2010.04.28. 23:00:00
Nah, a meg nem adott gól után már szédültem,úgy komolyan...
viszont most több olyannal nem értek egyet,akikkel általában igen, szerintem nem lehet gálázni az ilyen szinten tömörülő csapatok ellen, a labda csak nálunk volt, végig nyomás alatt tartottuk őket, egyszerűen megállt a tudomány,de a hozzáállással én meg voltam elégedve. az tény,h több gyengébb teljesítmény volt,de az nem egyenesen arányos a hozzáállással, szerintem.
az egész meccsen az Inter kapuja előtt 20-25méterrel körbeadogadtunk, beszorítottuk őket, többre nem futotta,nem volt meg a finesz a csapatban,vagy a nagyon váratlan megoldások hiányoztak,de akarni nagyon is akartak,és kifutották a belüket amíg persze fel nem értek a falhoz... egyszerűen azért tűnt lassúnak az egész,mert nem volt hely hol gyorsítani, csak nagyon kevés esetnél.
a Könzöségnek óriási GRT, a csapat akarásáért is óriási grt. sajnos most sem tudtunk igazán mit kezdeni,egy jól megszervezett és támadni egyáltalán nem akaró csapattal.
jah és most kell előszedni a pólókat,és felvenni holnap akárhova is megyünk, most jobban számít, én pl tuti hogy a HBU-s pólómat veszem fel holnap, ilyenkor fontosabbnak érzem "reklámozni",mint a sikerek után.
FORCA BARCAAA!!!
bajnokságot be kell húzni!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.