Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
Alapvető gond van. Mit csináltunk 75 percig ? Megmondom: kényelmes tili-tolit, egy nagy alibit. Ha a második félidőben ugy nekikmegyünk, mint az utolsó 15 percben akkor döntösők vagyunk. Messi is csak elsétálta a meccset, persze mások is. Alves ? Ennyi rosz beadást. De ne emeljünk ki senkit, / Pique jó volt/ mert a csapat nem tett meg mindent. Ez nem becsületes hozzáállás. Becsaptak minket. A bajnokság sem lesz meg attól tartok. Ha ez vizilabda lett volna, sokan megfulladtak volna. Az Inter azt tette amit ilyenkor kell. Betömörülő ellenfelet ugy lehet megverni, hogy sokat és gyorsan kell futni, széleken is és beindulni. Pl. keresztmozgások nem voltak. Ne mentsük fel Őket, mert nem tettek meg mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2010.04.28. 23:04:32-kor.
Fecó
-
- Jugador d'estrella
üdv. mindenkinek!
először is leszögezném leírhatatlanul szomorú vagyok.. de egy észrevételem van.. mindenki azt mondja hogy nem tették ki a lelküket. részben még igaz is lenne ha valaki megmondaná nekem hogy 10 emberrel a saját 16osán védekező csapatot hogyan lehet megverni? két csapat játszotta ezt ellenünk és nem tudtunk gólt lőni.. én nem hibáztatom a játékosokat.. szinte lehetetlen volt.. és nem is jött össze..
wáááá.. megint lesz p ár nap mire ezt kiheverem. nah kitartás szurkertársak... és csakabarcaaa!!!!!
először is leszögezném leírhatatlanul szomorú vagyok.. de egy észrevételem van.. mindenki azt mondja hogy nem tették ki a lelküket. részben még igaz is lenne ha valaki megmondaná nekem hogy 10 emberrel a saját 16osán védekező csapatot hogyan lehet megverni? két csapat játszotta ezt ellenünk és nem tudtunk gólt lőni.. én nem hibáztatom a játékosokat.. szinte lehetetlen volt.. és nem is jött össze..
wáááá.. megint lesz p ár nap mire ezt kiheverem. nah kitartás szurkertársak... és csakabarcaaa!!!!!
- miihii
- KHAL
Sajna ezekkel egyet kell értenem.Sanama írta:Így van, ezen van a hangsúly....Danka00792 írta:Hát nem hagyták ott a bőrüket....
Nem mondogatni kellett volna,hogy otthagyják,hanem csinálni....
Zlatan,Keita,Alves = 0-0-0
Pique-n látszott kb. ,hogy Ő igenis ott akarná hagyni a bőrét és megtenne mindent. A többieken nem!
Semmi extra nem volt a hozzáállásbna csapat szinten, szerintem.
Gratula az Internek 2meccsen jobbak voltak...

Bővebben nem akarok most írni,mert eléggé csalódott vagyok a fentebbiek miatt.
Annyit feltétlen:
PIQUÉ a meccs embere nálam

Elég szomorú,h egy védő az

Jobban érvényesült az ő akaratuk a 180 perc alatt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Részben nagyon szomorú és csalódott vagyok a kiesés miatt, de ugyanakkor azt kell mondjam, hogy várható volt. Bíztam a csapatban az utolsó percig, de valahogy éreztem belül ,hogy kiesünk.
Ugyanakkor Én személyszerint büszke vagyok a csapatra, de leginkább Piquére. Ez az ember egy állat
Klónoztatni kéne őt vagy nem tudom, de hogy minden poszton kiváló az biztos
. Ezek után már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk! A sok hülye reálos, meg egyéb drukker meg mondhat bármit, ez a Barcelona akkor is a világ legjobb csapata, ha idén "csak" egy bajnoki címet nyer. 

Ugyanakkor Én személyszerint büszke vagyok a csapatra, de leginkább Piquére. Ez az ember egy állat

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah, a meg nem adott gól után már szédültem,úgy komolyan...
viszont most több olyannal nem értek egyet,akikkel általában igen, szerintem nem lehet gálázni az ilyen szinten tömörülő csapatok ellen, a labda csak nálunk volt, végig nyomás alatt tartottuk őket, egyszerűen megállt a tudomány,de a hozzáállással én meg voltam elégedve. az tény,h több gyengébb teljesítmény volt,de az nem egyenesen arányos a hozzáállással, szerintem.
az egész meccsen az Inter kapuja előtt 20-25méterrel körbeadogadtunk, beszorítottuk őket, többre nem futotta,nem volt meg a finesz a csapatban,vagy a nagyon váratlan megoldások hiányoztak,de akarni nagyon is akartak,és kifutották a belüket amíg persze fel nem értek a falhoz... egyszerűen azért tűnt lassúnak az egész,mert nem volt hely hol gyorsítani, csak nagyon kevés esetnél.
a Könzöségnek óriási GRT, a csapat akarásáért is óriási grt. sajnos most sem tudtunk igazán mit kezdeni,egy jól megszervezett és támadni egyáltalán nem akaró csapattal.
jah és most kell előszedni a pólókat,és felvenni holnap akárhova is megyünk, most jobban számít, én pl tuti hogy a HBU-s pólómat veszem fel holnap, ilyenkor fontosabbnak érzem "reklámozni",mint a sikerek után.
FORCA BARCAAA!!!
bajnokságot be kell húzni!
viszont most több olyannal nem értek egyet,akikkel általában igen, szerintem nem lehet gálázni az ilyen szinten tömörülő csapatok ellen, a labda csak nálunk volt, végig nyomás alatt tartottuk őket, egyszerűen megállt a tudomány,de a hozzáállással én meg voltam elégedve. az tény,h több gyengébb teljesítmény volt,de az nem egyenesen arányos a hozzáállással, szerintem.
az egész meccsen az Inter kapuja előtt 20-25méterrel körbeadogadtunk, beszorítottuk őket, többre nem futotta,nem volt meg a finesz a csapatban,vagy a nagyon váratlan megoldások hiányoztak,de akarni nagyon is akartak,és kifutották a belüket amíg persze fel nem értek a falhoz... egyszerűen azért tűnt lassúnak az egész,mert nem volt hely hol gyorsítani, csak nagyon kevés esetnél.
a Könzöségnek óriási GRT, a csapat akarásáért is óriási grt. sajnos most sem tudtunk igazán mit kezdeni,egy jól megszervezett és támadni egyáltalán nem akaró csapattal.
jah és most kell előszedni a pólókat,és felvenni holnap akárhova is megyünk, most jobban számít, én pl tuti hogy a HBU-s pólómat veszem fel holnap, ilyenkor fontosabbnak érzem "reklámozni",mint a sikerek után.
FORCA BARCAAA!!!
bajnokságot be kell húzni!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Alves játékával nem volt semmi gond..egyszerűen mindig jol helyezkedett,viszont egy labdát sem kapott...számtalan lehetőséget puskáztak el(touré), amiért nem játszatta a jobb szélt...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ez itt megfogott..Guardiola nem csatár volt!mvik írta:Guardiola egy rutinos csatár
nem Guardiola rontotta el a MECSSET, hanem saját magunk..jobban kellettt volna játszani..

-
- Jugador del Barça
Hát ez nem lehet igaz. Én valahogy sokkal többet vártam a csapattól ezen a meccsen. Nem a szívükkel játszottak hanem olyan volt az egész mint ha csak közelességből csinálnák. Nem ezt ígérték. Csalótodd vagyok.
Am az Interről annyit hogy persze védekezni is tudni kell de ez azért durva volt. És furcsa az hogy ellenünk minden igazán nagy téttel bíró meccsen mindenki bunkerfocit játszik Már unom egyszerűen. Hát mindenesetre nem lesz álomdöntő mint tavaly volt. Nem is tudom melyik csapatot utálom jobban, de azt hiszem az Intert.
Jah és még a távoli lövések. Hát én mindig is hiányoltam a játékunkból de most már nem teszem. Egyszerűen kritikán aluli, szánalmas volt az a pár lövés amit eleresztettünk
Am az Interről annyit hogy persze védekezni is tudni kell de ez azért durva volt. És furcsa az hogy ellenünk minden igazán nagy téttel bíró meccsen mindenki bunkerfocit játszik Már unom egyszerűen. Hát mindenesetre nem lesz álomdöntő mint tavaly volt. Nem is tudom melyik csapatot utálom jobban, de azt hiszem az Intert.
Jah és még a távoli lövések. Hát én mindig is hiányoltam a játékunkból de most már nem teszem. Egyszerűen kritikán aluli, szánalmas volt az a pár lövés amit eleresztettünk
- IvánC
- Madridista
Hazai meccsen három csatár? Emlékszel? Senki sem számitott rá, be is jött neki.....pfffMűgirnyó mit húzott,ami olyan hűű de nagy dolog volt?felküldött 11 embert,hogy álljanak be két sorba a 16uk elé.
Az Inter szurkolókhoz ment ünnepelni, JézusomKiälni 90 ezer ember ele,es istennek titulälni magät..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IvánC 2010.04.28. 23:00:09-kor.
-
- Jugador del Barça
Murinnyo meg amit a vegen csinält,nem fociba valo..Szänalmas undorito fereg..Kiälni 90 ezer ember ele,es istennek titulälni magät..vagy nem tudom mit akart elerni ezzel..de mintha önkivületben lett volna...UNDORITO FEREG...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- pitta19
- Jugador d'estrella
Ez a Barca nem fizikálisan, hanem mentálisan elfáradt. Sajnos Xavi nagyon kevés egyedül a középpályán, Iniesta nélkül ő sem muzsikál mostanában, Keitaról nem tudok mit mondani, a lehengerlő jobb szél pedig sajnos gyakorlatilag meccsek óta megszünt létezni, mióta Messi középen játszik. Ibra lehet nagyon nagy játékos, de lassan mindenkinek be kell látnia, nem csináltunk jó vásárt vele. (Én már akkor is jobban örültem volna David Villanak)
Az Inter megérdemelten fog BL döntőt játszani. Amit vártam a csapattól, hogy ott hagyják a bőrüket, kb a 25%-ban valósult meg.
Nagyon nehéz lesz elaludni ezután a meccs után...
Az Inter megérdemelten fog BL döntőt játszani. Amit vártam a csapattól, hogy ott hagyják a bőrüket, kb a 25%-ban valósult meg.
Nagyon nehéz lesz elaludni ezután a meccs után...
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ez egy bl elődöntő volt? Kérdem én... Ha a Debrecen ellen 0-5 ről így játszottunk volna, azt mondom, hát gyenge, de nem érdekel. DE ez mi volt? Képesek voltak feltüzelni az embereket, és ilyen játékkal előrukkolni?
Kb a 30. perctől emberelőnyben játszottunk, Óriási hiba volt Guardiolátó, hogy azon nyomban nem küldte el melegíteni Jeffrent és Bojant. A másik hogy 10 a 8 ellen passzolgattunk a 16-os előtt emberek ! Milito a félpályán kószált őt nem kellett kipasszolni... Messi alibizett, direkt figyeltem csak álldogált a pályán mintha tétje nem lenne a meccsnek. Xavi is ugyanez, Ibrahimról meg nem is ejtek szót, mert 0-volt, csak felrántom magam. Akit még ebből a gyenge mezőnyből talán meglehet említeni az Pedro volt, mert rajta legalább látszott, hogy akar. Nem tudom mi volt, hogy eladták el a meccset vagy nem tudom, de így BL elődöntőben 2 gólos hátrányban, nem hogy a Barcelona, de egyetlen egy csapat sem játszana.
Kb a 30. perctől emberelőnyben játszottunk, Óriási hiba volt Guardiolátó, hogy azon nyomban nem küldte el melegíteni Jeffrent és Bojant. A másik hogy 10 a 8 ellen passzolgattunk a 16-os előtt emberek ! Milito a félpályán kószált őt nem kellett kipasszolni... Messi alibizett, direkt figyeltem csak álldogált a pályán mintha tétje nem lenne a meccsnek. Xavi is ugyanez, Ibrahimról meg nem is ejtek szót, mert 0-volt, csak felrántom magam. Akit még ebből a gyenge mezőnyből talán meglehet említeni az Pedro volt, mert rajta legalább látszott, hogy akar. Nem tudom mi volt, hogy eladták el a meccset vagy nem tudom, de így BL elődöntőben 2 gólos hátrányban, nem hogy a Barcelona, de egyetlen egy csapat sem játszana.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
SZÉP VOLT FIÚK! nem szabad őket szidni mert hajtottak meg érdemlik a dicséretet az más dolog hogy nem ment úgy a játék! de erre azt mondom hogy majd máskor összejön
de jó lett volna azé madridba ott lenni de most az inter lesz ott. és nem kell itt senkit se szidni hogy nem tett meg valamit a csapatért mert amit tudtak azt megtették! HAJRÁ BARCA!!!!!!!

BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
inkább azt mondanám, hogy amit mi játszunk, az ellen igazából nincs ellenszer. Ám elég egy kis tompaság, azonnal megfojtják a játékunkat. Mivel amikor megy, ütünk mindenkit, ezért nincs ok változtatni, a játékunk nyitott könyv. Ha nincs frissesség, mozgékonyság, akkor még egy Pochettino is ki tud találni valamit, ami eredményes.menczel írta:kiesett a FOCI, nyert az antifoci.:(
Miért nem tudunk beivelni egy normálisat? és miért kell levinni Ibrát aki tudna fejelni? ilyen bunker ellen vagy átlövés kell vagy beivelés. lőni nem tudnak aközéppályásaink, igy ivelni kéne, Alves egyszerűen nyomorék beadásoknál.
ÉS MESSI MIÉRT NEM A SZÉLEN JÁTSZIK??? Egyszer tudott beindulni akkor is szélről vezette középről.
ezek a [auto_cenzúra] kommentátorok meg azt mondják nem jogos a piros. csakhogy minimum sárgás odaütés volt. és mottának már volt egy.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én most valahogy nem bánkódom. Valahol mélyen azért várható volt, hogy bekkelni jönnek, akik ellenünk pedig bekkelnek és minden mást föladnak azok általában sikerrel járnak. Ez nem Pep hibája, ez így ment Franky-nél, és így megy már évszázadok óta a világban. Ezzel lehet megölni mindent.
Ocsmány volt amit csinált az Inter és szerintem maximálisan nem érdemeltek továbbjutást, ugyanis ezt nem ők nyerték meg, mi csesztük el.
Én a többséggel ellentétben bírom Mourinho-t, mert szerintem hasonló forma, mint Guardiola és nagyon jó edzőnek tartom. Nem is vele volt bajom, hanem a favágó colos izomkolosszus barom intervédőkkel, középpályásokkal. Semmi más céljuk nem volt csak megsemmisíteni a csapatunkat, lerúgni, odalépni, ellökni, időt húzni.
Kis szerencsével meglehetett volna ez. Annyiban sajnálom nagyon, hogy Madridban egy erőset belehetett volna mutatni a királyi párnak.
Ocsmány volt amit csinált az Inter és szerintem maximálisan nem érdemeltek továbbjutást, ugyanis ezt nem ők nyerték meg, mi csesztük el.
Én a többséggel ellentétben bírom Mourinho-t, mert szerintem hasonló forma, mint Guardiola és nagyon jó edzőnek tartom. Nem is vele volt bajom, hanem a favágó colos izomkolosszus barom intervédőkkel, középpályásokkal. Semmi más céljuk nem volt csak megsemmisíteni a csapatunkat, lerúgni, odalépni, ellökni, időt húzni.
Kis szerencsével meglehetett volna ez. Annyiban sajnálom nagyon, hogy Madridban egy erőset belehetett volna mutatni a királyi párnak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
Na uraim..Leirom rövimegnyugodtam..Kezdenem a ket meccsel az inter ellen:az haggyän hogy a birok eldöntöttek szepen ennek az egesz hajcihönek a sorsät,de a csapatunk nem muzsikält jol..vagy inkäbb tudjätok hogy mondanäm:Messi es xavi nem voltak toppon..Ök vittek ideäig a csapatot iden,nem pep..PIQUE zseniälis,es hatalmas focista,nem csak a golja vegett.Nem is a csapattal van a gond,hanem leginkäbb azzal,hogy egy verbeli csatärunk van,az pedig Messi,A többiek nagy tehetsegek(Bojan,Pedro...De meg nagyon sokat kell fejlödniük hogy odaerjenek..Tehät hiänyzik Messi tärsa..Ha neki nem megy,meghalt a tämado jätekunk..Ibra nagyon finoman fogalmazva,remelem eltävozik innen a Büdös fenebe..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat..Ez ma is bebizonyosodott,ilyen dolgokat nem eszrevenni..Ibra minek volt a pälyän????Pofäkat vägni,meg hogy teljen neki az idö???mikor ott vannak a tehetseges önbizalomra ehes fiatalok..Keita is fent maradt....de minek???hihetetlen hiba szämomra..Nagyon kell elsösorba egy csatär tärs Messinek..A nagy fogadkozäsbol meg nem lett semmi,miert az utolso 10 percbe kellett azt csinälni mint amit 90 alatt kellett volna??most lehet megkövezni..de ez a velemenyem..dke velemenyem..ugy gondolom mär
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ezt miért mondodSanama írta:Gratula az Internek 2meccsen jobbak voltak...

Nekünk kellett volna többet nyújtani.
Múrigyó az égig lesz magasztalva pff szánalmas ez az inter...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
IvánC írta: Az ilyen meccsen az edzőnek kell nagyot húzni. Pepnek szorult helyzetekben elég hülye döntései vannak.
Nagy edzők BL-döntője lesz.
Műgirnyó mit húzott,ami olyan hűű de nagy dolog volt?felküldött 11 embert,hogy álljanak be két sorba a 16uk elé.
Ezt megteszi a Xerez is,csak ott gyengébb képességűek a játékosok.
Mindegy,nem érdemeltük meg,még akkor se,ha az első meccsen tudjuk ki döntött,itt meg nem adtak meg egy szabályos gólt.Mert ezt a hulladék intert,4-5 góllal kéne verni.Remélem a Bayern megveri őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Subinho
- Director del Fútbol
Hát hihetetlen dolgok történtek!!!
1., Guardiola és a taktikája=0
2., Messi középen játszatása hatalmas ötlet volt!!! Meccsek óta nem jön be!!! Ez is nagy 0!!!
3., Ibra akkora dupla 0, hogy ha holnap elmenne innen pezsgőt bontanék (nem csak a mai meccse miatt!!!)
4., A tavalyi csapathoz képest Eto'o és Iniesta hiányában, Ibra pocsék játékával kiegészülve nem Henry jött,hanem Jeffren???
5., Mit akar Guardiola a jól működő csapat felborításával??? Nem értem mit akar ez az ember, aki tavaly nem tudott hibázni!!!
6., A mai meccsen megérdemelte az Inter, mert megfojtotta a Barcát!!! Ez a foci??? Nem ezért szeretik az emberek a focit!!! Ennyi erővel betonfal előtt is adogathattak volna Xaviék...
7., Remélem a döntőben is ilyen "fantasztikusan nagyot focizik" majd az Inter,ahogy a kommentátor mondta...
1., Guardiola és a taktikája=0
2., Messi középen játszatása hatalmas ötlet volt!!! Meccsek óta nem jön be!!! Ez is nagy 0!!!
3., Ibra akkora dupla 0, hogy ha holnap elmenne innen pezsgőt bontanék (nem csak a mai meccse miatt!!!)
4., A tavalyi csapathoz képest Eto'o és Iniesta hiányában, Ibra pocsék játékával kiegészülve nem Henry jött,hanem Jeffren???
5., Mit akar Guardiola a jól működő csapat felborításával??? Nem értem mit akar ez az ember, aki tavaly nem tudott hibázni!!!
6., A mai meccsen megérdemelte az Inter, mert megfojtotta a Barcát!!! Ez a foci??? Nem ezért szeretik az emberek a focit!!! Ennyi erővel betonfal előtt is adogathattak volna Xaviék...
7., Remélem a döntőben is ilyen "fantasztikusan nagyot focizik" majd az Inter,ahogy a kommentátor mondta...
-
- Llegenda del Barça
így volt igazságos.
bl döntős csapat nem kap 0-1-nél 3 gólt. tényleg lenyűgöző volt a mai atmoszféra és a mindenhonnan, minden formában érkező feltüzelések (videók, x ok hogy fordítsunk, a yes we can a csapból is..), de ha nem flegmáskodják el az első meccset, akkor nincs erre az egészre szükség. nekem valahol olyan érzésem van, mintha szándékosan lehetetlenítették volna el a helyzetünket szinte teljesen a első meccs után, hogy utána bebizonyítsák, ők még ebből is fel tudnak állni. hát nem sikerült. tavaly sikerült kicentizni, most nem.
az inter 2 tökéletes meccset játszott le. tudták, hogy nincs bennük meg az, ami a barcában megvan, de mourinho azt is elhitette velük, hogy ettől még nyerhetnek. meg is tették, teljesen megérdemeltem jutottak be. mottát amúgy nem feltétlen kellett volna kiállítani, de akinek sárgája van az ne nyúlkáljon hátra az ellenfél arcába...főleg, ha annyira tisztában van a barca játékosok szokásaival, mint azt a sajtótájékoztatón elmondta. úgyhogy ő bekaphatja.
a két meccs továbbá tökéletesen rávilágított arra, hogy Eto'o és Ibra közül ki az értékesebb játékos. nem több gólt lövő, értékesebb!
de pique az ász
bl döntős csapat nem kap 0-1-nél 3 gólt. tényleg lenyűgöző volt a mai atmoszféra és a mindenhonnan, minden formában érkező feltüzelések (videók, x ok hogy fordítsunk, a yes we can a csapból is..), de ha nem flegmáskodják el az első meccset, akkor nincs erre az egészre szükség. nekem valahol olyan érzésem van, mintha szándékosan lehetetlenítették volna el a helyzetünket szinte teljesen a első meccs után, hogy utána bebizonyítsák, ők még ebből is fel tudnak állni. hát nem sikerült. tavaly sikerült kicentizni, most nem.
az inter 2 tökéletes meccset játszott le. tudták, hogy nincs bennük meg az, ami a barcában megvan, de mourinho azt is elhitette velük, hogy ettől még nyerhetnek. meg is tették, teljesen megérdemeltem jutottak be. mottát amúgy nem feltétlen kellett volna kiállítani, de akinek sárgája van az ne nyúlkáljon hátra az ellenfél arcába...főleg, ha annyira tisztában van a barca játékosok szokásaival, mint azt a sajtótájékoztatón elmondta. úgyhogy ő bekaphatja.
a két meccs továbbá tökéletesen rávilágított arra, hogy Eto'o és Ibra közül ki az értékesebb játékos. nem több gólt lövő, értékesebb!
de pique az ász

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát, ha Barcelona-ban az "Ott hagyjuk a bőrünket" mondat ezt jelenti akkor én többet nem szeretném, hogy így legyen.
Ötlettelen, lassú, statikus játék. Futómennyiség kb. mint egy megye 1-es meccsen. A kulcsjátékosok mélyen saját tudásuk alatt teljesítettek.
Volt kb. 1000 passz. Abból 999 alibi.
Xavinak egy mélységi indítására se emlékszem. Oldalra, hátra ment mind.
Ibra, Keita, Alves még ebből a nullát nyújtó csapatból is képesek voltak kilógni. (nem mintha Messi sokmindent csinált volna 94 perc alatt).
Az egyetlen olyan ember aki hozta szintet az Piqué. Stabil, hibátlan, tanári. És a gólja fantasztikus volt. Kár, hogy sokra nem mentünk vele.
Yaya a másik aki nem játszott rosszul, de önmagához képest ő is szürke volt. A második félidőre eltűnt.
Igazából dühít, hogy kiestünk, de hogy így az még jobban. Mert ez a csapat többet tud.
Digisportot meg száradjon le a lábam ha még egyszer nézek.
Ötlettelen, lassú, statikus játék. Futómennyiség kb. mint egy megye 1-es meccsen. A kulcsjátékosok mélyen saját tudásuk alatt teljesítettek.
Volt kb. 1000 passz. Abból 999 alibi.
Xavinak egy mélységi indítására se emlékszem. Oldalra, hátra ment mind.
Ibra, Keita, Alves még ebből a nullát nyújtó csapatból is képesek voltak kilógni. (nem mintha Messi sokmindent csinált volna 94 perc alatt).
Az egyetlen olyan ember aki hozta szintet az Piqué. Stabil, hibátlan, tanári. És a gólja fantasztikus volt. Kár, hogy sokra nem mentünk vele.
Yaya a másik aki nem játszott rosszul, de önmagához képest ő is szürke volt. A második félidőre eltűnt.
Igazából dühít, hogy kiestünk, de hogy így az még jobban. Mert ez a csapat többet tud.
Digisportot meg száradjon le a lábam ha még egyszer nézek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez egy véleményes szituáció, érintette a kezét, ami szabály az szabály, de tény, hogy a keze testhez volt szorítva, nem kapálódzott. Nagyon éles szemű volt a bíró (vagy a partjelző), de ilyen erőlvel Alvés eltolásáért is adhatott volna tizit Mr. Sasszem. De nem ezen múlt. Azon múlt, hogy későn jött az első gól.sjay írta:Én is tartom magam, de a TV-t azért majdnem lerúgtam a helyéről , mert idegesített a sok barom "Földönmaradok mert ilyen bu*i vagyok" hozzáállása!Lionel85 írta:...
A bíró egyébként mit nézett kéznek? Tisztán látszott hogy Yaya keze nem befolyásolta a labda útját , mert az amúgy is a felső testére pattant volna!

- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Sajna nem megyünk Madridba, pedig ilyen lehetőség többet nem lesz.
Elnézve a teljesítményt a 11 helyett három ember is elég lett volna, Valdés védeni, Xavi középre, Piqué meg támadni.
Elnézve a teljesítményt a 11 helyett három ember is elég lett volna, Valdés védeni, Xavi középre, Piqué meg támadni.
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
hát soha nem fogom megérteni ezt a Guardiolát ott van a cserepadon egy rutinos csatár (aki mindent megnyert már amit egy focista megnyerhet!) és akkor beállít egy ilyen favágót mint ez a Jeffren. nincs bajom a gyerekkel, de állítom ennél még a Keirson gyerek is többet tud. Messit is mindenáron középen 6 ember között játszatja ahol semmit se tud csinálni, ahelyett a jobb szélen kellett volna játszatni mert ezt a Chivut szét szivatta volna. meg a hajrára egy magas jólfejelő csatár helyett behoz egy alacsony kis vézna csatárt a nagy 2 méteres védők közé. na mindegy az egész csapat gyengén játszott, de azért szerintem megfelelő cserékkel továbbjuthatunk volna.
mvik
Maximálisan egyet értek!!!!IvánC írta:Szerintem nézd más szemszögből. A Barca szinte mindig ugyanezt játssza, a csapatok többsége ellen ez elég is.Semmi extra nem volt a hozzáállásbna csapat szinten, szerintem.
Az ilyen meccsen az edzőnek kell nagyot húzni. Pepnek szorult helyzetekben elég hülye döntései vannak.
Nagy edzők BL-döntője lesz.