danko94 írta:Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!
Na, azért nem jobb mindenben a box.

Mutass stratégiát Xboxra.

De a legtöbb helyzetben tényleg az a jobb, de ha valaki annyira stratégia fanatikus, mint én, akkor semmi értelme megvenni.
Amúgy tényleg túlzol azért egy kicsit. Icipicit. Meg amúgy azt nem tudom, hogy pl a Witcher megjelent-e pc-n kívül bármi másra. Ami azért nem egy elhanyagolható, nem stratégiai játék.
Bercy! Én nem vagyok valami nagy számítógép bűvész, de amit érdemes lenne megpróbálnod, az az, hogy kimásolsz minden mentést, aztán újrarakod, majd vissza mindent, aztán újra próbálkozhatsz.

Ha így se működik, akkor valszeg valamilyen komolyabb baja van a játéknak, ami előfordul tört játékoknál. Ebben az esetben szintén mentések ki, majd letölthetsz egy másik, esetleg megbízhatóbb verziót. De lehet tud valaki valamilyen másmilyen megoldást.