Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De-de lehet.Fernando írta: Én úgy tudom, hogy sajnos nem lehet Arcade-ba rakni Winyót.
Lehet most hülyeséget fogok mondaniÉn úgy tudom, hogy sajnos nem lehet Arcade-ba rakni Winyót.
Hát nagyjából ugyanazt jelenti a flash meg a chippeltetés, vagyis a lényege ugyanaz: vigye a nem ergo cuccokat. Csak a Box-ba nincs chip.LM10 írta:Szóval a flash gondolom a "csippeltetés" lenne?Am szerintem is jobb lenne ha a dvd-ről átnyomatni a merevlemezre, mert így nem terheli a fejet. Lehet merevlemezt beépíteni arcadeba?
Szomszédnak van... kipróbáltam párszor, de nekem nem igazán jön be.Sanama írta:Én a Wii-re lennék nagyon kíváncsi
Az nincs valakinek?
Igen ezek tényleg hasznosak, de plusz 15 Mátyást nem érnek azért. Mondjuk ha már flash-elve vagyok Live felejtős. Köszi a felvilágosítást.barca99 írta:Játékélményben nem igazán, ez a plusz 10-15 ezer, amivel drágább a PS, inkább abban mutatkozik meg, hogy ott van 120/250 gigás merevlemez, van beépített wifi (Box-ot ha nethez akarod közni, akkor kábel, ha csak a vezeték nélküli kapcsolat jöhet szóba, akkor plusz ~10k egy wifi-vevő), beépített böngésző (játékhoz segítséget, végigjátszást megnézni pl. tökéletes).Fernando írta:Egyébként mibe jobb a PS3? Mert erről még nem hallottam.
Szóval olyan dolgok, amikről le lehet mondani, de ha megfizeted, kapsz egy kis kényelmet.![]()
Ja, és Xbox-nál azért jobb a merevlemezes verzió, mert fel lehet telepíteni a játékot (amíg nem bannolnak - tehát a Live felejtős), nem nem terheli annyira az olvasófejet, plusz az olvasással járó zaj is megszűnik.
Játékélményben nem igazán, ez a plusz 10-15 ezer, amivel drágább a PS, inkább abban mutatkozik meg, hogy ott van 120/250 gigás merevlemez, van beépített wifi (Box-ot ha nethez akarod közni, akkor kábel, ha csak a vezeték nélküli kapcsolat jöhet szóba, akkor plusz ~10k egy wifi-vevő), beépített böngésző (játékhoz segítséget, végigjátszást megnézni pl. tökéletes).Fernando írta:Egyébként mibe jobb a PS3? Mert erről még nem hallottam.
Ismerős, vagy szervizekbe érdeklődsz, hogy foglalkoznak-e flash-eléssel. Legjobb ezt ismerős által csinálni, vagy megbízható emberrel.LM10 írta:Ez tényleg nagyon jóEgyébként már 38-ért is van Arcade:
http://www.konzolvilag.hu/És jasper alaplapos, szóval ez mér nem melegszik annyira. És ha veszek egy új xboxot, akkor ezzel még mit kell csinálnom, hogy pl másolt cuccok is menjenek, stb?
Ez tényleg nagyon jóEgyébként már 38-ért is van Arcade:
http://www.konzolvilag.hu/
Az Arcade-ba nincs beépített memória, ott memória kártya van. Nekem 250 megás. Azt nemtudom, hogy lehet-e bele rakatni. A többiben van merevlemez. Ennek mérete változó. Persze, hogy jó otthoni játékra. Nekem is az van. Menteni természetes, hogy tudsz. Memókártyára.LM10 írta:Szóval az Arcade teljesen megfelelő az otthoni játékra? De amúgy a memória mit jelent az XBOX-ba?Itt is lelehet menteni a játékot a dvd-ről, mint a gépre vagy mi?
Egy kis javítás.Fernando írta: De ha boltba veszed akkor is megkapod a sima arcade-ot 50 körül. A Flashelés hozzá általában oylan 15 körül van. Nekem egy fél éve van meg és kifogástalanul működik.![]()
Arról meg hogy túlmelegszik: Igen sajnos van egy ilyen hibája, de ezt már szinte mindenki elhárítja. Szervízbe megbuherálják a hűtését és ennyi. Egyébként azért nem 2 óra alatt melegszik föl. Olyan 4-5 inkább.
Nem igazán vagyok ebben már otthon, de annyit tudok, hogy a memória, és még valami Live szolgáltatás (netes), tehát semmiféleképp nem a játékélmény. Meg az Elit feketeLM10 írta:Kösz szépen srácokSzóval az XBOX-ra hajlik inkább mindenki. Öcsémmel felesbe veszünk szerintem egyet ha majd a kasszám megengedi
![]()
Viszont van 3 db XBOX fajta: Arcade,Elit és System. Árban nagy a különbség köztük. De amúgy mennyiben különböznek?
Ez rendben van, de ezek a játékok ugyanúgy megvannak PS-re is. És akkor meg kilyukadunk oda, amit le is írtam: a játékok (meg ugye neked a konzol is "akciós" volt) olcsóbbak netről beszerezve.Fernando írta:Szerk.: Nálam nem dominált az, hogy melyik platformra melyik játék jön ki. Ezek közül egyedül a Forza-val játszottam kicsit. Nekem inkább az volt a lényeg, hogy 1-1 sportjátékot (FIFA, PES, MADDEN, NHL) élvezettel tudjak játszani, meg sokkal jobb, mint gépen. És ez be is vált.
Szerintem a Wii egy baromság, egyszer már kipróbáltam.socio66 írta:Én is gondolkoztam már konzolon,de az utóbbi 1-2 évben kicsit kinőttem a játékokból,már csak a legnagyobb nevekkel játszom,mint a Pes,az NFS,a GTA,vagy a COD,ezek pedig biztosan kijönnek a jövőben is gépre.
Persze biztosan nagyobb élmény egy konzol,de azt a 60-70 ezret nem éri meg ez szerintem.
Én sokkal inkább egy Wii konzolt vennék akkor már,az azért elég különleges élményt ad,ráadásul lehet vele haverokkal is ökörködni,meg minden.
Bár fogalmam sincs,milyen árban mozog egy olyan szerkezet.
Detto.szajko írta:Nekem overcool hűtés van a boxba és kibír akár 10-12 órát is.