2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak azokra akik madridisták...barcafan írta:BoixosBoixos írta:ez kezdődik nemsokára. gratulálok!Southend United-Southampton, Ligakupa, 1. forduló (élő)
biztos megmozdulnának a mo-i southend rajongók, ha ezt a 'mit is' ? nem láthatnák!Le lehet rólunk szállni
Kicsi közösség vagyunk de annál hangosabbak
![]()
na de viccet félretéve az al kaidát rá kéne küldeni a sport tv szerkesztöségére...
ez kezdődik nemsokára. gratulálok!Southend United-Southampton, Ligakupa, 1. forduló (élő)
ha van több emailod akkor mindegyikröl küldd el!Vito írta:írj nekik mailt, mi már egy páran megtettük!Aix írta:aZ LEHETSÉGES, HOGY A SPORT TV NEM ADJA AZ ALAVES-BARCA MECCSET!!!!!!!!!!!!!!
Most vagy te olvastad rosszul vagy én mert én úgy értelmeztem h az edzésekről fognak hiányozni!Barcelonafan írta:Most komolyan ennyi ember hiányozni fog a Betis elleni meccsről?
Ez durva!
Annak azért kifejezetten örülök, hogy szerinted kettőt favoritként nyert meg a MadridLG írta:Sztem is...akér még a Getafe is bajnok lehetneTaibi írta:Furcsa, hogy már ilyenkor kiadják a szorzókat a következő szezonra. Még javában tart az átigazolási időszak.
(azaz: mi van, ha a Getafe leigazolja még Henry-t, Gerrard-ot, Adriano-t....)
hamár a reálnak 27x sikerult meglepetést okoznia
Sztem is...akér még a Getafe is bajnok lehetneTaibi írta:Furcsa, hogy már ilyenkor kiadják a szorzókat a következő szezonra. Még javában tart az átigazolási időszak.
(azaz: mi van, ha a Getafe leigazolja még Henry-t, Gerrard-ot, Adriano-t....)