Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Számomra is vicces, hogy hátul adogattok egy makker győzelem után és ollézik a real közönsége! TAPSzsuni írta:ez a legviccesebb hozzászólás mindközülmindent elárul, hogy a real hátul adogatja a labdát, pff szánalom![]()
legalább volt sok gól, meg Vadócz is gólt lött, ennek örülök. amugy nem volt vmi nagy meccs.
Csodállak....de szerinted ennyi erővel ott nem húzzák be ugyanígy?levproff írta:Én ku.vára örülök.![]()
Elég csak annyira gondolni, hogy szerdán mennek Mallorcára.
Nem az a szégyen,hogy második ez a csapat,hanem,hogy hány ponttal... 89 pont...ez a szégyen a többi spanyol csapatnak. De ameddig a 3. helyezett csapat kénytelen megválni sztárjaitól és sem ők sem a 4-5. csapat nem erősödik,addig ne lepődjünk meg azon,hogy a 2 nagy közül,ha az egyik is gyengébb formában van hozni tudja a meccseit. Ezt is megéltük. Hulladék lett a La liga.Mikaos írta:Mindig el kell mondani, de sajnos nem lehet elégszer:
Szégyen, hogy egy ilyen pocsék teljesítményt nyújtó csapat a spanyol bajnokság második helyezettje!!! Gusztustalan ez az egész, nem szabadna a legjobb 4-ben lenniük egy normális bajnokságban.
Ráadásul ezt úgy érték el, hogy legalább 5-6 meccset bemákoltak ugyanígy, ahogy a mostanit is...
(Amellett igazi ünneprontó társaság - már csak Vadócz miatt is)
ez a legviccesebb hozzászólás mindközülmindent elárul, hogy a real hátul adogatja a labdát, pff szánalom
Ezt akartam én is írni, amilyen "hozzáértőek" megint minőségi címeket gyártanak. Amúgy nem mintha adnék rá, Eurobarca cikkei objektívebbek mint az övéik.startland írta: Az NSO remélem megint megírja, hogy szenvedett a Barca és gálázva nyert a Real