Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nagyon eltaláltam...xDShirocco írta:Wigan-Hull City H 1,7
Phoenix-San Antonio H 1,53
Cleveland-Boston H 1,28
Szávay Á.-A. Sevastova H 1,44
4,79x odds
Ez mind igaz.vlxe írta:Egyáltalán nem biztos, hogy a szorzó mérvadó lehet. Gondoljunk csak a Milan 7-es szorzójára mikor a reallal meccselt. Én H-ra rakom, mert érzek bőven potenciált a Mallorcában, ráadásul idén elég félelmetesek otthon...
ilyen a stat: 17 ( 14 - 1 - 2 )
A Rangers már bajnok. Egyik sincs olyan baromi gyalázós formában, tényleg 3 esélyes. Rangadó az rangadó. Talán Celtic.Jocek írta:mit tippeltek a skót rangadóra? ha vki nézi a meccseket, akk az írja már meg léci, h melyik van nagy formában és melyikre lenne érdemes tenni...
Ne a szorzóból indulj ki. A Mallorca nagyon jó otthon. Majdnem mi is megégtünk. A Real most nincs valami nagy formában. Szerintem X lesz.socio66 írta:Hát azért megnézem én azt,mikor veri el a Mallorca a Realt.
Esetleg egy döntetlen,amit elérhetnek,már az is óriási meglepetés lenne. Eleve egy ötös körüli szorzónak mi realitása van?
Aztán persze ne legyen igazam.
írtam pü-tsenzu írta:Shirocco: ha vagy írhatnál a bwinnel kapcsolatban, mert most van egy kis pénz a számlámon
1 órája voltam feladni a psotán és 5,55 szorzó volt.LM10 írta:Mallorca - Real Madrid H 4,60
A kombim is elszállt,a nagy tétes bejött,az meg pont visszahozta a tétet amit felraktam az egészre,nyereség nemvolt rajta.Bet365-re rakok 5ezer forintot,amiből ugye 10ezer lesz a kezdőbónusz miatt,aztán meglátjuk mit tudok összehozni.Shirocco írta:Tegnapimat nem tudtam feladni,így nézett volna ki:Bayern,Barcelona,Real
Nagy téttel
Ma többet is adok fel:
1,
Kiel-R-N. Löwen Kronau H 1,19
Nijmegen-Ajax V 1,15
Real Madrid-Osasuna H 1,08 És ezek hajtanak a bajnoki címre...
Basel-Bellinzona H 1,13
1,67x odds
2,
Liverpool-Chelsea V 1,8
QPR-Newcastle V 2,14
Swansea-Doncaster H 1,47
Lazio-Internazionale V 1,4
Pittsburgh-Montreal H 1,65
5/4es kombi
3,
West Bromwich-Barnsley H 1,36
*(0-1) Basel - Bellinzona H 1,38