Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A matekot én is középszinten írom, azonban én nem a 2esre hajtok, a felvételihez legalább 90% kellenebowlinggolyo írta: A matekot milyen szinten fogod csinálni? Ha középen akk nem kell félni nem nehéz ha megcsinálod az 1. részét akk már tuti nem buksz meg.
Valami olyasmi volt, hogy egy történet (kitalált vagy valódi) hőséről mennyire árulkodik a környezete. Plusz érveit irodalmi példákkal támassza aláAm engem is érdekelne a magyar érvelő fogalmazás.
11? hát akkor még hova izgulsz? van egy csomó időd. Meg mire te odaérsz lehet hogy már kötelező lesz az 1 emelt szintű, esetleg 2. Vagy eltörlik a kétszintű érettségit ki tudja. Felesleges még ilyeneken paráznod. Nem lesz nehéz.Lionel Kicsi Messi írta:én csak 11es vok de már most félek a német szóbelitől meg kicsit a matektól...xD
Nem merek tippelni, majd meglátjuk.Lionel Kicsi Messi írta:és hogy érzed hányas lesz?
csak középszinten. azt mondod akkor no para?! hát nem tomXDbowlinggolyo írta:A matekot milyen szinten fogod csinálni? Ha középen akk nem kell félni nem nehéz ha megcsinálod az 1. részét akk már tuti nem buksz meg.Lionel Kicsi Messi írta:én csak 11es vok de már most félek a német szóbelitől meg kicsit a matektól...xD
Am engem is érdekelne a magyar érvelő fogalmazás.
A matekot milyen szinten fogod csinálni? Ha középen akk nem kell félni nem nehéz ha megcsinálod az 1. részét akk már tuti nem buksz meg.Lionel Kicsi Messi írta:én csak 11es vok de már most félek a német szóbelitől meg kicsit a matektól...xD
és hogy érzed hányas lesz?Game90 írta:Na, hazaértem a magyar érettségiről.
Szövegértés nem volt vészes, azt simán meglehetett írni.
Utána a novellaelemzést választottam, szerintem az volt a legegyszerűbb, a kis betűim ellenére tudtam 3,5 oldalt írni.
Amúgy alapból az érvelést választottam volna, de az nagyon nehéz volt, nálunk a 32 emberből kb. 2 választotta azt.
jaok!! azért még ebből is láccik hogy jobbak vagyunk a reálnál mert ők csak 3at rugtak mostXD na jó elmaradok a hülyeséggelXDFecooo írta:ilyet ne kívánj azért!Lionel Kicsi Messi írta:mivel a barca 4et vágott hétvéégén ezért minden barcáás éretségiző 4 esre fog éretségizni mindenből:P hajrá mindenkién pl anno tuti nem örültem volna, ha bármelyik tárgyam 4es lett volna
(ettől függetlenül az emelt töri az lett)
xDgiefLove írta:hát kösz a biztatást de téllegLionel Kicsi Messi írta:mivel a barca 4et vágott hétvéégén ezért minden barcáás éretségiző 4 esre fog éretségizni mindenből:P hajrá mindenki![]()
![]()
ilyet ne kívánj azért, mert nem mindenki örülne nekiLionel Kicsi Messi írta:mivel a barca 4et vágott hétvéégén ezért minden barcáás éretségiző 4 esre fog éretségizni mindenből:P hajrá mindenki
hát kösz a biztatást de téllegLionel Kicsi Messi írta:mivel a barca 4et vágott hétvéégén ezért minden barcáás éretségiző 4 esre fog éretségizni mindenből:P hajrá mindenki