Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem reménykedem, 100% hogy ott lesz a meccsen. Ilyen meccsen szinte fél lábbal sántikálva is kiállna!messi70 írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=8839 na na!!!ez is egy hirecske!
Itt adja:barcelonaforever írta:azért digi sport hiányában remélem sat vagy orf adja a meccset, mert neten nem akarom nézni...! kicsit izgulok már, de sztem első félidőben lerendezzük...
Köszi az infót, ebből valóban nem sokat lehet kikövetkeztetni. Az Inter-el kapcsolatban is találtam bejegyzést. A 2007-08-as szezonban a Liverpool-Inter BL-nyolcaddöntőt vezette, ahol Materazzit 2 sárgával kiállította, a Pool pedig 2-0-ra nyert. Az az eredmény most nekünk is tökéletes lenne:)Enrique írta:Az archívum szerint:herlius írta:Tudja valaki esetleg, hogy vezetett e már meccset a Barca-nak és ha igen, milyen a statisztikánk azokon a mérkőzéseken? Ebből ugyanis némileg lehetne következtetni arra, hogy fekszik e a csapatnak az a felfogás, ahogyan ő vezeti a meccseket.
- Egy Panathinaikosz elleni csoportmeccs: 0-0 (2005. 10.)
- Egy Chelsea elleni csoportmeccs: 0-1 (2006. 10.)
- Shaktar elleni európai szuperkupa: 1-0 (2009.08.)
Én ebből nem következtetnék semmire.
Az archívum szerint:herlius írta:Tudja valaki esetleg, hogy vezetett e már meccset a Barca-nak és ha igen, milyen a statisztikánk azokon a mérkőzéseken? Ebből ugyanis némileg lehetne következtetni arra, hogy fekszik e a csapatnak az a felfogás, ahogyan ő vezeti a meccseket.
Ezt a kezdőt én is ütősnek tartanám, mert messi egy olyan pozicióból tudna indulni, ahol azért rengeteg választása lenne...csababarca írta: Valdes-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Touré,Xavi- Messi-Henry,Ibra,Pedro.
Nagyon remélem, hogy Pep felfogta miért is kell játszania Yayanakcsababarca írta: Keitát meg bár nem írtam,van egy olyan érzésem,hogy bekerül Yaya rovására
Tudja valaki esetleg, hogy vezetett e már meccset a Barca-nak és ha igen, milyen a statisztikánk azokon a mérkőzéseken? Ebből ugyanis némileg lehetne következtetni arra, hogy fekszik e a csapatnak az a felfogás, ahogyan ő vezeti a meccseket.danko94 írta:"A szerdai Barcelona–Internazionale meccset a belga Frank de Bleeckere kapta, akit ezúttal is Peter Hermans és Walter Vromans kísér el. A negyedik játékvezető feladatkörét Serge Gumienny tölti be."
Kompenzációra azért nincsen szükség, mert Benquerença már megtette a milánói meccsen.MichaaBee írta:Isten őrizz!Ő is ott kompenzálna a tavalyiért, ahol csak tudna. Jó lesz de Bleeckere én bírom, szerintem jó bíró.
![]()
Egyetértek. Maxwell jobb oldalon nagyon lenyűgöző volt, bár egy jó Alves azért még mindig jobb Maxwellnél. Most hétvégén pihent, talán össze tudja kapni magát. A bal oldalon a továbbiakban Abidalt látnám szívesen, mert elképesztő milyen szinten képes ő is játszani. Középpályán meg Keita helyett mindenképpen Tourét küldeném ki, sokkal jobb, jobban szűr, jobban passzol, kapura is veszélyesebb. Csatároknál is teljesen egyetértek Fecooo-val. Egy jól mozgó Ibra segítene a legtöbbet, de a hétvégén se mutatott sokat.Fecooo írta:tudom, h úgyis Dani lesz a pályán a jobb szélen, de a múltkori (meg az előző hetek után...) vhogy absz. nem vágyom rá, h kezdőben legyen... csak magamat tudom ismételni, mikor azt mondom, h szívesebben nézném a Maxi-Abidal párost a két szélen szerdán... középen egyértelmű, h Tourénak Xavi mellett a kezdőben a helye, elől meg az a gondom, h Zlatan nem biztos, h jó lesz az Inter betömörülése ellen, ugyanis ha nem úgy fog mozogni, ahogy kellene, akkor megint elveszi majd a területet Messitől azáltal, h középre húzza az Inter védelmét ahelyett, h megcsinálná Leonak a helyet, ahogy Titi tette a Valencia ellen...
meglátjuk...
szerk: ami számomra egyértelmű, az az, h Henry és Zlatan egyszerre nem jó, ha pályán vannak, hiába a tegnapi meccsen látottak... Henry nem jó (konkrétan rossz!), ha szélen van, Zlatan nem jó, ha nem mozog, tehát vagy egy hatékony svéd a sok mozgással, vagy egy Henry a centerben, aki területet nyit Messinek... ez az én véleményem
Isten őrizz!faithnomore írta:Övrebö-nek még jobban örültem volna ha megkapja a meccsünket![]()
Ha nálunk a labda, és nem veszítünk olyan szitukban mint Kedden, akkor tökmind1 Maicon szempontjából,hogy ki van ott. Mármint,hogy mennyire fog támadni.torrestoni írta:Ujjamból vetted ki a szót.Rivaldo11 írta: Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.
Egyébiránt a mérkőzés alakulásától függően abszolúte el tudnék képzelni egy hármas védősort - igaz ebben a rendszerben nem igazán lenne helye Alvesnek -, s Tourét, aki ingázik a két csapatrész között, Messi középső, trequartista játékát, s elől pedig az Henry-Zlatan-Pedro triót.
Mindenképp kell a rendkívüli nyomás és a rengeteg mozgás. Főként, ha Zlatan egyedül megjátszhatatlan lesz, Messi nem tud lendületet venni, Xavinak pedig nem lesz kihez játszania. Átlövések is jól jönnének. (egyedül Keita próbálkozgat...)
Ujjamból vetted ki a szót.Rivaldo11 írta: Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.
Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.barca99 írta:Pedro rutin nélkül is meglőtte a gólját az Inter ellen. Plusz kb. 2,52x több mezőnymunkát végez. Ha Maicon játszik, akkor kell ez a plusz munka a támadótól is.
Szóval nálam nem kérdés, kinek kellene kezdenie.Szerintem nem is véletlenül pihent tegnap.
Így vanbarca99 írta:Pedro rutin nélkül is meglőtte a gólját az Inter ellen. Plusz kb. 2,52x több mezőnymunkát végez. Ha Maicon játszik, akkor kell ez a plusz munka a támadótól is.
Szóval nálam nem kérdés, kinek kellene kezdenie.Szerintem nem is véletlenül pihent tegnap.
A portugálnál csak jobb lehet.bence-barca írta:Segítsetek, ő milyen bíró?danko94 írta:"A szerdai Barcelona–Internazionale meccset a belga Frank de Bleeckere kapta, akit ezúttal is Peter Hermans és Walter Vromans kísér el. A negyedik játékvezető feladatkörét Serge Gumienny tölti be."
Pedro gyakorlatilag az első meccs legjobbja volt tőlünk. ne hagyjuk már ki.Henry