Élő közvetítések 09/10
-
- Jugador del Barça
VEGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ibrära meg a vizet sem pazarolnäm,amibe most lezuhanyzik....annyit nem er az egesz ember...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
Grat az Internek,

na 4 sajátnevelésű csatár, Messi, Pedro, Jeffren, Bojan
- visca el barca
- Presidente del Barça
messi is mi pöcsnek cipelgeti a labdát? mér nem tud lőni 10 m-ről?
az inter amit elfetreng itt
az inter amit elfetreng itt

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hozzuk már be Titit, most már fel kell dobni mindent..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ne kezdjétek szidni Pepet, félidőben cserélt, 60.percben cserélt, mikor cseréljen? 5.percben?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
bye-bye bl?

a pályán maradt Keita!
GRATULÁLOK PEP!!!!
GRATULÁLOK PEP!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.28. 22:08:35-kor.
azt teszi az Inter amit ebben a helyzetben tehet. Jó hogy nem kötelező nekik kitámadni és asszisztálni, hogy Messinek területet adva hülyére sz*passuk őket.Campnou írta:Jól játszik az inter??? Szerintem gusztustalan![]()
![]()
![]()
![]()
Az egész csapatuk a 16-oson ácsorog, bunker, eredménycentrikus foci, egy értelmes támadásuk nem volt...és ők fognak továbbjutni...ezt nem hiszem el...
Az más kérdés, hogy minden jelenetnél földön maradnak, fetrengenek, hosszú percekig fogják ápoltatni magukat...
szerk: mondjuk eszem megáll, hogy Henrynak ilyenkor sem ad egy 30 percet. Ha ennyire nem bízik benne akkor mi a f***ért nem igazoltunk valakit télen??? Jeffren még bajnokin is alig játszott, és tőle várjuk a csodát. Na mindegy ne legyen igazam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2010.04.28. 22:09:28-kor.
- raulgonz
- Barça B
Ezt kell játszaniuk. Te 2 gólos előnynél Barcelonában 10 emberrel mit csinálnál? Kitámadnál?Campnou írta:Jól játszik az inter??? Szerintem gusztustalan![]()
![]()
![]()
![]()
Az egész csapatuk a 16-oson ácsorog, bunker, eredménycentrikus foci, egy értelmes támadásuk nem volt...és ők fognak továbbjutni...ezt nem hiszem el...

Ide most kellene valami frappánsat...
Ibra meg egy rakás sz@r! Eto-t sokkal jobban szerettem...ő legalább akkor is hajtott amikor nem ment neki jól a játék és ilyen flegma pofákat sem vágott...ibra 1f0s!!!
Kezd szánalmas lenni! Azt hiszem az idei szezonnak nagy arccal vágtak neki azt semmi sem fog össze jönni 
Nagyot csalódtam

Nagyot csalódtam
Jogos a füttyszó,ennél többről volt szó a fogadkozásokban.
Nem hiszem el,hogy így megfog minket ez a nulla inter..[/u]
Nem hiszem el,hogy így megfog minket ez a nulla inter..[/u]
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Emberek mi van Alvessel?
nagyon rég láttam már rendesen játszani:((
MÉG VAN IDŐ
nagyon rég láttam már rendesen játszani:((
MÉG VAN IDŐ
Jól játszik az inter??? Szerintem gusztustalan

-
- Jugador del Barça
Ibra megtehetne azt a szivesseget,hogy legaläbb ugy tenne mintha nem unnä...Olyan fejet väg neha ,mint aki mär imädkozik,hogy bärcsak vege lenne..Remelem minnel hamarabb eltünik a Barcäbol..Amugy nem rosz meccs,nem ugy fogalmaznek hogy lefocizzuk az intert..hanem LELABDÄZZUK...Mär megnyugodtam,beletörödtem kiestünk...De remelem a bajnoksäg meg lesz,,....
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE