy nagyon megkenjük őket! Ezzeé a témával nem vagyok hajlandó többet foglalkozni, nagyon unalmas már, hogy mindenki látja, amit még a vak is, de Pep meg képtelen felismerni, hogy egy bunkerban nem kapával kell nekimenni, hanem mozsárágyúval...
Az akarással nincs gond, meg van az bőven,
Gyerünk uraim, csináljuk meg! Ezt meg elfaxolnám Pepnek, olvassa át! Van mit javulni pontrúgások, fejelések, erőszakosság és a kezdő 11 felállítása terén! Sajnos...
Bocsánat, ha hosszú lett, de akinek inge, nyugodtan vegye magára! Megyek öltözködni...
ui.: nem temetem a csapatot! Aki így veszi, az rosszul teszi! Ez a csapat életem legboldogabb évét adta nekem a foci terén, tudom mire képesek, ha elkapják a fonalat és biz'Isten gyúrjuk egybe a Manchestert, a Milant, a Sevillat, Liverpoolt, Bayern Münchent, Lyont és minden topcsapatot, mert ez a brigád külön-külön a s*ggébe dugja mindahányat! Barcelonában el fogják kapni és szasztok srácoK!