Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csatlakoznék.Nagyon tetszik.kanty írta:Bár én nem nagyon értek hozza, de nekem tetszik.ronaldinho89 írta:
szerinted?
Ötletes nagyon.
Yes, we can.
Bár én nem nagyon értek hozza, de nekem tetszik.ronaldinho89 írta:
szerinted?
Nagyon szépen köszönöm Mester!!!Nagyon bejön!10-es skálán 20-as nekem!!!..:Poldi:.. írta:nem indult túl jól, viszont elég jól sikerült szntem..vélemények?
amúgy foglalt alba..nak, de a véleményeket elfogadom
nagyon jó lett.igazából nem szimpatizálok a 100x100-as avatárokkal, de ez kifejezetten tetszik...:Poldi:.. írta:nem indult túl jól, viszont elég jól sikerült szntem..vélemények?
amúgy foglalt alba..nak, de a véleményeket elfogadom
Rewolution5 írta:Banner Mesterekha valakinek van ideje és kedve, csinálhatnátok nekem egy képet... Messi legyen rajta Barca címerrel...a többit rátok bízom...ha valaki venné a fáradságot azt nagyon meghálálnám...
Ilyenek tucatjával vannak máshol is,deviantart-on például, először szétnézhetnél ott.Rewolution5 írta:Banner Mesterekha valakinek van ideje és kedve, csinálhatnátok nekem egy képet... Messi legyen rajta Barca címerrel...a többit rátok bízom...ha valaki venné a fáradságot azt nagyon meghálálnám...
Ez nagyon nagyot üt!Game-től is az ötlet!!!De a kivitelezés is zseniális!higany írta:
Ilyenre sikeredett![]()
.
..:Poldi:.. írta:na, én is épp meg akartam csinálni, de akkor higany megelőzött
Nekünk meg van egy közös ismerősünk!..:Poldi:.. írta:na, én is épp meg akartam csinálni, de akkor higany megelőzött