Olyan,mint játékosnak CR.LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Színesek,csak utálatosak.
Olyan,mint játékosnak CR.LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Hát igen!menczel írta:Ja arcnak jan slota a magyargyűlőlő szlovák politikus is arc, csak egy szinten van egy féreggel mindkettő.LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Erre azért volt szükség, hogy minél hamarabb menjenek lefele a pályáról, mert elég felkozott állapotban voltak a nézők így is, nem hiányzott az, hogy még az Interesek esetleg hergeljék őket, és valami balhé kerekedjen belőle.barca 1986 írta:http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8
locsolásra nem lett volna szükség, gyerekes
főleg úgy, h mi vagyunk a világ legjobbja. most is
Ja arcnak jan slota a magyargyűlőlő szlovák politikus is arc, csak egy szinten van egy féreggel mindkettő.LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Sajna egyet kell értenem.LG írta:Sztem meg hatalmas arc José. Nem lehet mindenki jó gyerek, mint Rijkaard, vagy Pep. Mondhattok bármit, Mourinho egy színes egyénisége a futballnak.
Istenem, de jó, hogy nem ez a patkány váltotta anno Frankie-t.
josé azt hiszi, ő a partibohóc, mindenhol szerepelni és villantani kell. Adni kellett volna neki három narancsot, hogy a technikai zónában szórakoztassa holtidőben a nézőket....egy saller simán kijárna már neki régóta...
Azt hiszem a Chelsea-vel és a Portoval is szép eredményeket ért el Mourinho.barca2010 írta: Így van. Őszintén megmondom, hogy a Madridnak előbb szurkolnék, mint egy ilyen internek, mert ők is támadó focit játszanak. Majd ha a nagy "No1" támadó fociban nyújt kivételeset, akkor majd elismerem, de addig amíg GYÁVÁN a bunkerfoci mögé bújik, addig nem. Persze, könnyű Pepet hibáztatni, de egyet ne felejtsen el senki, ez az ember 6 trófeát nyert egy szezonban, és TÁMADÓ focival, amit azért jó pár csapat próbált tönkretenni, nem jobbat kitalálni, hanem TÖNKRETENNI, pedig az lett volna ám a valami. Ebben az évben már nem ment olyan olajozottan, és ennek most örül a fél világ, de kíváncsi leszek, hogy ezzel az antifutballal meddig fog Európai élvonalába tartozni az inter? Mert mi azért már 2005 óta ott vagyunk a támadófutballal. Rajtunk kívül nincs is ilyen csapat, és nekem az olyan csapatok nem igazán elsők még ha kupát nyernek, akkor sem.
Dehogy volt les, a túloldalt beragadt egy játékos, vagy talán kettő is. Nem volt vonalban a kamera, de a fű árulkodózsírosdeszka írta:Piqué gólja is les volt...Messiaskii írta::D:D szerintem a játékvezetés megoldaná aztis a cselzinek nem adnának meg semmit az inter meg lövögethetné a lesgóljait
persze aztán mindent visszafujnak mert touré kezezett ^^
Persze adja vissza Murinho a Portóval nyert BL címét, mert "csak a Monaco" jutott nekik ellenfelül...ALEXDP írta:Most olvastam az NSO cikkét,commentestül,agyonvert.
Lehet hogy velem van a baj de nem ugyanez az nso sztárolta,meg nyalta orrba-szájba a Barcelonát??????
Normális hogy az inter meg madrid fun-ok örülnek,mert előbbiek vagy 30 éve jártak errefelé,utóbbiaknak meg az elmúlt 2-3 évben ez a legnagyobb öröm:-)
Ettől függetlenül elveszíteni a realitás érzéket ennyire nekünk Barcásoknak 6 kupás év után sikerült,úgy látszik van akinek ennyi is elég!
Nem mutatnám murinnyó érdemeit,jó,nagyon is jó edző.
De a bl-címe azért egy olyan évben született amikor monaco-porto játszott bl döntőt!!!!!!!!
Ez a letaktikázás meg egyebek meg azért fals mert semmi olyan nem volt a 2 meccsen,ami forradalmi....
Ezenfelül hol volt ez a zseniális taktika tavaly????
.....
+ most kijött az is hogy mennyibe is került az a pár apró játékvezetői hiba az 1. meccsen...
Nem érzem reálisnak,de Gratulálok az Internek!
Piqué gólja is les volt...Messiaskii írta:Barcaforever2626 írta:De azert meg jo hogy nem a cselzi-inter a döntös..mert akkor marha uncsi 120 perc elött älnänk..Neznenk ahogy egyik 16-osnäl,meg a mäsik 16-osnäl is feläl läncba 11-11:D:D szerintem a játékvezetés megoldaná aztis a cselzinek nem adnának meg semmit az inter meg lövögethetné a lesgóljait
persze aztán mindent visszafujnak mert touré kezezett ^^
De láttam, a les gólt, meg a szabálytalankodást a Messi ellen, amiből a második góljuk született. Ezen kívül nem sok támadást láttam.bali 15 írta:Hidd el az az edző rohadt jól tud támadni is. Nem láttad a San Siro-ban?barca2010 írta:Ne haragudjon már meg senki, de azért isteníteni egy csapatot, meg egy edzőt, mert tönkreteszik a játék szépségét. Hát gratulálok és mélységesen el vagyok szomorodva. Ennek a futballnak kell örülni? Én személy szerint megutáltam a futballt, ami gyermek korom óta az egyik szerelmem, főként a Barcelona és a támadó futball miatt.
Amúgy ne fikázzátok már le az ilyen csapatokat. A Chelsea-t is mindenki szapulja pedig ők is gyönyörűen támadnak ha kell (Liverpool-Chelsea 4-4).
Ellenünk csupán ez a szaros bunkerfoci válik be, mindenki így játszik már ellenünk lassan.
Hidd el az az edző rohadt jól tud támadni is. Nem láttad a San Siro-ban?barca2010 írta:Ne haragudjon már meg senki, de azért isteníteni egy csapatot, meg egy edzőt, mert tönkreteszik a játék szépségét. Hát gratulálok és mélységesen el vagyok szomorodva. Ennek a futballnak kell örülni? Én személy szerint megutáltam a futballt, ami gyermek korom óta az egyik szerelmem, főként a Barcelona és a támadó futball miatt.
Így van. Őszintén megmondom, hogy a Madridnak előbb szurkolnék, mint egy ilyen internek, mert ők is támadó focit játszanak. Majd ha a nagy "No1" támadó fociban nyújt kivételeset, akkor majd elismerem, de addig amíg GYÁVÁN a bunkerfoci mögé bújik, addig nem. Persze, könnyű Pepet hibáztatni, de egyet ne felejtsen el senki, ez az ember 6 trófeát nyert egy szezonban, és TÁMADÓ focival, amit azért jó pár csapat próbált tönkretenni, nem jobbat kitalálni, hanem TÖNKRETENNI, pedig az lett volna ám a valami. Ebben az évben már nem ment olyan olajozottan, és ennek most örül a fél világ, de kíváncsi leszek, hogy ezzel az antifutballal meddig fog Európai élvonalába tartozni az inter? Mert mi azért már 2005 óta ott vagyunk a támadófutballal. Rajtunk kívül nincs is ilyen csapat, és nekem az olyan csapatok nem igazán elsők még ha kupát nyernek, akkor sem.ALEXDP írta:Teljesen mind1 ki mekkora sztárnak tartja ezt a portugált,én nem pisilek tőle véreset,ahogy eddig sem tettem.Kluivertinho írta:Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
A BL győztes kilétét meg lehet találgatni, az Inter az esélyesebb, és jómagam is inkább nekik drukkolnék, mert akkor elmondhatjuk, hogy minket is csak a későbbi győztes tudott megállítani.
Amúgy meg ha visszaolvasol,láthatod,hogy elismerem őt,csak nem tartom a világ legjobb edzőjének,elismerem a bl címét is,adott körülmények között!!!!!!
Ahogy én látom,ő eredményeket hozott mindenhová,meg komoly szürkeséget játékban!
Mitől kivételes,mitől No1? Főként a nagy pofájától,meg az idegesítő stílusátől... Ez az amiben a legjobb.
Persze ott a lehetőség,lehet Ő a No1,de most nem az!
Tudod ki az?
Kurban Berdijev!
Ő itthon győzött le minket,és nem inter kerettel,úgyhogy azonnal lecserélni rá Pep-et....
Haggyuk már.....
Hidd el nem abban hiszek hogy ha nagyon csúnyát írok akkor az idő visszafordul,és mi mégsem estünk ki,csak azt mondom ami szerintem tény,az pedig az hogy ez így nincs jól!
Semmilyen szempontból!
Továbbmegyek,szerintem a 2. legjobb csapat momentán a Madrid,ha ők legyőznek abban van realitás,ebben nincs.
Teljesen mind1 ki mekkora sztárnak tartja ezt a portugált,én nem pisilek tőle véreset,ahogy eddig sem tettem.Kluivertinho írta:Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
A BL győztes kilétét meg lehet találgatni, az Inter az esélyesebb, és jómagam is inkább nekik drukkolnék, mert akkor elmondhatjuk, hogy minket is csak a későbbi győztes tudott megállítani.
Az lenne a legszebb, ha hasonló szituk után kapnának ki...akkor mennyire lenne nagyarc ez a féreg?ALEXDP írta:+még a sportszerűség jegyében azt,hogy a Bayern verje agyon ezt a hitvány bandát,majd megkérdezzük a NAGYONNNAGYEMBER murinyát,h most mi is van????cyrax írta:Ezen a két meccsen minden momentum az Inter szája íze szerint alakult. Rengeteg olyan momentum volt, ami ha kicsit máshogy alakul, José eret vágha magán. Nem sorolom újra, mindenki tudja. Ez meg, hogy ezt a ratyi okádékot, amit előadtaka focihoz hasonlítják...hááát...kívánom, hogy akinek ez bejön, csak ilyen meccesket nézzen ezek után...
+még a sportszerűség jegyében azt,hogy a Bayern verje agyon ezt a hitvány bandát,majd megkérdezzük a NAGYONNNAGYEMBER murinyát,h most mi is van????cyrax írta:Ezen a két meccsen minden momentum az Inter szája íze szerint alakult. Rengeteg olyan momentum volt, ami ha kicsit máshogy alakul, José eret vágha magán. Nem sorolom újra, mindenki tudja. Ez meg, hogy ezt a ratyi okádékot, amit előadtaka focihoz hasonlítják...hááát...kívánom, hogy akinek ez bejön, csak ilyen meccesket nézzen ezek után...