2010.05.01. 12:46:29
Belegondoltatok már h Pep hány jó igazolása volt mióta itt van?
A válasz igen 0. Eddig azt hittem h Piqué legaább at ő érdeme e most mondta h az is csak Txixié. De szerintem a nevek önmagukért beszélnek: Alves (35+5m) aki sokat fut le fel és átrugja a labdát a pálya másik oldalára, Keita akinek még egy jó felpassza se vt ő csak védekezik (15-20m) Csigrinszij (25m) de majd jó lesz csak ha játszik mindig kapunk róla egy gólt , Zlatan(70m) Ha úgy játszana mint az Interben megért volna annyit, de nem úgy játszik, lassú és a barcába még egy embert se cselezett ki. Hleb (kb. 20m) idehozta egy vagyonért és még lehetőséget se adott neki, de minek hozta ide csak elbaszta a pályafutását, Cácerest nem ő hozta ide az már le vt zsírozva korábban, ő se tartozott Pep kedvencei köze pedig ügyes (lásd a juvéből kiemelkedik Jhv-ként pedig belső védő lenne) sztem lehet jobban ad be mint Alves bár az nem nehéz, őt is elpazaroltuk pedig kéne. Sylviho is milyen jó volt és mennyit játszott, pedig a Bl döntőbe bebizonyította h simán jobb mint Abidal vt akkor. Helyette jött Maxwell aki személyes kedvencem, ő ajaxnevelés félig, ahol bkp volt (most ott Keita [auto_cenzúra]) ügyes, technikás szetm ő tökéletes a Barcába, de őt is Laporta hozta ami látszik is mert sztem jobb mint Abidal aki nem tud támadni és 1-1 ben se jó (egy Barcába??), és ha nem lenne sérült nem is játszana pedig akárhol játszik mindig jó, hoz egy jó átlagot és nannak fontos gólpasszai is amik pontokat értek, bár szerintem többet is vállalhatna. hátha majd idén??
+Toure vs Busquets+Henry Bojan??? ezeket se értem pedig elég evidensnek tűnnek edig az eredmények őt igazolták mostmár nem, sőtt.
Én már csak reménykedem. Az utolsó 10barca meccsen annyi rossz döntése vt, h az már nekem sok. Elfogult vagyok ne szidjatok, de én így látom.
Messi utolsó 5 meccse [auto_cenzúra] vt főleg azéárt mert fáradt pihennie kellet volna.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."
Csukás Róbert