Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a vége 3-1 a Citynek.Rewolution5 írta:Man City 2-1 Aston Villa---félidő---gólok: 42´Tevez, 43´Adebayor--- 16´Carew
Rooney megérdemelte. De nem értem, hogy miért kell 2 fordulóval a bajnokság vége előtt szavazni. Meg az Év fiatal játékosa nálam a 21 (max. 22) évnél fiatalabb játékosokból kerülne ki.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2026274/
Papirforma.
Megérdemelten nyert Rooney, ez a szezon az övé volt a PL-ben.
Azt hittem 10 alatt hozták elkanty írta: 21,5 millió euró azért nem éppen kevés.
A többivel egyetértek.
![]()
Teljesen korrekt az év csapata is. Hart,Ivanovics picit meglepő bár sok meccset nem láttam egyikőjüktől sem, szval lehet jogos.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2026274/
Papirforma.
21,5 millió euró azért nem éppen kevés.Barcaman14 írta: Ami viszont jelzésértékű: Valencia ott van a top 11-ben! Erről csak annyit hogy: Fergie-t sokan megkérdőjelezték, hogy minek hozta ide ezt az Ecuadori gyereket. Nos, Sir Alex ismét bizonyította elképesztő edzői kvalitásait. Ptom pénzért igazolta és valószínűleg több millióért fogja majd "elpasszolni" ha már igazi klasszist nevelt belőle.
Én is rá szavaztam volnakanty írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2026274/
Papirforma.
70 milliós adósságuk volt amiből elég lett volna tizenakárhány milliót kipengetni, de még azt se tudták így fizetéscsökkentéseket vezettek be nem is kicsiket, hogy a többi csapatnak tudjanak törleszteni. Plusz adó meg a többi ilyesmi.Sanama írta:Az mit jelent pontosan hogy maga ellen csődeljárást kezdeményez ??
Köszilui1698 írta:A csapat csődeljárást kezdeményezett maga ellen, és a szabályok értelmében ilyenkor 9 pontot le kell vonni az adott csapattól.Sanama írta:Portsmouth-tól miért van 9pont levonva?
A csapat csődeljárást kezdeményezett maga ellen, és a szabályok értelmében ilyenkor 9 pontot le kell vonni az adott csapattól.Sanama írta:Portsmouth-tól miért van 9pont levonva?
Végén néztem: lövések: 30/19lui1698 írta:Na Chelsea 7-ig jutott a Stoke ellen. Nem semmi...
Én is.Fernando írta:Szívesebben láttam volna a favágó és játékromboló Stoke-ot a kiesők közt.
Én nem sajnálom őket kicsit sem. Amikor odamentek ezek a játékosok akkor azért nagyban motiválta őket a pénz is. Ha jól emlékszem valami thaiföldi vagy arab csóka pénzelte a csapatot. Még a BL indulásról is magyaráztak. Igaz ez előtt legalább egy erős középcsapat volt. Bebizonyosodott: ha nincs pénz, nincs foci sem.lui1698 írta:Pompey-t én is sajnálom. Szimpatikus kis csapat. 2008-ban még az FA kupa győzelem is össze jött nekik.
Redknapp keze alatt jó kis csapat gyúródott össze. Aztán távozott a mester is és követték még jópáran (Glen Johnson, Campbell, Kranjčar, Diarra, Baros, Muntari stb...). Ezt már így nem tudta elviselni a csapat.