Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vkinga back........kunigunda írta:
Tudom, hogy kapott már ki a Barca, hogy Messi játszott. Sajnos azokon a meccseken vagy a kapus kivédte a szemét, vagy nem sikerült a kaput eltalálni. Sokkal jobb a Barca vele, mint nélküle. Gondoljunk pl: a Sevilla elleni királykupára. Ő is ember, nem gép. Főleg ősszel volt több olyan meccse, mikor nem sikerült sok gólt lőnie. Október, November hónapban. A sok kritika miatt. Igaz CR-re is az, hogy volt, mikor játszott, mégis kikapott a csapat. CR sokat segít a Madridnak. A hétvégén Messiékre komoly feladat vár. A Sevilla hajtani fog, azt gondolom, hogy úgy, mint a királykupán.
Tudom, hogy kapott már ki a Barca, hogy Messi játszott. Sajnos azokon a meccseken vagy a kapus kivédte a szemét, vagy nem sikerült a kaput eltalálni. Sokkal jobb a Barca vele, mint nélküle. Gondoljunk pl: a Sevilla elleni királykupára. Ő is ember, nem gép. Főleg ősszel volt több olyan meccse, mikor nem sikerült sok gólt lőnie. Október, November hónapban. A sok kritika miatt. Igaz CR-re is az, hogy volt, mikor játszott, mégis kikapott a csapat. CR sokat segít a Madridnak. A hétvégén Messiékre komoly feladat vár. A Sevilla hajtani fog, azt gondolom, hogy úgy, mint a királykupán.Lionel85 írta:Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.
persze,de ezt én ráírom a spanyol liga számlájára ha nem haragszol,azzal együtt,hogy ronaldo nélkül nyert a real valenciában. a bl az igazi erőmérő. ott akadna a rendszer messi nélkül(sztem),mondjuk nálunk ronaldoval is akad.Lionel85 írta:Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.
Tény, hogy kell Messi játéka a Barçának, mert jobban megy vele a szekér, de amikor nem játszott, akkor is tudtunk nyerni. Szóval nem létszükséglet nekünk, de természetesen fényévekkel jobb a csapat vele, mint nélküle. De a három pontok így is jönnek. Ja és a véglet másik pontja: Messivel is kapott már ki a Barcelona.kunigunda írta:Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.
hát neked meg gratula ehhez a hsz-hez. mert a barca győzelmei nem az ellenfél hibáiből jön nem? pl ha nem hibáztunk volna ellenetek akkor gólt se lőttök. hiba mindnig van és ezek a játékosok azért vannal h kihasználják.Én azt hiszem hogy a madrid győzelmei legtöbb esetben csak az ellenfelek hibáitól függ.Lásd pl.most a Mallorca.Védelmi hibák sorozata történik a pályán,plussz sok rossz döntésü birói aszisztok, amik legtöbbször a madrid javára szolgálnak.De az megkérdőjelezhetetlen tény náluk a küzdeni akarás, sztem ez az ami életben tartja még a mai madridott, és annak bajnoki cimhez való reményeit.Wink Sztem a tudatos, és a nem tudatos futtbal között óriási különbség van, jelen esetben a barca és a real között.Amig a barca kidolgozzott szépjátékkal és okos taktikával megyki a pályára,addig a real úgyjátszik kilencven percen keresztül, mint akinek elképzelése sincs arról hogy hol találjanak egy gólt.Shocked Sajnos azt visszont elkell ismerni kedves fórumozó társak hogy a madridnak szerencséje van:de sztem ez már nem sokáig tarthatófent.Mert sztem x...rt sem ér a küzdeni akarás hogyha nincsen kidolgozott taktika,nincs megfelelő rendezettség, és megfelelő játékszervezés a pályán.Igy nehezen lehet bajnoki cimet szerezni, ezeknek az elmeknek a segitsége nélkül.Legalábbis sztem Wink Wink
Egyáltalán nem kap nagyobb védelmet Messi, és ugyanúgy leírják, ha nem sikerül neki egy meccs. Ne aggódj, rengeteg kritikát kap a srác, ha nem játszik jól. Ha nem rúg gólt, akkor is kell, hogy a pályán legyen. Mallorcán is be kellett vinni Xavit és Messit. Nem hiszem, hogy előrébb lenne a Barca. Xavi és Messi a Barca húzóemberei. Nélkülük sehol se lennének.daffy írta:értelek,de nem tudok mit tenni,csak annyit h nem csinálok ilyet...Fecooo írta:daffy, ezzel az a gond, h míg nekünk le kell nyelni a "Messilonázást", addig ők azzal áltatják magukat, h csapatként érik el az eredményeiket...
Marci! nem találom a cikket az AS-en! tudnál idézni belőle? (angolra fordíttasd le guglival és úgy!)
am én elmondom,mi böki a madrdisták szemét.
az,hogy Messi már egy irányzat lett vagy nem is tudom mi. szóval,hogy elkezdi nyomni a média, a kommentátorok és ezzel nem is lenne gond,de ha valamikor nem játszik jól(mert nem egyszer előfordul),akkor arról nem beszél a nép. ha odalép valakinek vagy szabálytalankodik az az ember érzése,hogy neki szabad ilyet. néha nekem is úgy tűnik,hogy indokolatlanul nagy védelmet kap. mintha más szabályok vonatkoznának rá. ez lehet a bírói kar hibája is,lehet a média által hirtelen felkapottság nyomása is,de lehet véletlenek sorozata is. sokan jönnek azzal,hogy sértő a messi függőség. node kérem,a világ top3-as játékosa,persze h függ tőle a csapat és nem lehet pótolni mással. aki ennek ellenkezőjét állítja az nagyképű és végtelenül elfogult. a real cr függő? Az. a barca messi függő? az. a mu rooney függő? az. ami nem mindegy az az,hogy e három játékos nélkül mit tud kezdeni a csapat. és ebben vezettek jelenleg.
kicsit kusza lett,de sok mindent akartam hirtelen mondani
értelek,de nem tudok mit tenni,csak annyit h nem csinálok ilyet...Fecooo írta:daffy, ezzel az a gond, h míg nekünk le kell nyelni a "Messilonázást", addig ők azzal áltatják magukat, h csapatként érik el az eredményeiket...
Marci! nem találom a cikket az AS-en! tudnál idézni belőle? (angolra fordíttasd le guglival és úgy!)
aha, most már ostoba is vagyok.Imperial írta:Azon a jogon, hogy csak is az ilyen emberekről tudom elképzelni, hogy olyan kicsinyesek és ostobák (ahogy te is) hogy idejöttök a barcásokhoz incselkedni, meg kötözködni. Semmi helyetek nincs itt, értsétek már meg, főleg a kiírásaitokkal, meg avatarjaitokkal, amivel szándékosan provokáljátok az embereket! Ez a nagy intelligencia? Ezek után szerintem nekem jogom van hozzá, hogy oda küldjelek titeket ahova akarlak, egy olyan fórumon, ahol nektek -mondom- az ég világon semmi keresnivalótok...
Ja és nem alélok el képzeld, én a kislokiban nőttem fel, habár a nagy csapatban tétmeccsen sosem mutatkoztam be, de NB2-ben rendszeresen játszok/játszottam, és ott is meg tudja szinte mindenki csinálni...
De te biztos jobban ismersz és jogod van hozzá hogy véleményt formálj rólamSzánalmas...
Hülyén van megfogalmazva a dolog,de hidd el,a legtöbben így érzünk mi is.Fejo írta:Imperial írta:engem csak az zavar, hogy miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?![]()
![]()
![]()
Nálam az év hsz-e!
annyira szeretem az ilyet, amikor egy ember elkezd ítélkezni egy másik felett, holott nem ismeri semmilyen módon. se azt, hogy hány éves, se azt, hogy mióta szurkol kedvenc csapatának.Hülyeségek hülyeség hátán, felesleges nektek bármit is mondani, ez nem a ti fórumotok, ide ugráltok le a fáról a banánért csak nem tudom minek.
Divat vagy akkor te is, meg azok is akik veled osztoznak, hiszen a Barcát láttam már rosszul játszani szurkolóként nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt még nem mindig ment ennyire, de miért emlékeznétek erre, mikor ti akkoriban még olvasni sem tudtatok, vagy másik variáció hogy még nem is láttatok Real meccset... Akkoriban sem mondtam, hogy azzal a játékkal megérdemelnénk a bajnoki győzelmet. De ti ezt úgysem értitek mondtam, a ti telhetetlen gondolkodásmódotok ezt képtelen felfogni.
Egy szóval nem mondtam hogy az nyerjen akié a szebb játék és hogy szavazzuk meg! Csak nincs mibe belekötnöd és kitalálsz ilyeneket. De ha így volt mutasd meg hol írtam, de szerintem bejátszik egy elégtelen irodalmi érettségi ebbe a hozzászólásodba... Wink Azt mondtam hogy engem nem érdekel a helyezés, hanem inkább az hogy milyen játékot játszunk. Erre emlékszik vissza az ember szívesen, főleg aki kicsit komolyabban is művelte már ezt a játékot, és nem alál el egy Ronaldo biciklicseltől... Ezt tudom nehéz feldolgozni egy madridistának, hiszen nektek a legfontosabb hogy ismerjék el, hogy jobbak vagytok, akkor is ha nem, mert a komplexusaitokat csak így tujátok enyhíteni...
Nyugodtan szeresd a csapatod, csak ne itt kérlek, hanem ott ahova elvileg tartozol... (Segítek: madridista.hu)
ezt pont te mondod?és nem alál el egy Ronaldo biciklicseltől...
nem kéne elfelejteni,hogy a világ 2 legjobb játékosáról van szó. még szép,hogy függenek tőlük a csapatok.Messi 51 meccsen 44et szórt,Ronaldo 33 meccsen 32-t. mind2 szám magáért beszél,az asszisztokat még nem is írtam...zseniálisakDave87 írta:Ez hülyeség, hogy a Mardid nem érdemelné meg a bajnoki címet. Ha több pontjuk lenne, megérdemelnék. Közelünkben nincsenek a játék szépségét tekintve, viszont küzdeni tudásban és eredményességben bőven partiban vannak velünk.
Aki már 90 pont felett gyűjtött, megérdemli, hogy bajnok legyen, akárki is legyen az. Nyerjük a hátralevő két meccsünket, és ennyi.
Egyébként még annyit, hogy minden madridista Messi-függőséggel sároz minket. Hát ha valahol függőségről van szó, az pontosan a Real Madrid. Ez a csapat ugyanolyan ingatag lenne, mint tavaly, ha CR nem húzná őket. És pontosan ez a lendület hiányzott idén a Manchesterből, hiába bizonygatták, hogy nem érzik Ronaldo hiányát.
Szenzációs játékos, el kell ismerni.
ez szép...miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
Képzeld el én azok közé tartozom, akik nem így vélekednek, azok közé akik el tudják fogadni a kudarcot, azt ha nem megy. Nem kell mindenáron a trófeákra törekedni, az csak egy elismerés, mondtam már (nem neked), hogy a foci elsődleges lényege a játék kellene hogy legyen, nem a pontszám vagy az eredmény.Buitre írta:ez azért sok(k)miért akarják ennyire vérmesen ezt a címet, mikor nem érdemlik meg?
A Mu nem érdemli meg a bajnoki címét, ahogy a Schalke sem érdemelné meg ha nyerne![]()
1. a bajnokságot pontokra adják, nem szépjátékra, nem egymás elleni eredményre
2. minden csapat le kellene álljon az elsőn kívül?
3. te nem örüsz jobban a Barca bajnoki győzelmének, ha fejhosszal nyeritek? jobban esne, ha a Real az El Clasico után feladta volna?