Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet keverem egy másikkal... ez ugye az amikor a kocsi hátuljából szállsz ki? Mert utána egy bodéban 2 őrt megölsz aztán mész tovább és ott kell kikerülni a kamerákat, megölsz pár őrt(úgy, hogy a kamera ne lássa) a parkolóba és közbe c4-et helyezel el 2 helyen. Lemész egy liften és egy nőnél robbantasz...Perrero írta: hol a liftfentről elintézem a bodéban a csókát, kimegyek, balra leugrok emeletről
![]()
szembe van a lépcső, arra kéne nem
Épp most nyomtam ki. Durva game.Fernando írta:Alan Wake? Apró játék, apró történettel...
Úgy csináld ahogy CsacsMate írta. Lődd ki a kamerákat és annyi. Utána leliftezel és jön a jobbik része a játéknak.Perrero írta:
ott ahol a parkolóban vagyok, és nem vehetnek észre, a 2 csókát elintézem az épületben ahol be lehet menni a másik felébe a parkolónak, le is jutok 1 szintet, de aztán vége.. vhol mindig elcseszem.. néztem jutyubos videot, de nem használt..
Király!Fernando írta:Köszi srácok! Megoldottam, leszedtem ezt a Wave 3 patcher-t és újra kiírtam. Elefántcsontparttal VB-t nyertem.
Nem akartam aktív lemezelni, mert úgy hallottam szétgyilkolja az olvasófejet.
ez hányadik küldetés?Perrero írta:
ott ahol a parkolóban vagyok, és nem vehetnek észre, a 2 csókát elintézem az épületben ahol be lehet menni a másik felébe a parkolónak, le is jutok 1 szintet, de aztán vége.. vhol mindig elcseszem.. néztem jutyubos videot, de nem használt..
Én nyomom. Hol akadtál el?Perrero írta:Van valaki aki nyomja a Splinter Cell ConvictionnalKéne kis segitség, pöppet elakadtam
Leszeded először ezt, aztán kicsomagolod lesz belőle egy 250mb körüli fájl, azt kell kiírnod dupla dvd-re(lehetőleg imgburnnal, de gondolom azt használsz. mert csak az 1. rétegre szabad írni és a többi program ezt nem tudja megoldani). Imgburnba a Mode->Settings->Write(menüpontok) és ott a Sectors in L0-t átírod 0-ra. Ha megírtad utána xbox bekapcs berakod ezt a lemezt beolvassa(nem mindig 1.-re) bejön mindenféle szöveg lenyomod az A-t kiveszed és berakod a játékot. Remélem érthető voltam.Fernando írta:Egy fajta aktív lemezt már próbáltam. Nem lett jó. Ez a waves patcher csábító. Utánanézek. Köszi!
Én nem tudtam felszedni a csajt lemaradtam róla otthagyott a táncparkettensocio66 írta:Baromi jó az új Gta,legalábbis a Gay Tony-s része,azzal kezdem el játszani.
Hangulatos küldetések,jó a város is,tetszik.
Az meg mi már,hogy felszedek egy csajt a diszkóban,aztán rendesen lehet látni ahogy akcióznak a vécében..lol
Ebből perelés lesz,azt hiszem.
Röviden: ezek az új játékok mind wave 4 védelemmel vannak ellátva.Fernando írta:Nahjó tököm kezd kilenni.
Leszedtem a FIFA WC2010-et, nemviszi az Xbox, leszedtem a Metro 2033-at, nemviszi az Xbox, kölcsönkaptam pár játékot (Assasin Creed 2 pl, nemviszi az Xbox). Először arra gyanakodtam, hogy a dvd-t nemviszi magát, mert TDK, de utána nem vitte se a Verbatimot, se a Maxell-t, pedig több játékom is arra van kiírva pl FIFA10 és simán jó. 2 haverom megpróbált ezekkel játszani, mindegyik kivétel nélkül jó volt. Ez elég dühítő, mert jópár lemezem van benne. Ilyenkor mit tudok tenni? Fogalmam sincs milyen Flash van benne, meg semmit nemtudok. De hallottam ilyen Wave 3 meg 4 meg ilyen baromságokról. Fel tud valaki homályosítani?
Ment egy pü!Fernando írta:Honnan tudnám lehúzni X360-ra a WC2010-et? Próbáltam torrentről de baromi lassú, pedig többfajtát is megnéztem. Oda volt írva, hogy kb 1500-an seed-elik, de általában olyan 600-70-nél nem volt több. 2 napja töltöm 10%-on van. Kihagyom inkább.
Az se lenne baj, ha nem torrent. Reggelős oldalról ha valaki bedob egy linket vagy vmit az is jó. (letöltőlinket)
Szerk.: Jajj de betegek ezek a japának:
http://ogi.hu/hirek/a-tokeletes-no-xbox-360
És az xbox Microsoft, ezért félévente viheted javítani, és persze ha flashelt, akkor garancia sincsendanko94 írta:Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!
danko94 írta:Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!