Barça a Bajnokok Ligájában
Most olvastam az NSO cikkét,commentestül,agyonvert.
Lehet hogy velem van a baj de nem ugyanez az nso sztárolta,meg nyalta orrba-szájba a Barcelonát??????
Normális hogy az inter meg madrid fun-ok örülnek,mert előbbiek vagy 30 éve jártak errefelé,utóbbiaknak meg az elmúlt 2-3 évben ez a legnagyobb öröm:-)
Ettől függetlenül elveszíteni a realitás érzéket ennyire nekünk Barcásoknak 6 kupás év után sikerült,úgy látszik van akinek ennyi is elég!
Nem mutatnám murinnyó érdemeit,jó,nagyon is jó edző.
De a bl-címe azért egy olyan évben született amikor monaco-porto játszott bl döntőt!!!!!!!!
Ez a letaktikázás meg egyebek meg azért fals mert semmi olyan nem volt a 2 meccsen,ami forradalmi....
Ezenfelül hol volt ez a zseniális taktika tavaly????
.....
+ most kijött az is hogy mennyibe is került az a pár apró játékvezetői hiba az 1. meccsen...
Nem érzem reálisnak,de Gratulálok az Internek!
Lehet hogy velem van a baj de nem ugyanez az nso sztárolta,meg nyalta orrba-szájba a Barcelonát??????
Normális hogy az inter meg madrid fun-ok örülnek,mert előbbiek vagy 30 éve jártak errefelé,utóbbiaknak meg az elmúlt 2-3 évben ez a legnagyobb öröm:-)
Ettől függetlenül elveszíteni a realitás érzéket ennyire nekünk Barcásoknak 6 kupás év után sikerült,úgy látszik van akinek ennyi is elég!
Nem mutatnám murinnyó érdemeit,jó,nagyon is jó edző.
De a bl-címe azért egy olyan évben született amikor monaco-porto játszott bl döntőt!!!!!!!!
Ez a letaktikázás meg egyebek meg azért fals mert semmi olyan nem volt a 2 meccsen,ami forradalmi....
Ezenfelül hol volt ez a zseniális taktika tavaly????
.....
+ most kijött az is hogy mennyibe is került az a pár apró játékvezetői hiba az 1. meccsen...
Nem érzem reálisnak,de Gratulálok az Internek!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyszerű a dolog egyébként. A mi futballunk olyan, hogy ha megvan a frissesség, pörögnek a játékosok, van mozgás-nincs ellenszere az ellenfeleknek. Ha azonban fásultak, fáradtak a kulcsemberek, kevés a mozgás, akkor meg tudják ölni a betonvédekezéssel. De csak akkor, ha nekünk nem megy igazán. Ezt láthattuk tegnap. Ennyi történt, nem több. Ezért kell valamivel bővebb keret-itt két igazolásra, és két fiatal felhozatalára gondolok. Ezáltal frissen lehetne tartani azokat, akiknek el kell dönteni egy ehhez hasonló párharcot.
Tragédia nincs, továbbra is miénk a világ legjobb, legszebb futballt játszó együttese. De nem skerülhet minden.
Tragédia nincs, továbbra is miénk a világ legjobb, legszebb futballt játszó együttese. De nem skerülhet minden.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Sajnos csak most tudom elmondani a véleményem, röviden, ha már azon frissiben nem tudtam - sőt, az is csak most derült ki, hogy végül tegnap még elküldte az üzenetemet, annak ellenére, hogy küldés közben "Critical error" felirattal megadta magát az oldal - legalábbis nálam.
Tegnap az Inter olyan focit - antifoci de nevezhetjük bunkerfocinak is - mutatott be, amit én soha többé nem szeretnék látni - ez a Futball nevű sport megcsúfolása volt.
Oké, célravezetőnek bizonyult - némi játékvezetői hátszél mellett ezúttal is - bár Tourénak valóban nagyon szerencsétlenül pattant a labda a hasára - a hasán keresztbetett karja alatt - kép: http://i44.tinypic.com/oa1zyf.jpg
Az Inter a döntőben is ezt fogja játszani - ha az elején sikerül gólt szerzniük, akkor a Bayern is belelép ugyanebbe a sz.rba.
A digisportos kommentátor pedig kritikán aluli volt, mondhatni: egy barom.
Tegnap az Inter olyan focit - antifoci de nevezhetjük bunkerfocinak is - mutatott be, amit én soha többé nem szeretnék látni - ez a Futball nevű sport megcsúfolása volt.
Oké, célravezetőnek bizonyult - némi játékvezetői hátszél mellett ezúttal is - bár Tourénak valóban nagyon szerencsétlenül pattant a labda a hasára - a hasán keresztbetett karja alatt - kép: http://i44.tinypic.com/oa1zyf.jpg
Az Inter a döntőben is ezt fogja játszani - ha az elején sikerül gólt szerzniük, akkor a Bayern is belelép ugyanebbe a sz.rba.
A digisportos kommentátor pedig kritikán aluli volt, mondhatni: egy barom.

ez off lesz:shearer09 írta:Az hogy fog majd kinezni hogy ha esetleg megnyeri az inter a bl-t es az olasz szovetseg kizarja az eslo osztalybol jovore? Milyen buszkek lehetnek majd akar az inter akar az uefa....
Bar remelem nem nyeri meg a bl-t!
ha valóban megnyernék a BL-t, akkor nagy eséllyel megszűnne a nyomozás, ugyanis egy BL-győztes nem "feketedhet be", mégha meg is érdemelné (az érdekek nem engednék onnantól)... és itt most nem formálok véleményt, mert nem szeretem (enyhén szólva...) alapból az intert...
tehát sanszos, h onnantól minden el lenne tussolva... (ha van vmi, amit el kell tussolni...)
Maxwell tud passzolni.Slither írta:Hát nem tudom ez a kettő hogy egyeztethető össze... Max még Keitánál is kevesebbet csinált, még csak egy rosszul sikerült távoli lövést se mondhat magáénak...MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Keita: -1
Maxwell: 4
...![]()
(Keita-hater-bandwagon...)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hát nem tudom ez a kettő hogy egyeztethető össze... Max még Keitánál is kevesebbet csinált, még csak egy rosszul sikerült távoli lövést se mondhat magáénak...MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
...

(Keita-hater-bandwagon...)
Az hogy fog majd kinezni hogy ha esetleg megnyeri az inter a bl-t es az olasz szovetseg kizarja az eslo osztalybol jovore? Milyen buszkek lehetnek majd akar az inter akar az uefa....
- geridoss
- Director del Fútbol
Szerintem Pique és Bojan kivételével nem volt olyan játékosunk a pályán, aki megütötte a mércét (a védelem és a kapus most nem számít ide) Persze magukhoz képest voltak rosszak, mert mondjuk Messi tényleg ellőtte a labdát kétszer... De tőle ez kevés.MichaaBee írta:Érdekes, Piqué tudott brusztolni, nem csak várta a labdát és belevezette x emberbe. Félreértés ne essék, semmi bajom Messivel, de tegnap ő is kevés volt.[/color]
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Érdekes, Piqué tudott brusztolni, nem csak várta a labdát és belevezette x emberbe. Félreértés ne essék, semmi bajom Messivel, de tegnap ő is kevés volt.Messiaskii írta:mert gondolom te átvitted volna 9 emberen amikor minden megvert játékos után 4 másik jön egyszerre ^^ és gyönyörü passzokat is adtál volna az impotens csapattársaidnak ...MichaaBee írta:
Messi: 0
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- felician333
- Barça B
shearer09
Barça B
HozzászólásElküldve: 2010.04.29. 19:03:14 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Tobb dolog is idegesitett tegnap este. Most nem is a biro, meg a tetu inter jatek, hanem az hogy mikor Valdes kidobta a labdat valakinek akkor elkezdtek KOCOGNI, komolyan mondom hogy majd szet rugtam a tv-t hat nem hiszem el hogy emberelonyben, -2 hatranynal kocognak, Duhito volt latni ugy kellett volna 90 oercig mint ahogy a gol utan. Hat mar a kozonseg is futyult...
ugyanezt éreztem én is, nem láttam a játékosokon azt az akarást, mint tavaly,amikor támadáskor egymástól kérték el a labdát.
nem volt mozgás,mindenki sétált,senki sem hitte el hogy ebből tényleg továbbjutás lesz :/
Barça B
HozzászólásElküldve: 2010.04.29. 19:03:14 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Tobb dolog is idegesitett tegnap este. Most nem is a biro, meg a tetu inter jatek, hanem az hogy mikor Valdes kidobta a labdat valakinek akkor elkezdtek KOCOGNI, komolyan mondom hogy majd szet rugtam a tv-t hat nem hiszem el hogy emberelonyben, -2 hatranynal kocognak, Duhito volt latni ugy kellett volna 90 oercig mint ahogy a gol utan. Hat mar a kozonseg is futyult...
ugyanezt éreztem én is, nem láttam a játékosokon azt az akarást, mint tavaly,amikor támadáskor egymástól kérték el a labdát.
nem volt mozgás,mindenki sétált,senki sem hitte el hogy ebből tényleg továbbjutás lesz :/
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
mert gondolom te átvitted volna 9 emberen amikor minden megvert játékos után 4 másik jön egyszerre ^^ és gyönyörü passzokat is adtál volna az impotens csapattársaidnak ...MichaaBee írta:

-
- Llegenda del Barça
amugy nem értem miért mondja szinte mindenki, h az inter csak bunkerfocit játszik.. tegnap, tényleg csak védekeztek, de a mai fociban szinte minden csapat ezt csinálja ilyen helyzetben. Az első meccsen a bunkerfocival is 3 rugtak?
Nem hinném.. 2-1nél is támadtak, 3-1 nél meg MI is visszaszoktunk állni csak mi labdatartással idegesítjük az ellenfelet nem bunkerrel. Az inter megérdemli, hisz nem mindenki rúg nekünk 3at, igaz mi jobban megérdemelnénk mert job focitjátszunk, de most mér tök mind1...
A lényeg: mindenki védekezne ilyenkor és ne csak ebből a meccsből legyen róluk véleményünk! Tény, tényleg undorító, ha vki így védekezik, de miért ne tehetné meg?

A lényeg: mindenki védekezne ilyenkor és ne csak ebből a meccsből legyen róluk véleményünk! Tény, tényleg undorító, ha vki így védekezik, de miért ne tehetné meg?
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Barcaforever2626 írta:De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11

Utólag okos az ember, de a tegnapi meccsen a döntő momentum Messi lövése volt, amit óriási bravúrral védett César. Ha az bemegy, több mint egy félidő állt volna a Barca rendelkezésére, hogy berúgja a továbbjutást jelentő 2. gólt, és most mi játszanánk a döntőt. A futballban azonban nincs ha, kimaradt a helyzet, az idő múlásával pedig Alves szavaival élve egyre tehetetlenebbnek érzeték magukat a játékosok. A játékukban nem volt kreativitás, nem volt hit. Sajnos Piqué gólja túl későn érkezett. Ez a gól ugyan felrázta a fiúkat, de már csak 10 perc volt hátra, ami nem volt elegendő a döntőbe jutáshoz (Bojan góljánál azt hittem ott vagyunk). Remélem Pep lelket önt a csapatba és legalább a Ligát megnyerjük. Nem lesz egyszerű, de bízom benne.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Jugador del Barça
Hät sräcok,sajnos ez mär igy törtent,jol kielemeztük a törtenteket,meg kis dühöngtük magunkat..de elmult..:)Toväbb kell lepni.Megkell nyerni a bajnoksägot,ez a legfontosabb.De azert csak van meg mindig egy szilänk a szememben.)Megpedig az hogy ahoz a härom csapathoz füzödik a bl döntö,akiket talän a legjobban rühellek..inter-bäyern ugye+madrid ad otthont a döntönek..pffffffffkatasztrofa..Meg a cselzi kene ide,valamilyen uton modon,mondjuk sztärvedndegnek...
:D:DAkkor teljese lenne a banda..De azert igy is csodälatos döntö ele nezünk..
:D:D:D:D:DCsak az a kerdesem most a birosportärsak vajon hogy döntik el kinek volt e les vagy kinek nem???akie meterbe nagyobb az veszit??Vagy inkäbb az nyer??:D:D:D:D:D:D:DSzänalmas...megse nezem szerintem..A BARCELONA A VILÄG LEGJOBB CSAPATA MEG MINDIG!!!ez a lenyeg...HAJRÄ
De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11 ember..
aztän döntenenek a 11-esek..
BUNKERFOCI,az a valoviläg..
:
Szerkeszt gomb,és kevesebb smiley! Valahogy így.

De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11 ember..

Szerkeszt gomb,és kevesebb smiley! Valahogy így.
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- pety27
- Capitá del Barça
MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()
Messit azért nem írnám 0ra.... volt azért 2 gyönyörű próbálkozása....

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
- lui1698
- Llegenda del Barça
Biztos vagyok benne, hogy az idő múlásával Motta beállt volna Cézár mellé a kapuba, ha nem állítják ki.
Nem hinném, hogy sokat változtatott az Inter alap taktikáján a kiállítás. Nem támadni jöttek ők a Camp Nou-ba tegnap.
Nem hinném, hogy sokat változtatott az Inter alap taktikáján a kiállítás. Nem támadni jöttek ők a Camp Nou-ba tegnap.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
továbbra se értem azokat,akik azt írják,hogy nem azt kapták amit ígértek a srácok.
nekem azt adták, első másodperctől az utolsóig mentek előre, labdavesztés után pillanatok alatt visszaszerezték azt, az más kérdés,hogy elakadtunk a dupla faljaiknál, igen el. ez nem az akaratra vezethető vissza,és nem is a hozzáállásra.
3-1es előny ide,vagy oda, ennyire támadni képtelen,és a meccs 99,5%ban saját térfelére szoruló (vagy vonuló) nagy csapatot nem igen látni. másodpercekre 10percenként tudtak átjönni a térfelünkre, 11 emberrel is.
elképesztő nyomás alá helyeztük őket VÉGIG, mégis mi olyat nem tettek meg amit megígértek?
Charlie! hogy lehet szépen játszani ilyen védekezés ellen?
a kiesés fáj nekem is, de nekem az otthagyják a bőrüket az átjött. nem véletlen,hogy a katalán média is azt írja,h úgy búcsúzott a bajnok,mint egy bajnok. szerintetek ha nem megfelelő a hozzáállás szerintük, akkor nem jegyzik meg?
csalódottak vagyunk mindannyian,de számomra betartották az ígéretet, az más kérdés,h nem tudtunk mit kezdeni velük.
nekem azt adták, első másodperctől az utolsóig mentek előre, labdavesztés után pillanatok alatt visszaszerezték azt, az más kérdés,hogy elakadtunk a dupla faljaiknál, igen el. ez nem az akaratra vezethető vissza,és nem is a hozzáállásra.
3-1es előny ide,vagy oda, ennyire támadni képtelen,és a meccs 99,5%ban saját térfelére szoruló (vagy vonuló) nagy csapatot nem igen látni. másodpercekre 10percenként tudtak átjönni a térfelünkre, 11 emberrel is.
elképesztő nyomás alá helyeztük őket VÉGIG, mégis mi olyat nem tettek meg amit megígértek?
Charlie! hogy lehet szépen játszani ilyen védekezés ellen?
a kiesés fáj nekem is, de nekem az otthagyják a bőrüket az átjött. nem véletlen,hogy a katalán média is azt írja,h úgy búcsúzott a bajnok,mint egy bajnok. szerintetek ha nem megfelelő a hozzáállás szerintük, akkor nem jegyzik meg?
csalódottak vagyunk mindannyian,de számomra betartották az ígéretet, az más kérdés,h nem tudtunk mit kezdeni velük.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Gondolom arra gondolt, hogy akkor nem védekeztek volna 10 emberrel mert akkor még elöl volt sneijder milito meg Eto'o, de így miután kiállították már az egész csapat védekezett.MichaaBee írta:Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...![]()
Ibrát azért 0-ra raknám ,volt 1 szabija meg egy sarkazása asszem Messinek!!!!MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()

Remélem érted a viccet
Herlius!
Nem értünk egyet, de azért nem dől össze a világ.
Az elfogultságról, még annyit, hogy nagyon remélem, a kétségtelenül legjobban szervezett, és legjobban összerakott döntőbe jutott csapatoktól
a 2003-as döntőnél jobb meccset látnak a morgolódós semleges nézők.
D
Nem értünk egyet, de azért nem dől össze a világ.
Az elfogultságról, még annyit, hogy nagyon remélem, a kétségtelenül legjobban szervezett, és legjobban összerakott döntőbe jutott csapatoktól
a 2003-as döntőnél jobb meccset látnak a morgolódós semleges nézők.
D
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nincs itt baj,csak zavaró,hogy egy ilyen undorító antifocit bemutató csapat BL döntőt játszhat.
úgy is mondhatnánk,hogy ugatják a focit.Ezerszer a real játsszon döntőt mint ezek.
Istenem,még mindig a cselszki elleni cuccost nyomatják itt egyesek?
Emberek.ne vicceljünk.Egyedül Piqué kezezése ért tizit. Samu kezezése?maradjunk annyiban,hogy ha kezet is ért,akkor is max megmentett egy labdát a chelseanek,mert amúgy London másik felében kötött volna ki.Arról miért nem beszélt akkor se senki,hogy Ballack a 4. percben legalább akkorát kezezett mint Piqué,vagy hogy Abidalt homályra állította ki a spori?
Az inter ellen akkora hibát nem láttam,ALves elleni tizi véleményes,mint az is,hogy Messit felrúgták e a második gól előtt vagy nem. Viszont a méteres lest nem lehet elfelejteni,mert döntően befolyásolta a párharcot.
Tegnap sem volt a bíróval baj,csak nem adott meg egy szabályos gólt,amivel mennybe mentünk volna.De sebaj,nem szabadott volna ezen múlnia.
A két digis "kommentár" meg nem tudta feldolgozni azt az információt,hogy Mottát 2,azaz KÉT darab sárgával állították ki,nem egyből pirosat kapott.Egyébként meg láttunk már ilyenért pirosat...
Mourinho meg nyugodtan menjen a madridhoz,legalább CÉt lebutítja szélsőhátvéddé

Istenem,még mindig a cselszki elleni cuccost nyomatják itt egyesek?
Emberek.ne vicceljünk.Egyedül Piqué kezezése ért tizit. Samu kezezése?maradjunk annyiban,hogy ha kezet is ért,akkor is max megmentett egy labdát a chelseanek,mert amúgy London másik felében kötött volna ki.Arról miért nem beszélt akkor se senki,hogy Ballack a 4. percben legalább akkorát kezezett mint Piqué,vagy hogy Abidalt homályra állította ki a spori?
Az inter ellen akkora hibát nem láttam,ALves elleni tizi véleményes,mint az is,hogy Messit felrúgták e a második gól előtt vagy nem. Viszont a méteres lest nem lehet elfelejteni,mert döntően befolyásolta a párharcot.
Tegnap sem volt a bíróval baj,csak nem adott meg egy szabályos gólt,amivel mennybe mentünk volna.De sebaj,nem szabadott volna ezen múlnia.
A két digis "kommentár" meg nem tudta feldolgozni azt az információt,hogy Mottát 2,azaz KÉT darab sárgával állították ki,nem egyből pirosat kapott.Egyébként meg láttunk már ilyenért pirosat...
Mourinho meg nyugodtan menjen a madridhoz,legalább CÉt lebutítja szélsőhátvéddé

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...

H a t t r i c k