Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az attól is függ,h hogyan is erősítenek.Ha bejön a két figurából egy 70 milla akkor olyan nagy gondba biztos nem lesznek.Nem olyan rémséges az a keret azért.A védelem nem az igazi de amúgy előrefelé nincs nagy gond.A Bl-be szerintem egy jó sorsolással még simán továbbléphetnek a csoportból.De ez még nagyon a jövő zenéje.Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között.
Erre mondom én,h hülyék,h nem kell nekik Bojan.Sztem a csatárgond orvosolva lenne.Ahhoz meg,h erősítsenek nem muszáj kimozdulniuk Európából.Védelembe egyből tudok is egy nevet aki sztem megállná a helyét.Juhász Roli.Tegyük fel, hogy Silváért és Villáért kapnak összesen 70 milliót (40 Villa, 30 Silva), ha ennek a felét vagy csak Silva árát költik el 2-3 játékosra, mondjuk ahogy valaki írta is, mondjuk Brazíliából vagy teszemazt Portugáliából akkor már jók lehetnek a következő szezonra.
És Bojannal is volt egy ilyen szituáció a második félidőben, ha jól emlékszem. Amúgy a meccs idején, Kanouté-akciója után nekem is megfordult a fejemben, hogy na másnap támadni fog a madridi sajtó. És tessék....Titinho írta:A Marca legjobb szakírója asszem és Perez bácsi egyik legjobb barátja a pali. Ez mindent elmond, nincs miről beszélni.
De azért amit mond, azért az nem kicsit szánalmas. Sőt...
Egyik lap sem említette ezt a szituációt meg mint lehetséges 11-es, csak éppen a Marca. Arról valószínűleg nem ír, hogy a Barca nem kapott meg egy tényleges 11-est amikor hátulról buktatták Pedrot a Sevilla 16-osán belül. Arról nuku.
Mondjuk úgy, hogy más f*szával veri a csalánt...
Szánalom a köbön.![]()
![]()
Erre nem érdemes pazarolni a billentyűket -.-"Barcaforever írta:,,Eduardo Inda szerint a bajnokságot egy játékvezetői tévedés döntheti el, Sevillában ugyanis a hazai csapat 3-2-es vendég vezetésnél nem kapott meg egy tizenegyest, amikor Kanouté került a földre Piqué lökése után. Megítélése szerint ez megváltoztatta volna a meccs képét."
A Marca legjobb szakírója asszem és Perez bácsi egyik legjobb barátja a pali. Ez mindent elmond, nincs miről beszélni.Barcaforever írta:,,Eduardo Inda szerint a bajnokságot egy játékvezetői tévedés döntheti el, Sevillában ugyanis a hazai csapat 3-2-es vendég vezetésnél nem kapott meg egy tizenegyest, amikor Kanouté került a földre Piqué lökése után. Megítélése szerint ez megváltoztatta volna a meccs képét."
Nem csak az idén, már évek óta ezt tapasztaljuk.Enjoy írta:Pontosan!Rivaldo11 írta:Tényleg elhittétek hogy ez lehet mondjuk egy iksz?
Görény játékkal is nyernek, megszokhattátok volna. Mindegy hogyan, valahogy behúzzák.
Nyernünk kell a Pizjuanban.
Idén elégszer tapasztalhattuk már. (sajna)
Pontosan!Rivaldo11 írta:Tényleg elhittétek hogy ez lehet mondjuk egy iksz?
Görény játékkal is nyernek, megszokhattátok volna. Mindegy hogyan, valahogy behúzzák.
Nyernünk kell a Pizjuanban.
Előző meccset mégis 0-1re nyertük, azelőtt ha jól tudom 4-2 nekünk, azelőtt meg 2-0, de nem biztosSanama írta:ellenük ezek bemennek,
Most ő az egyszemélyes védelem. Mindenki más statisztál.Mihu írta:Természetesen Casillas is élete egyik legrosszabb szezonját futja, de amikor kell akkor kivédi minden kiscsapat szemét.
De biztos, hogy nem ejt el egy-két könnycseppetLionel85 írta:Ááá, akkor hordágy, mentők, rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelem kellett volna, Dudut meg máglyán elégetni.ricsinho írta:De ha nem megy be természetesen összesz@rja magát a "FÁJDALOMTÓL"
Ááá, akkor hordágy, mentők, rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelem kellett volna, Dudut meg máglyán elégetni.ricsinho írta:De ha nem megy be természetesen összesz@rja magát a "FÁJDALOMTÓL"
De ha nem megy be természetesen összesz@rja magát a "FÁJDALOMTÓL"Lionel85 írta:Ennyi volt, 1-1...
De büszke magára az ifjú