Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 20:06:46

LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Olyan,mint játékosnak CR.
Színesek,csak utálatosak.
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.30. 20:04:46

menczel írta:
LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Ja arcnak jan slota a magyargyűlőlő szlovák politikus is arc, csak egy szinten van egy féreggel mindkettő.
Hát igen!
Arc-nak Arc,csak a foci az egy labdajáték!
Rijkaard elszívta a magáét,szerintem Pep sem szent,nem jó gyerek itt sem mindenki!
A lényeg pont abban áll amit menczel ír!
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.30. 20:03:18

barca 1986 írta:http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

locsolásra nem lett volna szükség, gyerekes
főleg úgy, h mi vagyunk a világ legjobbja. most is
Erre azért volt szükség, hogy minél hamarabb menjenek lefele a pályáról, mert elég felkozott állapotban voltak a nézők így is, nem hiányzott az, hogy még az Interesek esetleg hergeljék őket, és valami balhé kerekedjen belőle.
Kép
Jason
Jugador del Barça

2010.04.30. 19:54:17

http://www.youtube.com/watch?v=JAFfPP-xmZA
Victor szépen eligazitotta Murinyót. :lol:
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.04.30. 19:08:54

http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

locsolásra nem lett volna szükség, gyerekes
főleg úgy, h mi vagyunk a világ legjobbja. most is
menczel
Entrenador del Barça

2010.04.30. 16:30:21

Ja arcnak jan slota a magyargyűlőlő szlovák politikus is arc, csak egy szinten van egy féreggel mindkettő.
bali 15
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:23:57

Sajna egyet kell értenem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.30. 16:18:52

Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:05:16

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... be-2026841

ez aztán sportszerű volt... :evil: :?
Istenem, de jó, hogy nem ez a patkány váltotta anno Frankie-t.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.30. 14:05:05

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... be-2026841

josé azt hiszi, ő a partibohóc, mindenhol szerepelni és villantani kell. Adni kellett volna neki három narancsot, hogy a technikai zónában szórakoztassa holtidőben a nézőket....egy saller simán kijárna már neki régóta...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:03:52

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... be-2026841

ez egy féreg! és még EZ mondta azt, h a Barca volt sportszerűtlen... nem is igaz, mennyire rühellem... :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.30. 14:07:18-kor.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.04.30. 13:54:41

barca2010 írta: Így van. Őszintén megmondom, hogy a Madridnak előbb szurkolnék, mint egy ilyen internek, mert ők is támadó focit játszanak. Majd ha a nagy "No1" támadó fociban nyújt kivételeset, akkor majd elismerem, de addig amíg GYÁVÁN a bunkerfoci mögé bújik, addig nem. Persze, könnyű Pepet hibáztatni, de egyet ne felejtsen el senki, ez az ember 6 trófeát nyert egy szezonban, és TÁMADÓ focival, amit azért jó pár csapat próbált tönkretenni, nem jobbat kitalálni, hanem TÖNKRETENNI, pedig az lett volna ám a valami. Ebben az évben már nem ment olyan olajozottan, és ennek most örül a fél világ, de kíváncsi leszek, hogy ezzel az antifutballal meddig fog Európai élvonalába tartozni az inter? Mert mi azért már 2005 óta ott vagyunk a támadófutballal. Rajtunk kívül nincs is ilyen csapat, és nekem az olyan csapatok nem igazán elsők még ha kupát nyernek, akkor sem.
Azt hiszem a Chelsea-vel és a Portoval is szép eredményeket ért el Mourinho.
Azt játszotta az Inter, amit kellett, nem tudom mit vártunk. A világ legszebb, legeredményesebb támadófociját játszó csapat ellen 3-1-es előnynél nem fognak kitámadni. Az a játékosállomány nem alkalmas arra, h idegenben is támadjanak, látványos játékot produkáljanak. Ha csak 2-1 lett volna az első meccs, tuti nem állnak be ennyire, tudta volna Jose is, hogy az nem elég. Tegye fel a kezét az, aki hasonló szituációban támadó felfogásban küldte volna ki a csapatát közel 100.000 ellene szurkoló néző előtt a világ legjobb csapata ellen. A bírói segítségről meg annyit, hogy visszavették azt, amit tavaly kaptunk az elődöntőben. Idén ők triplázhatnak, és senki nem fogja azt nézni, milyen játékkal tették. Persze, az az igazi foci, a jogo bonito, amit mi játszunk, de az Inter focija is eredményes, tény, hogy nem a legszebb (bár láttam tőlük is gyönyörű dolgokat). Mourinho unszimpatikus edző, én sem szeretem, de továbbra is tartom magam azon állításomhoz, hogy a legjobbak közé tartozik.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
zsírosdeszka
A Madridista

2010.04.30. 10:37:04

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... e-2026744/

Ez a cikk szerintem elég reális. Az NSO egyébként mindig annak nyalja a seggét aki a "toppon" van. Szerintem a Barcás cikkeket így többen olvassák, mintha simán nyertek volna. Az "újságírás" már csak ilyen.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.30. 10:29:33

zsírosdeszka írta:
Messiaskii írta::D:D:D szerintem a játékvezetés megoldaná aztis a cselzinek nem adnának meg semmit az inter meg lövögethetné a lesgóljait :) persze aztán mindent visszafujnak mert touré kezezett ^^
Piqué gólja is les volt...
Dehogy volt les, a túloldalt beragadt egy játékos, vagy talán kettő is. Nem volt vonalban a kamera, de a fű árulkodó :wink:
zsírosdeszka
A Madridista

2010.04.30. 10:22:27

ALEXDP írta:Most olvastam az NSO cikkét,commentestül,agyonvert.

Lehet hogy velem van a baj de nem ugyanez az nso sztárolta,meg nyalta orrba-szájba a Barcelonát??????

Normális hogy az inter meg madrid fun-ok örülnek,mert előbbiek vagy 30 éve jártak errefelé,utóbbiaknak meg az elmúlt 2-3 évben ez a legnagyobb öröm:-)
Ettől függetlenül elveszíteni a realitás érzéket ennyire nekünk Barcásoknak 6 kupás év után sikerült,úgy látszik van akinek ennyi is elég!

Nem mutatnám murinnyó érdemeit,jó,nagyon is jó edző.
De a bl-címe azért egy olyan évben született amikor monaco-porto játszott bl döntőt!!!!!!!!

Ez a letaktikázás meg egyebek meg azért fals mert semmi olyan nem volt a 2 meccsen,ami forradalmi....

Ezenfelül hol volt ez a zseniális taktika tavaly????
.....

+ most kijött az is hogy mennyibe is került az a pár apró játékvezetői hiba az 1. meccsen...

Nem érzem reálisnak,de Gratulálok az Internek!
Persze adja vissza Murinho a Portóval nyert BL címét, mert "csak a Monaco" jutott nekik ellenfelül...:D:D:D
Akkor ők jutottak be ennyi. Hova jutna a foci, ha mindig csak a Barca a Real meg a MU jutna BL döntőbe. Nézz vissza a focitörténelem BEK ill. Bl trófeáit kik nyerték...
zsírosdeszka
A Madridista

2010.04.30. 10:16:26

Messiaskii írta:
Barcaforever2626 írta:De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11
:D:D:D szerintem a játékvezetés megoldaná aztis a cselzinek nem adnának meg semmit az inter meg lövögethetné a lesgóljait :) persze aztán mindent visszafujnak mert touré kezezett ^^
Piqué gólja is les volt...
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.30. 08:34:55

bali 15 írta:
barca2010 írta:Ne haragudjon már meg senki, de azért isteníteni egy csapatot, meg egy edzőt, mert tönkreteszik a játék szépségét. Hát gratulálok és mélységesen el vagyok szomorodva. Ennek a futballnak kell örülni? Én személy szerint megutáltam a futballt, ami gyermek korom óta az egyik szerelmem, főként a Barcelona és a támadó futball miatt.
Hidd el az az edző rohadt jól tud támadni is. Nem láttad a San Siro-ban?
Amúgy ne fikázzátok már le az ilyen csapatokat. A Chelsea-t is mindenki szapulja pedig ők is gyönyörűen támadnak ha kell (Liverpool-Chelsea 4-4).
Ellenünk csupán ez a szaros bunkerfoci válik be, mindenki így játszik már ellenünk lassan. :?
De láttam, a les gólt, meg a szabálytalankodást a Messi ellen, amiből a második góljuk született. Ezen kívül nem sok támadást láttam.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
bali 15
Director del Fútbol

2010.04.30. 07:50:43

barca2010 írta:Ne haragudjon már meg senki, de azért isteníteni egy csapatot, meg egy edzőt, mert tönkreteszik a játék szépségét. Hát gratulálok és mélységesen el vagyok szomorodva. Ennek a futballnak kell örülni? Én személy szerint megutáltam a futballt, ami gyermek korom óta az egyik szerelmem, főként a Barcelona és a támadó futball miatt.
Hidd el az az edző rohadt jól tud támadni is. Nem láttad a San Siro-ban?
Amúgy ne fikázzátok már le az ilyen csapatokat. A Chelsea-t is mindenki szapulja pedig ők is gyönyörűen támadnak ha kell (Liverpool-Chelsea 4-4).
Ellenünk csupán ez a szaros bunkerfoci válik be, mindenki így játszik már ellenünk lassan. :?
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.30. 07:41:35

Ne haragudjon már meg senki, de azért isteníteni egy csapatot, meg egy edzőt, mert tönkreteszik a játék szépségét. Hát gratulálok és mélységesen el vagyok szomorodva. Ennek a futballnak kell örülni? Én személy szerint megutáltam a futballt, ami gyermek korom óta az egyik szerelmem, főként a Barcelona és a támadó futball miatt.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.30. 07:28:55

ALEXDP írta:
Kluivertinho írta:Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
A BL győztes kilétét meg lehet találgatni, az Inter az esélyesebb, és jómagam is inkább nekik drukkolnék, mert akkor elmondhatjuk, hogy minket is csak a későbbi győztes tudott megállítani.
Teljesen mind1 ki mekkora sztárnak tartja ezt a portugált,én nem pisilek tőle véreset,ahogy eddig sem tettem.
Amúgy meg ha visszaolvasol,láthatod,hogy elismerem őt,csak nem tartom a világ legjobb edzőjének,elismerem a bl címét is,adott körülmények között!!!!!!
Ahogy én látom,ő eredményeket hozott mindenhová,meg komoly szürkeséget játékban!
Mitől kivételes,mitől No1? Főként a nagy pofájától,meg az idegesítő stílusátől... Ez az amiben a legjobb.
Persze ott a lehetőség,lehet Ő a No1,de most nem az!
Tudod ki az?
Kurban Berdijev!
Ő itthon győzött le minket,és nem inter kerettel,úgyhogy azonnal lecserélni rá Pep-et....:-)
Haggyuk már.....
Hidd el nem abban hiszek hogy ha nagyon csúnyát írok akkor az idő visszafordul,és mi mégsem estünk ki,csak azt mondom ami szerintem tény,az pedig az hogy ez így nincs jól!
Semmilyen szempontból!

Továbbmegyek,szerintem a 2. legjobb csapat momentán a Madrid,ha ők legyőznek abban van realitás,ebben nincs.
Így van. Őszintén megmondom, hogy a Madridnak előbb szurkolnék, mint egy ilyen internek, mert ők is támadó focit játszanak. Majd ha a nagy "No1" támadó fociban nyújt kivételeset, akkor majd elismerem, de addig amíg GYÁVÁN a bunkerfoci mögé bújik, addig nem. Persze, könnyű Pepet hibáztatni, de egyet ne felejtsen el senki, ez az ember 6 trófeát nyert egy szezonban, és TÁMADÓ focival, amit azért jó pár csapat próbált tönkretenni, nem jobbat kitalálni, hanem TÖNKRETENNI, pedig az lett volna ám a valami. Ebben az évben már nem ment olyan olajozottan, és ennek most örül a fél világ, de kíváncsi leszek, hogy ezzel az antifutballal meddig fog Európai élvonalába tartozni az inter? Mert mi azért már 2005 óta ott vagyunk a támadófutballal. Rajtunk kívül nincs is ilyen csapat, és nekem az olyan csapatok nem igazán elsők még ha kupát nyernek, akkor sem.

BARCA FOREVER!!!
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.30. 01:22:13

Kluivertinho írta:Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
A BL győztes kilétét meg lehet találgatni, az Inter az esélyesebb, és jómagam is inkább nekik drukkolnék, mert akkor elmondhatjuk, hogy minket is csak a későbbi győztes tudott megállítani.
Teljesen mind1 ki mekkora sztárnak tartja ezt a portugált,én nem pisilek tőle véreset,ahogy eddig sem tettem.
Amúgy meg ha visszaolvasol,láthatod,hogy elismerem őt,csak nem tartom a világ legjobb edzőjének,elismerem a bl címét is,adott körülmények között!!!!!!
Ahogy én látom,ő eredményeket hozott mindenhová,meg komoly szürkeséget játékban!
Mitől kivételes,mitől No1? Főként a nagy pofájától,meg az idegesítő stílusátől... Ez az amiben a legjobb.
Persze ott a lehetőség,lehet Ő a No1,de most nem az!
Tudod ki az?
Kurban Berdijev!
Ő itthon győzött le minket,és nem inter kerettel,úgyhogy azonnal lecserélni rá Pep-et....:-)
Haggyuk már.....
Hidd el nem abban hiszek hogy ha nagyon csúnyát írok akkor az idő visszafordul,és mi mégsem estünk ki,csak azt mondom ami szerintem tény,az pedig az hogy ez így nincs jól!
Semmilyen szempontból!

Továbbmegyek,szerintem a 2. legjobb csapat momentán a Madrid,ha ők legyőznek abban van realitás,ebben nincs.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.04.30. 01:10:24

Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.30. 00:18:08

ALEXDP írta:
cyrax írta:Ezen a két meccsen minden momentum az Inter szája íze szerint alakult. Rengeteg olyan momentum volt, ami ha kicsit máshogy alakul, José eret vágha magán. Nem sorolom újra, mindenki tudja. Ez meg, hogy ezt a ratyi okádékot, amit előadtaka focihoz hasonlítják...hááát...kívánom, hogy akinek ez bejön, csak ilyen meccesket nézzen ezek után...
+még a sportszerűség jegyében azt,hogy a Bayern verje agyon ezt a hitvány bandát,majd megkérdezzük a NAGYONNNAGYEMBER murinyát,h most mi is van????
Az lenne a legszebb, ha hasonló szituk után kapnának ki...akkor mennyire lenne nagyarc ez a féreg?
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.29. 23:58:43

cyrax írta:Ezen a két meccsen minden momentum az Inter szája íze szerint alakult. Rengeteg olyan momentum volt, ami ha kicsit máshogy alakul, José eret vágha magán. Nem sorolom újra, mindenki tudja. Ez meg, hogy ezt a ratyi okádékot, amit előadtaka focihoz hasonlítják...hááát...kívánom, hogy akinek ez bejön, csak ilyen meccesket nézzen ezek után...
+még a sportszerűség jegyében azt,hogy a Bayern verje agyon ezt a hitvány bandát,majd megkérdezzük a NAGYONNNAGYEMBER murinyát,h most mi is van????
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.29. 23:48:00

Ezen a két meccsen minden momentum az Inter szája íze szerint alakult. Rengeteg olyan momentum volt, ami ha kicsit máshogy alakul, José eret vágha magán. Nem sorolom újra, mindenki tudja. Ez meg, hogy ezt a ratyi okádékot, amit előadtaka focihoz hasonlítják...hááát...kívánom, hogy akinek ez bejön, csak ilyen meccesket nézzen ezek után...
Válasz küldése