Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az egész jó ötlet, és a pálinka mellé lehetne rakni egy kis cédulát melyre katalánul van írva a következő: "A jó magyar pálinkának nincsen párja"fcbarca10 írta:+ pálinka.
Amúgy bowlinggal ezt röhögjük most, hogy egy kis pacalt meg töpörtyűt is rakjunk mellé!ab1daL írta:Akkor már egy kis gulyást meg töltött káposztát, pacalt stb.Rinku írta:...AMugy támogatom az ötletet!
Akkor már egy kis gulyást meg töltött káposztát, pacalt stb.Rinku írta:Hatalmas ötlet srácok!Szerintem szatmárit küldjön a banda, annál finomabb pálinka nincs a világon! És egy üveg tokajit is be lehetne csomagolni mellé!
Véleményem szerint ez a két ital alapjában határozza meg a magyar italkultúrát!
Én is hozzá tudok járulni az ötlethez, nagyon tetszik, Krofj, nagy vagy!![]()
Csináljuk meg uraim!
Amúgy még annyit, hogy valami Kubalához kötődő, szívhezszóló levelet is írhatnánk mellé.![]()
ui.: egy oldal szalonnát meg néhány pár kolbászt is csomagoljunk mán!Finom dógok, magyar gyomorba ez való!
Hehe!
![]()
Főzök én neki olyan pálinkát, hogy besza... behugy...zikbowlinggolyo írta:Ez így nagyon jó ötlet anyagilag is támogatnám.Egyébként valami finom magyar pálinkát is adhatnánk nekik.Finom szatmári szilvát,kecskeméti barackot vagy újfehértói meggyet.A szatmári pálinkát letudnám rendezni mert oszttársaméké a tarpai szilvapálinka gyár.istyke6 írta:Magyar valogatott mez, Laporta nevvel, kupak szama lenne a mezszam, es a Barca mezen , ahol irja , hogy : UNICEF , mi odarakatnank az EUROBARCA.HU -t
Ez így nagyon jó ötlet anyagilag is támogatnám.Egyébként valami finom magyar pálinkát is adhatnánk nekik.Finom szatmári szilvát,kecskeméti barackot vagy újfehértói meggyet.A szatmári pálinkát letudnám rendezni mert oszttársaméké a tarpai szilvapálinka gyár.istyke6 írta:Magyar valogatott mez, Laporta nevvel, kupak szama lenne a mezszam, es a Barca mezen , ahol irja , hogy : UNICEF , mi odarakatnank az EUROBARCA.HU -t