2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak akkor lehet kibontani ha az egész le van töltve igaz?
Mert tudták, ha ez a meccs megvan, a neheze kész. Fél kézzel a kupát fogják, a másik kezük a Real torkán.lui1698 írta:Hatalmas feszültség szabadult fel a legényekből az látszik.Colos írta:Így örültek a lefújáskor...
Hatalmas feszültség szabadult fel a legényekből az látszik.Colos írta:Így örültek a lefújáskor...
kössz szépenmiihii írta:Egész pontosan 8 hsz-szel a tiéd alatt van Colos linkje erről,amit még az én kérésemre írtbarca6 írta:Valaki tudna dobni egy linket vagy egy képet az Inter elleni élőképről?Nagyon megköszönném.Bocsi az OFFért![]()
És amit előre is meg most utólag is köszöntem szépen!
Szerintem ezúttal nem lustaságról vagy figyelmetlenségről van szó, hanem kifejezetten képet kér.miihii írta:Egész pontosan 8 hsz-szel a tiéd alatt van Colos linkje erről,amit még az én kérésemre írtbarca6 írta:Valaki tudna dobni egy linket vagy egy képet az Inter elleni élőképről?Nagyon megköszönném.Bocsi az OFFért![]()
És amit előre is meg most utólag is köszöntem szépen!
Egész pontosan 8 hsz-szel a tiéd alatt van Colos linkje erről,amit még az én kérésemre írtbarca6 írta:Valaki tudna dobni egy linket vagy egy képet az Inter elleni élőképről?Nagyon megköszönném.Bocsi az OFFért
Ne is említsétek ezt a meccset! Szomorú voltam, hogy Messinek nem sikerült ennyi helyzetből gólt szereznie. Az Inter ellen is bemehetett volna 1. Az eredménnyel kiegyeznék én is.lui1698 írta:Egy hasonló eredménnyel asszem mindenki kibékülne.Colos írta:Amiből erőt meríthetünk: a januári idegenbeli győzelem összefoglalója.
Egy hasonló eredménnyel asszem mindenki kibékülne.Colos írta:Amiből erőt meríthetünk: a januári idegenbeli győzelem összefoglalója.
Nagyon tetszik!barca44 írta:...
A BL-döntő előtti éneklést eltávolították a youtube-ról:miihii írta:Hali!
Én két videót keresek.
Az egyik fent volt jutubon,de mire leszedtem volna,törölték.A tavalyi BL döntő előtt a helyi műsorközlő megénekelteti a közönséget a lelátókon.Ha vki vágja,h melyikre gondolok és tudna segíteni,megköszönném.
A másik,amiért szintén örök hálám lenne:
az Inter meccs előtti élőkép érdekelne vmi jó kis klipen.
Köcce,ha vki helpel nekem!