Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor kösszronaldinho89 írta:Ezt én csináltam még pár heterem tetszik, mármint azt a Xavi -s avát.
Fantasztikus, 10/10! Köszi
Tényleg nem akartam az lenni. Csak mivel nem értek a PS-hez, és megtetszett ez a kedvencek aláíráskép, ezért kipróbáltam a magam ízlése szerint. Ha értenék hozzá, és jót is csinálnék akkor neki megcsináltam volna(remélem nincs harag game90)Khm, ez egy kicsit bunkóság volt..
Szerintem jó lett, nincs túlspékelve semmivel, szép - szó szerint - tiszta munka egy laikus szemneksjay írta:Sziasztok csináltam egy wallfotót
Véleményeket kérnék! előre is köszönöm!
beteszem újra, hátha egy Mester idetévedneFecooo írta:az lenne a kérdésem, h egy önkéntes csinálna egy siget nekem? csak az a fontos, h a mostani sigemnek megfelelően legyen ott a 3 úriember, mögöttük a 3 címer![]()
nagyon megköszönném, ha néhány önkéntes megpróbálkozna vele, h legyen alternatívám
Poldi! ha esetleg lesz alternatív 5leted a megoldásra, ugye megpróbálod?
Higany! látva a munkáidat, megköszönném, ha te is megpróbálnád
( persze más Mesterek munkáira is nyitott vagyok, ha van idejük)
( a több ebben az esetben jobb, mert vannak 5leteim a hasznosításra)
Köszönöm előre is Banner Májszterek!
szerk: jah még annyit, ha lehet, akkor mindnyájan a 2009/10-es hazai mezükben legyenek
Rataccess írta:
FtcSikiHun írta:Én is kérnék szépen egy siget valakitől![]()
A kérésem annyi lenne, hogy három címer szerepeljen rajta. A magyar címer, a Fradi címer, a Barca címer![]()
Ha lehet valami sötét háttérrel![]()
Előre is köszönöm annak aki megcsinálja
Nem nagyon szoktam már képekkel foglalkozni. Mind1, ez nem jött összeMessiFan írta:Nem hiszem el hogy csak ennyi telik tőled! Ez csak egy összevágott kép! Nem szoktál ügyködni ilyen ps-es cuccokkal hogy jobban nézzen ki? (már nemtom hogy hívják) Le lehet tölteni ilyen szép dolgokat amit rápakolhatsz a képre. Még le is írják hogyan kell. Bocsi a hangnemértLM10 írta:Hosszú idő után csináltam egy aláírásképet:
Vélemények?
Persze hogy!!!!..:Poldi:.. írta:Megcsinálom persze. Most próbálkoztam, de nem igazán jön már össze semmi, tehát most inkább az alvást választom. Jelentkezem majd vele, még a hétvége folyamán szerintem.
remélem okés így
Nem hiszem el hogy csak ennyi telik tőled! Ez csak egy összevágott kép! Nem szoktál ügyködni ilyen ps-es cuccokkal hogy jobban nézzen ki? (már nemtom hogy hívják) Le lehet tölteni ilyen szép dolgokat amit rápakolhatsz a képre. Még le is írják hogyan kell. Bocsi a hangnemértLM10 írta:Hosszú idő után csináltam egy aláírásképet:
Vélemények?
Kérhetnék én is tőled egy aláírás képet?..:Poldi:.. írta:Megcsinálom persze. Most próbálkoztam, de nem igazán jön már össze semmi, tehát most inkább az alvást választom. Jelentkezem majd vele, még a hétvége folyamán szerintem.
remélem okés így